iceblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 απλα το τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι με τι σειρα πρεπει να μελετησω.(.excel ,βασεις δεδομενων,γλωσσα προγραμματισμου κ.τ.λ)..ευχαριστω Ορίστε μερικές σαφείς οδηγίες λοιπόν: 1. Πάρε ένα βιβλίο μιας γλώσσας προγραμματισμού και άρχισε να διαβάζεις. 2. Πάρε ένα βιβλίο για δομές δεδομένων και σχετικούς αλγόριθμους, και άρχισε να διαβάζεις. 3. Πάρε ένα βιβλίο για σχεσιακές βάσεις δεδομένων SQL και άρχισε να διαβάζεις. Αυτά για αρχή. Και άμα θες να το εξελίξεις να γίνεις καλύτερος σε αυτό που θα μάθεις να κάνεις, εδώ ήμαστε να προτείνουμε βιβλία και πράγματα. 1
vkalfa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα σας..παρελειψα να σας ευχαριστω για την βοηθεια σας..και χιλια συγνωμη αν σας κουρασα..η βοηθεια σας ειναι παντα πολυτιμη ..και παλι ευχαριστω..
Shyn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν μας τρολλαρει ή οχι ο OP.... Δεν βγαζει τιποτα νοημα πλεον. Ειναι σαν να πηγαινω σε καποιον που δεν ειναι μηχανικος και δεν εχει την παραμικρη ιδεα να μου διορθωσει βλαβη στο αυτοκινητο..
The King Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 κατάντησε infinite loop όμοιων ανταπαντήσεων το thread, σκέτη βαρεμάρα έγινε maximum call stack size exceeded 1
vkalfa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα σας και συγνωμη που ενοχλω..μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο ετοιμο προγραμμα για τις εργασιες που σας εχω περιγραψει?
Alithinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δεν είχες πει ότι έχεις διορία 3 μήνες τον Ιούλιο ; Θα έπρεπε δηλαδή να το έχεις έτοιμο τον Οκτώβριο, και είναι Ιανουάριος. Έτοιμο δεν έχουμε να σου προτείνουμε, αλλά άμα προσφέρεις αμοιβή ίσως κάποιος να βρει το χρόνο να στο φτιάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα