fearless Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Λαθος στον τιτλο. AHCI οχι ACPI. Γιατι το κανει αυτο, ξερει κανεις, δεν ειχα προβλημα τοσο καιρο. Σε δυο δισκους (HDD) εχω: 1. Sierra (hackintosh) 2. Windows 10. Τα Windows τα εβαλα μολις (νεο φορματ) και δεν μπορουν να μπουταρουν με τις ρυθμισεις AHCI Mode του Bios. Μου βγαζει μπλε οθονη με το Cartoon λυπημενο χαμογελο, και οταν φτασει εκει κανει Reboot. Οταν ομως δεν εχω τα δυο AHCI στο Bios, και το εχω σε Default και IDE τοτε μπουταρουν κανονικα. . Kαπου διαβασα να βγαλω την CMOS μπαταρια για λιγο, αλλα δεν μπορω να την βγαλω γιατι εμποδιζει η καρτα γραφικων εκει που ειναι και δεν τα παω καλα με το υλικο. Eχω δουλεψει παντος Windows με AHCI Mode σιγουρα. Δεν θυμαμε αν μπηκαν ποτε σε αυτον τον δισκο ομως. O δισκος με τα Windows ειναι: Western Digital Sata 640 GB Παιδια σορρυ, ζητησα βοηθεια και στην κατηγορια του hackintosh αλλα ειπα να ανοιξω νεο θεμα εδω γιατι λογο καλοκαιριου βλεπω να λειπουν καποια παιδια του θρεντ εκει. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από fearless
fearless Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ωραια το προβλημα λυθηκε με μια νεα εγκατασταση αλλα με AHCI Mode αυτην την φορα. Την προηγουμενη την ειχα κανει με IDE και εκει ηταν το προβλημα τελικα. Ο υπευθυνος αν θελει ας αλλαξει τον τιτλο απο ACPI σε AHCI, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα