voltmod Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το Moto Mods για την οικογένεια Moto Z υπόσχονται να μετατρέψουν το smartphone σας σχεδόν σε οτιδήποτε θελήσετε, από μία σούπερ ζουμ κάμερα και ένα προβολέα μέχρι ένα boombox ενώ προσθέσουν δυνατότητες gamepad, walkie-talkie ή ακόμη και ενός φορητού σταθμού Alexa στο κινητό σας. Η Motorola (Lenovo) έχει επενδύσει αρκετό χρόνο, προσπάθεια και χρήμα στα Moto Mods, διοργανώνοντας ακόμα και hackathons για τη δημιουργία καινοτομικών add-ons που θα έκαναν τη νέα σειρά smartphone της πραγματικά ξεχωριστή και “πολυτάλαντη”. Η εταιρεία υπόσχεται τουλάχιστον δώδεκα από αυτά τα add-ons κάθε χρόνο, και σε μία σχετικά μικρή εκδήλωση στη Γκάνα, στη Δ. Αφρική, η Motorola πραγματοποίησε επίδειξη ορισμένων νέων Moto Mods, συμπεριλαμβανομένης μίας κάμερας 360-degree, δύο Audio Mods με την υπογραφή της Marshall και ένα DirecTV Mod, το οποίο φαίνεται να έρχεται μαζί με ένα HDMI-stick τύπου Chromecast που συνδέεται απευθείας στην HDTV σας. Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός DSLR Mod καθώς και ενός περιστρεφόμενου Action cam Mod στο στυλ της GoPro. Όπως είναι γνωστό, τα Moto Mods συνδέονται μαγνητικά στα κινητά της οικογένειας Moto Z, όπως είναι το Moto Z2 Play. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει το JBL SoundBoost 2, το moto turbopower pack, το moto gamepad, το moto style shell με wireless charging, το Incipio offGRID Power Pack, το Incipio Vehicle Dock, το moto style shell, το mophie juice pack, το moto insta-share projector και το Hasselblad True Zoom. Τα Moto Mods που έδειξε η Motorola στην εκδήλωση στη Γκάνα βρίσκονται ακόμη στα στάδιο της ανάπτυξης και μόνο το Moto Mod με την κάμερα 360⁰ ήταν διαθέσιμο για επίδειξη. Περιμένουμε σύντομα το επίσημο λανσάρισμα τους. Site: Engadget
Hatsos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν το κόβω να πιάνει το σχέδιο τους . Δεν έχουν δυνατό fan base τύπου Apple , Samsung για να μπορούν να πουλήσουν τέτοια πράγματα . Θα μπορούσαν να επενδύσουν όλα αυτά τα λεφτά και τον χρόνο στο να κάνουν μια καλύτερη συσκευή πρώτα. Και για να προλάβω μερικούς, θα ήθελα να πω πως αυτή είναι η γνώμη μου και λογικά αυτοί που κάθονται στα γραφεία της Motorola Lenovo όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν 4
nemo23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν το κόβω να πιάνει το σχέδιο τους . Δεν έχουν δυνατό fan base τύπου Apple , Samsung για να μπορούν να πουλήσουν τέτοια πράγματα . Ή Xiaomi 1
villa.romas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πριν λίγο καιρό απέκτησα το Moto Z, πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά και θα έπαιρνα, όμως πρέπει να ξαναπροσδιορίσουν κάπως τις τιμές σε όλα τα mods. Ευχάριστο που βγαίνουν κι άλλα γιατί δείχνει συνέχεια στο project.
damoclesword Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δεν το κόβω να πιάνει το σχέδιο τους . Δεν έχουν δυνατό fan base τύπου Apple , Samsung για να μπορούν να πουλήσουν τέτοια πράγματα . Θα μπορούσαν να επενδύσουν όλα αυτά τα λεφτά και τον χρόνο στο να κάνουν μια καλύτερη συσκευή πρώτα. Και για να προλάβω μερικούς, θα ήθελα να πω πως αυτή είναι η γνώμη μου και λογικά αυτοί που κάθονται στα γραφεία της Motorola Lenovo όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν Φίλε μου συμφωνώ αφ' ενός με τα λεγόμενά σου. Όντως αν το έκανε η Apple / Samsung θα είχαν άλλη απήχηση το κόνσεπτ με τα mods. Όσον αφορά τη διατύπωσή σου "για να προλάβω μερικούς", είμαι 100% μαζί σου. Όλοι τις προσωπικές μας γνώμες παραθέτουμε εδώ και προφανώς -κατά πάσα πιθανότητα- δεν θα δούμε σχόλια από τους ιθύνοντες της κάθε εταιρείας στο insomnia. Οπότε μερικοί που βιάζονται να κατακεραυνώσουν όσους λένε την άποψή τους εδώ μέσα υποτιμώντας τους με απαξιώσεις του τύπου "εσύ είσαι πιο έξυπνος από τον CEO της Microsoft;", ας θυμηθούν πως και οι ίδιοι δεν είναι τίποτα παραπάνω από εκείνους που "μειώνουν". Αυτά επί τη ευκαιρία και γιατί το έχω δει να συμβαίνει κατά κόρον εδώ μέσα. 3
gas21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 εγω ακομη περιμενω τον πρωτο που να πει θα παει απατο και τρεχει να αγορασει Lg
majnun Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έχουν δύο αρνητικά: 1) Η τιμή 2) Ότι ό,τι πάρεις θα αφορά αποκλειστικά αυτό το κινητό (αντε και κανα δυο επόμενα αν συνεχίσουν να στηρίζουν την κίνησή τους -αμφιβάλλω) Χρειαζόμαστε τη διαφορετικότητα αλλά δε νομίζω ότι το motomod είναι αυτή (πετυχημένα) Το σύστημα με το μεγάλο φακό που βλέπω, το είχε κυκλοφορήσει χρόνια πριν η SONY που κούμπωνε μέσω NFC σε οποιο κινητό. Το ηχείο παίρνεις ένα οποιοδήποτε φορητό, το ίδιο και η έξτρα μπαταρία. Όντως χρήσιμο θα ήταν το συρταρωτό πληκτρολόγιο, αλλά πόσο σταθερό θα ήταν ένα που θα στηριζόταν μόνο σε μαγνήτες ;
nectons Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Από εμένα μπράβο στην motorola. Εδώ και 1 μήνα που έχω το moto z play απλά δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη συσκευή. ΚΑΜΙΑ. Προς το παρόν έχω τον προτζέκτορα και το ηχείο. Αν ρίξουν λίγο τις τιμές όντως θα γίνουν ανάρπαστα. Μην σας φοβίζει ο επεξεργαστής.. γράψτε VS στο googe και δείτε το θαύμα δίπλα σε galaxy s8, oneplus 3t, xiaomi mi5s/mi6 κλπ κλπ και σας περιμένει μια μικρή έκπληξη.. Το δυνατότερο όπλο του? Η αυτονομία. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΛΑ και ανυπομονώ για την 360 camera και το hdmi multi dock.
trelosf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έχουν δύο αρνητικά: 1) Η τιμή 2) Ότι ό,τι πάρεις θα αφορά αποκλειστικά αυτό το κινητό (αντε και κανα δυο επόμενα αν συνεχίσουν να στηρίζουν την κίνησή τους -αμφιβάλλω) Είναι ήδη 4 τα μοντέλα που υποστηρίζουν τα mods και αναμένονται κι άλλα. Η κίνηση αυτή κρατάει σταθερά ελαφρώς πάνω από χρόνο ήδη. Για την τιμή θα συμφωνήσω και εγώ. Πολύ ακριβά και αρκετά δυσεύρετα εδώ
vastegial_74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ο μονος τροπος για να πιασουν οι μοντουλες ειναι να βγουν universal για ολες τις συσκευες. Καθε ενα με δυο χρονια αλλαζουμε συσκευη και το κοστος των μοντουλς ειναι αρκετα μεγαλο. Τουλαχιστον θα σου μενουν και για την επομενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα