annare Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα, είμαι σε αναζήτηση καινούριου κινητού καθώς το προηγούμενο (Samsung Galaxy J5) έπεσε και έσπασε άσχημα η οθόνη. Βέβαια έτσι κι αλλιώς ήθελα να αλλάξω καθώς μετά από 1,5 χρόνο δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Το κινητό κολλούσε αρκετά, κυριώς διότι το είχα φουλάρει και πήγαινε στο 98%, αλλά είχε τόσο μικρή μνήμη που και με την SD που έβαλα πάλι με ταλαιωρούσε. Επίσης το τελευταίο καιρό τα έπαιξε και το GPS. Σκέφτομαι να κινηθώ σε μονοπάτια HUAWEI ή να στηρίξω Samsung και να πάρω το J7. Πολύ σημαντικό για μένα είναι η μπαταρία (που με το J5 είναι πολύ ευχαριστημένη) να μη θέλει κάθε μέρα φόρτισμα με ΜΕΤΡΙΑ χρήση, να μην κολλάει και να έχει μπόλικη μνήμη να κατεβάζουμε εφαρμογές αβέρτα. H χρήση που του κάνω είναι μέτρια θεωρώ, FB, IG, φωτο, πολλές κλήσεις και χαζοεφαρμογές ημερολόγια κλπ. Δεν θέλω να πάω πάνω απο 200 Ευρώ. Έχω εντοπίσει κάποια κομμάτια αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας: Μου αρέσει η ιδέα της δυνατής και αποσπώμενης μπαταρίας, το να μην πάω σε κινέζικο, με βολέυει το μενου και η διαμόρφωση του Samsung, οπότε κοιτάω το J7. Σε HUAWEI είμαι ανάμεσα σε P8 (ποια η διαφορά P8, P8 Lite και P8 Lite 2017 ?) και Ρ9 Lite. Να πάρω το Ρ8 με 150 ή να δώσω ένα έξτρα πενηντάρι και να πάρω το Ρ9 με 200 ??? http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=6871261%2C9001596%2C6870822%2C11103582%2C9306016 (σας τα έχω και μαζεμένα <3) Ευχαριστώ !!!! +++ 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, IG, Youtube, Μουσική, Κάμερα 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5,2 άντε και 5,5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από annare
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html
dimitris_213 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Σαν κάτοχος του j7 εδώ και 4 μήνες θα σου πρότεινα να το πάρεις δεν θα σε απογοητεύσει και από οθόνη και από μπαταρια ειδικά είναι πολυ καλο.
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Honor 6x και από μένα. J7 με 2 GB ram 16rom δεν πάει πουθενά εν έτη 2017 πολύ γρήγορα θα αρχίσει να κολλάει. Μπορείς να δεις και https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Οτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
annare Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ένας ακόμη λόγος που δεν έχω αποκλείσει το J7 είναι ότι έρχεται με office (που λόγω σπουδών με βολεύει απεριόριστα) και με χώρο στο drive. Αντίθετα, δεν έχω εμπειρία με κινέζικα οπότε δν ξέρω τι να περιμένω... Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές κίνας που δεν θα μπορώ να σβήσω ? Κάποιες που θα θέλω να κατεβάσω δεν θα υποστηρίζονται για τέτοια κινητά? Επίσης ανάμεσα στα HUAWEI τι να επιλέξω ? Είμαι κομπλέ με το P8 Lite 2015 ή τζάμπα τα 150 ευρώ ? (το βρήκα προσφορά στο πλαίσιο 149). Γιατί αλλιώς παίζω σε κατηγορία honor και Ρ9 όπου το σκας το 200άρι και με θήκες και μαλακίες θα πάει 230. Επίσης και άλλη ερώτηση, εγώ θα είμαι ελβετία για 6 μήνες από Αύγουστο, δεν υπάρχουν θέματα με κλειδωμένες συσκευές κλπ ?
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ένας ακόμη λόγος που δεν έχω αποκλείσει το J7 είναι ότι έρχεται με office (που λόγω σπουδών με βολεύει απεριόριστα) και με χώρο στο drive. Αντίθετα, δεν έχω εμπειρία με κινέζικα οπότε δν ξέρω τι να περιμένω... Για παράδειγμα, υπάρχουν εφαρμογές κίνας που δεν θα μπορώ να σβήσω ? Κάποιες που θα θέλω να κατεβάσω δεν θα υποστηρίζονται για τέτοια κινητά? Επίσης ανάμεσα στα HUAWEI τι να επιλέξω ? Είμαι κομπλέ με το P8 Lite 2015 ή τζάμπα τα 150 ευρώ ? (το βρήκα προσφορά στο πλαίσιο 149). Γιατί αλλιώς παίζω σε κατηγορία honor και Ρ9 όπου το σκας το 200άρι και με θήκες και μαλακίες θα πάει 230. Επίσης και άλλη ερώτηση, εγώ θα είμαι ελβετία για 6 μήνες από Αύγουστο, δεν υπάρχουν θέματα με κλειδωμένες συσκευές κλπ ? Και το P9 και το 6x είναι ανώτερα. Το 6x το έχω στα χέρια μου, αν κάτι θες να ρωτήσεις. Δεν υπάρχει "κινέζικο" bloatware. Την προσφορά που βρήκες άσ'την.
annare Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 για samsung g5? τι λετε? για μια νορμάλ χρήση Εννοείς το J5 ? Είχα το j5 αλλά του 2015 και όχι του 2016, το οποίο είχε 8GB μνήμα και ήταν κακό ! Μπορώ να πάρω με 160 το καινούριο που έχει 16 ΓΒ μνήμη, 5.2'' αντί για 5'', καλύτερη μπταρία. Οπότε στα λίγα (150-160) να προτιμήσω J5 ή P8 ?
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Είπαμε,άσε την προσφορά. Στα 150 είναι το honor 7 lite άλλωστε.
panos- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το Office που λες δεν είναι κάτι ουαου, είναι απλά εγκατεστημένο από την αρχη. Αν το εγκαταστήσεις σε άλλο κινητό από το play δεν θα έχει διαφορά.
annare Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Έχω προσανατολιστεί αρκετά και είμαι ανάμεσα σε: HUAWEI μάλλον honor 7 lite - XIAOMI Redmi 4 - Samsung J5 Και έχω τις ακόλουθες ερωτήσεις: Από HUAWEI Ρ8, Καλύτερο το HONOR 7 ? να προτιμήσω το απλό HONOR 7 ή το fingerprint edition ? Επίσης όταν λέει DUAL SIM (που δεν με ενδιαφέρει), μπορώ να κάνω την μία SD για μνήμη. Αλλά και πάλι θα με πρήζει να δηλώσω από ποια ΣΙΜ να παρίρνει τηλ, δεδομένα κλπ ? ή θα συμπεριφέρεται σαν να είναι Single SIM ? Επίσης θα ήθελα μία επιβεβαίωση ότι το HUAWEI honor 7, που μάλλον προτιμώ, είναι κλάσεις ανώτερο από Samsung J5. Αυτά τα ολίγα και σας μερσώ πολύ
@topos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θα συμπεριφερετε σαν να ειναι single sim. Ξεχνα τα j5/j7, τα υπολοιπα που σου προτεινανε ειναι καλυτερα, τελος εφοσων ανεφερες μπαταρια μαλλων το xiaomi note 4 με τον 625 θα ναι το καλυτερο.
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ... Από HUAWEI Ρ8*, Καλύτερο το HONOR 7** ? να προτιμήσω το απλό HONOR 7 ή το fingerprint edition ? ... Επίσης θα ήθελα μία επιβεβαίωση ότι το HUAWEI honor 7, που μάλλον προτιμώ, είναι κλάσεις ανώτερο.... Σημείωση για να μην υπάρχει παρεξήγηση: *lite **lite Με απόλυτη σιγουριά honor 7 lite > p8 lite Τωρα αν επιμένεις στο p8 lite, ΟΚ. Το κλάσεις ανώτερο είναι μάλλον λάθος διατύπωση. Μικρά ποσά,μικρές διαφορές. Απο μένα 6x>p9 lite>7lite>j5(2016)>p8 lite (2015). Έχουν περάσει όλα απο τα χέρια μου, οπότε μια ολοκληρωμένη εικόνα την έχω. Δεν έχω καμία άποψη για xiaomi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα