Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα το τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι με τι σειρα πρεπει να μελετησω.(.excel ,βασεις δεδομενων,γλωσσα προγραμματισμου κ.τ.λ)..ευχαριστω

Ορίστε μερικές σαφείς οδηγίες λοιπόν:

1. Πάρε ένα βιβλίο μιας γλώσσας προγραμματισμού και άρχισε να διαβάζεις.

2. Πάρε ένα βιβλίο για δομές δεδομένων και σχετικούς αλγόριθμους, και άρχισε να διαβάζεις.

3. Πάρε ένα βιβλίο για σχεσιακές βάσεις δεδομένων SQL και άρχισε να διαβάζεις.

Αυτά για αρχή. 

Και άμα θες να το εξελίξεις να γίνεις καλύτερος σε αυτό που θα μάθεις να κάνεις, εδώ ήμαστε να προτείνουμε βιβλία και πράγματα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημερα σας..παρελειψα να σας ευχαριστω για την βοηθεια σας..και χιλια συγνωμη αν σας κουρασα..η βοηθεια σας ειναι παντα πολυτιμη ..και παλι ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μας τρολλαρει ή οχι ο OP.... Δεν βγαζει τιποτα νοημα πλεον.

Ειναι σαν να πηγαινω σε καποιον που δεν ειναι μηχανικος και δεν εχει την παραμικρη ιδεα να μου διορθωσει βλαβη στο αυτοκινητο.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας και συγνωμη που ενοχλω..μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο ετοιμο προγραμμα για τις εργασιες που σας εχω περιγραψει?

Δημοσ.

Δεν είχες πει ότι έχεις διορία 3 μήνες τον Ιούλιο ; Θα έπρεπε δηλαδή να το έχεις έτοιμο τον Οκτώβριο, και είναι Ιανουάριος. :huh:

Έτοιμο δεν έχουμε να σου προτείνουμε, αλλά άμα προσφέρεις αμοιβή ίσως κάποιος να βρει το χρόνο να στο φτιάξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...