vkalfa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 καλησπερα..ναι θα ηθελα να μου προτεινειτε..και συγνωμη αν σας κουρασα..απλα πιστευα οτι θα ηταν ευκολο να το φτιαξω..η εστω αν υπαρχει κατι παρομοιο στο ιντερνετ να το κατεβαζα..η κεντρικη του σελιδα παντως ειναι καπως ετσι.. καλησπερα..ναι θα ηθελα να μου προτεινειτε..και συγνωμη αν σας κουρασα..απλα πιστευα οτι θα ηταν ευκολο να το φτιαξω..η εστω αν υπαρχει κατι παρομοιο στο ιντερνετ να το κατεβαζα..η κεντρικη του σελιδα παντως ειναι καπως ετσι.. just another epic thread if not trolling... "Τι είναι ο προγραμματισμός; Σιγά, κουμπάκια πατάνε τα παιδιά, θα μάθω και εγώ να πατάω κουμπάκια και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που τελειώνουν οι διακοπές μου θα το έχω φτιάξει, χαλαρά!" @OP: αν δεν trollareis και θέλεις να μάθεις να γράφεις κώδικα, κάντο μόνος. Μην έχεις τον άλλο να βασίζεται σε εσένα και να περιμένει πότε θα μάθεις, αν θα σου αρέσει και πότε θα τα καταφέρεις (αν τα καταφέρεις) τελικά. καλησπερα φιλε μου..δεν τρολαρω καθολου..αλλωστε γιαυτο εγραψα εδω για να παρω μερικες κατευθυνσεις και σας ευχαριστω για την ανταποκριση..θελω να δοκιμασω και να διαβασω..
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 καλησπερα..ναι θα ηθελα να μου προτεινειτε..και συγνωμη αν σας κουρασα..απλα πιστευα οτι θα ηταν ευκολο να το φτιαξω..η εστω αν υπαρχει κατι παρομοιο στο ιντερνετ να το κατεβαζα..η κεντρικη του σελιδα παντως ειναι καπως ετσι.. καλησπερα φιλε μου..δεν τρολαρω καθολου..αλλωστε γιαυτο εγραψα εδω για να παρω μερικες κατευθυνσεις και σας ευχαριστω για την ανταποκριση..θελω να δοκιμασω και να διαβασω.. Για τι υπολογιστή είναι το πρόγραμμα ? Το γραφικό περιβάλλον είναι απαρχαιωμένο και το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει καν ποντίκι. Τέτοια προγράμματα έχω να δω από τη δεκαετία του 90. Ξέρεις τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή στον οποίο θα τρέχει ?
Lanike71 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Βασικως η καλύτερη λύση για αυτού του επιπέδου εφαρμογή είναι η χρήση της Access..αν θα ανοίξεις κάποια θα δεις αρκετά template και ίσως κάποιο να σου ταιριάζει..... ειδάλλως θα πρέπει να βρεις κάποιον να σου την κάνει...να βγει και κανένα μεροκάματο. Access και από εμένα. Ίσως ότι πιο εύκολο για να μπεις στον κόσμο των βάσεων δεδομένων και να έχεις γραφική απεικόνιση του τι κάνεις ακριβώς. Μετά απομένει η δημιουργία φορμών και τέλος. Θυμάμαι που είχα φτιάξει για κατάστημα ακριβώς αυτό που θες να φτιάξεις εσύ. Διαχείριση αποθήκης, τιμολόγια κλπ. Βέβαια ήταν τον καιρό που επιτρέπονταν αυτά ακόμα. Μου είχε πάρει κανένα 2μηνο όντας αρχάριος και είχα ξεκινήσει το διάβασμα από το μηδέν. Τώρα για συνδέσεις με εφορίες και ταμειακές...χλωμό το βλέπω να τα καταφέρεις.
vkalfa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Για τι υπολογιστή είναι το πρόγραμμα ? Το γραφικό περιβάλλον είναι απαρχαιωμένο και το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει καν ποντίκι. Τέτοια προγράμματα έχω να δω από τη δεκαετία του 90. Ξέρεις τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή στον οποίο θα τρέχει ? καλημερα σας..ειναι παλιο το προγραμμα το ξερω..το εχει παρα πολλα χρονια..απλα ετυχε να το δουλεψω μερικους μηνες..ο υπολογιστης αποτι ειδα ειναι Pentium 4 με 2 GB ram και επεξεργαστη 2.6 GHz..απλα εχει τα xp..γιαυτο θελω να φτιαξω η να βρω καποιο παρομοιο προγραμματακι και να τον αναβαθμισω σε καποιο αλλο λειτουργικο..οσο για την access που μου ειπατε ειναι επι πληρωμης και δεν μπορω να την κατεβασω.
vkalfa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 καλημερα σας.δηλαδη αν εργαστω πανω στο libre office base θα μπορεσω καποια στιγμη να φτιαξω ενα προγραμματακι σαν ααυτο που εχει ο φιλος μου?και κατι ακομη..οταν ανοιγω το base μου βγαζει οτι δεν μπορει να το ανοιξει γιατι απαιτειται καποιο περιβαλλον java να εγκαταστησω..ευχαριστω
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το τοπικ θα φτάσει 50 σελίδες και αποτέλεσμα δεν θα βγει, φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αν έχεις μόνο 2 η 3 μήνες δεν προλαβαίνεις να κανεις τιποτα γιατί δυστυχώς σου λείπουν βασικές γνώσεις. Αν θες να μάθεις μόνος σου τώρα,πρέπει να μάθεις να ψάχνεις και μόνος σου τις λύσεις στα προβλήματά σου. Χωρίς παρεξήγηση αν δεν καταφέρεις να γράψεις το OpenOffice τα υπόλοιπα που ζητάς δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις ποτέ.
vkalfa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το τοπικ θα φτάσει 50 σελίδες και αποτέλεσμα δεν θα βγει, φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αν έχεις μόνο 2 η 3 μήνες δεν προλαβαίνεις να κανεις τιποτα γιατί δυστυχώς σου λείπουν βασικές γνώσεις. Αν θες να μάθεις μόνος σου τώρα,πρέπει να μάθεις να ψάχνεις και μόνος σου τις λύσεις στα προβλήματά σου. Χωρίς παρεξήγηση αν δεν καταφέρεις να γράψεις το OpenOffice τα υπόλοιπα που ζητάς δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις ποτέ. καλησπερα..δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης φιλε μου..γιαυτο ανοιξα το θεμα αυτο επειδη δεν γνωριζω.. αν ημουν ειδικος δεν θα το ανοιγα ουτε εχω καμια διαθεση να ταλαιπωρω εδω τα παιδια του φορουμ..απλα κανουμε μια συζητηση και προσπαθω συναμα διαβαζοντας και βλεποντας να κανω μια αρχη σε κατι που δεν γνωριζω..απλα κολαω σε μερικα σημεια γιαυτο γραφω εδω..
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Εσένα σ' ενδιαφέρει να μάθεις προγραμματισμό επειδή το θες, ή θες να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα σαν του φίλου σου; Αν είναι το πρώτο, υπάρχουν 3000 παρόμοια θέματα στο forum που μπορείς να κοιτάξεις. Αν είναι το δεύτερο, δε μπορείς να το κάνεις και δεν έχει και πολύ νόημα να προσπαθήσεις να το κάνεις αν δε σ' ενδιαφέρει ο προγραμματισμός.
tsofras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 καλησπερα..δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης φιλε μου..γιαυτο ανοιξα το θεμα αυτο επειδη δεν γνωριζω.. αν ημουν ειδικος δεν θα το ανοιγα ουτε εχω καμια διαθεση να ταλαιπωρω εδω τα παιδια του φορουμ..απλα κανουμε μια συζητηση και προσπαθω συναμα διαβαζοντας και βλεποντας να κανω μια αρχη σε κατι που δεν γνωριζω..απλα κολαω σε μερικα σημεια γιαυτο γραφω εδω.. Και καλά έκανες και το άνοιξες το τοπικ απλά θέλω να σου εξηγήσω ότι αν θες να μάθεις προγραμματισμό γίνεται αλλά θέλει πολύ κόπο και διάβασμα μόνο για να αποκτήσεις τις βάσεις, δεν είναι κάτι που απλά το μαθαίνεις σε δύο μήνες. Αν έχεις την διάθεση ευχαρίστως να βοηθήσουμε αλλά το πρόγραμμα του φίλου σου μπορεί να πάρει κανα χρόνο και βάλε
masteripper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 καλημερα σας.δηλαδη αν εργαστω πανω στο libre office base θα μπορεσω καποια στιγμη να φτιαξω ενα προγραμματακι σαν ααυτο που εχει ο φιλος μου?και κατι ακομη..οταν ανοιγω το base μου βγαζει οτι δεν μπορει να το ανοιξει γιατι απαιτειται καποιο περιβαλλον java να εγκαταστησω..ευχαριστω Λυπάμαι που το λέω αλλά εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα....αν υποθέσουμε ότι είσαι πραγματικά διατεθιμένος να φτιάξεις το πρόγραμμα και το έχεις θα έπρεπε ήδη να έχεις προχωρήσει στην εγκατάσταση της Java και τώρα να κάνεις ήδη τα πρώτα αρχικά βήματα....
elefas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Με τελείως χιουμοριστική διάθεση καθώς θεωρώ ότι ο vkalfa δεν μας τρολλάρει αλλά όντως προσπαθεί να καταλάβει κάποια πράγματα: Ιδού φίλε η πλατφόρμα που θα δώσει λύση στην αναζήτησή σου! QBasic από τα παλιά! Χαρακτηριστικά: Γνώριμο γραφικό περιβάλλον (όμοιο με αυτό του προγράμματος του ελαιοτριβείου) Τρέχει σε παμπάλαιους υπολογιστές (από την εποχή του MS-DOS) Είναι πανεύκολη να τη μάθεις (εδώ 7-χρονο παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα με επιτυχία! -> http://www.nicolasbize.com/blog/30-years-later-qbasic-is-still-the-best/)
vkalfa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Λυπάμαι που το λέω αλλά εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα....αν υποθέσουμε ότι είσαι πραγματικά διατεθιμένος να φτιάξεις το πρόγραμμα και το έχεις θα έπρεπε ήδη να έχεις προχωρήσει στην εγκατάσταση της Java και τώρα να κάνεις ήδη τα πρώτα αρχικά βήματα.... καλησπερα..την εγκατεστησα φιλε μου και εχω ξεκινησει να βλεπω βιντεακια για το πως θα ξεκινησω καλησπερα..την εγκατεστησα φιλε μου και εχω ξεκινησει να βλεπω βιντεακια για το πως θα ξεκινησω και επειδη δεν θελω να σας κουρασω αλλο μια τελευταια ανακεφαλαιωση θα κανω.. για να φτιαξω ενα παρομοιο προγραμματακι θα ηθελα ορισμενες σαφης οδηγιες με την σειρα πως θα το πετυχω(αν το πετυχω)
Lanike71 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 και επειδη δεν θελω να σας κουρασω αλλο μια τελευταια ανακεφαλαιωση θα κανω.. για να φτιαξω ενα παρομοιο προγραμματακι θα ηθελα ορισμενες σαφης οδηγιες με την σειρα πως θα το πετυχω(αν το πετυχω) Δεν κουράζεις κανένα. Δες τα βίντεο και ξαναπόσταρε τι δεν καταλαβαίνεις.
vkalfa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν κουράζεις κανένα. Δες τα βίντεο και ξαναπόσταρε τι δεν καταλαβαίνεις. απλα το τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι με τι σειρα πρεπει να μελετησω.(.excel ,βασεις δεδομενων,γλωσσα προγραμματισμου κ.τ.λ)..ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα