Mpiftekis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στο αγγλικό άμαζον έχει όλα τα mionix naos από -30% έως -45%. λινκ Για όσους είναι δεξιόχειρες με μεγάλα χέρια και θέλουν palm-grip, πρέπει να είναι πολύ καλό. Εγώ παρήγγειλα ένα. Μόνο που δεν ξέρω τα μεταφορικά γιατί το έστειλα σε φίλο στην Αγγλία. Επίσης, δεν ξέρω αν θέλει prime ή όχι. 1
mpokwsths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πριν από κάνα μήνα είχε τα Naos 7000/8200 και το Castor σε τιμές χώμα, κάτω από 30 λίρες. Στο 3camel δεν καταγράφηκε αλλά το θυμάμαι γιατί ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το Naos 7000 (το Castor το έχω).
Philippe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ο πωλητής είναι το Dealtime IT και η παραγγελία είναι fulfilled by Amazon. Το συγκεκριμένο κατάστημα τα έχει πάντα σε καλές τιμές και εδώ με τα μεταφορικά βγαίνουν 45€ το Naos 3200 και 57€ το Naos 7000 (με ισοτιμία google) Τα είχε και στο Massdrop πριν λίγο καιρό (τα βγάζει συχνά), αλλά με κίνδυνο τελωνείου. Πήρα προχτές το 3200 και μου φάνηκε εξαιρετικό από ποιότητα και πολύ όμορφο, αλλά θέλει να έχεις μεγάλο χέρι (σε μένα δεν έκατσε καλά). Το MX Master, που επίσης είχα, δεν μου φάνηκε καλύτερο ποιοτικά.
panoc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πριν από κάνα μήνα είχε τα Naos 7000/8200 και το Castor σε τιμές χώμα, κάτω από 30 λίρες. Στο 3camel δεν καταγράφηκε αλλά το θυμάμαι γιατί ήμουν στο τσακ να παραγγείλω το Naos 7000 (το Castor το έχω). Ειχε το Castor κατω απο 30 λιρες;;;;;; ΜΙΛΗΣΤΕ βρε παιδια.... Ισως το καλυτερο fps ποντικι σε τιμη χαρισμα...
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ειχε το Castor κατω απο 30 λιρες;;;;;; ΜΙΛΗΣΤΕ βρε παιδια.... Ισως το καλυτερο fps ποντικι σε τιμη χαρισμα... Στις 35 λίρες είναι τώρα και στέλνει Ελλάδα (Fulfilled by Amazon.)
mpokwsths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Έχει κάποια μεταχειρισμένα Castor σε τιμές χώμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται είναι καλή περίπτωση. Έχω πάρει μεταχ. τέτοια προϊόντα από Amazon και ήταν όλα μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα