zafitolis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Βγήκε καινούργιο MX master 2s και διωχνουν το παλιο 1
panos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 είπα είναι προσφορά του 25%. ασε τα εμείς γιατί και εγώ μέλος στο φόρουμ είμαι και δεν είπα κάτι διαφορετικό. καλα μη μας δειρεις κιολας οταν αποφασισεις τελικα αν ειναι προσφορα μεγαλη η μικρη πες μας...
web_assasin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πανο να ζητησω εγω συγγνωμη που τολμησε ο νεστωρας να το θεωρησει προσφορα. ρε πατε καλα εδω μεσα?θα σας δωσουμε και λογο ?
nestoras86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλώς κάθησε αναπαυτικά και περίμενε την απόφαση μου. 1
panos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Πανο να ζητησω εγω συγγνωμη που τολμησε ο νεστωρας να το θεωρησει προσφορα. ρε πατε καλα εδω μεσα?θα σας δωσουμε και λογο ? καλα εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου διαβασε πρωτα τι εγραψα και μετα ξαναγραψε!
Q-Taxys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα στα 46,86€ με τα μεταφορικά και τους φόρους μέσα. Δεν χρειάστηκε Prime membership. Στο σκρουτζ αν δεν κάνω λάθος η χαμηλότερη τιμή είναι 18€ παραπάνω, οπότε μια χαρά τιμή είναι και πρσφορά. Αν το βιάζεται κάποιος, βγαίνει στα 51€ με πιο γρήγορο shipping. Πανο να ζητησω εγω συγγνωμη που τολμησε ο νεστωρας να το θεωρησει προσφορα. ρε πατε καλα εδω μεσα?θα σας δωσουμε και λογο ? Εξήγησε το παλικάρι τι ισχύει για προσφορά ευγενέστατα, δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα έφαγες μαζί του. Ούτε του επιτέθηκε, ούτε απαίτησε συγγνώμες. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από Q-Taxys 2
nestoras86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλώς λογομαχουμε παρακαλώ να λήξει το θέμα και να επανέλθουμε στην προσφορά. Ας μας πει κάποιος διάφορες με το 2s και αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο εμπειρία χρήσης. 1
panos7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλώς λογομαχουμε παρακαλώ να λήξει το θέμα και να επανέλθουμε στην προσφορά. Ας μας πει κάποιος διάφορες με το 2s και αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο εμπειρία χρήσης. για μενα εχει ληξει και δεν εγινε και κατι. ειπαμε τις βλακειες μας τελος ο αλλος απο που πεταχτηκε δεν καταλαβα τι εγινε τελος παντων εδω υπαρχει ενω ενα review αν ενδιαφερεσαι https://www.youtube.com/watch?v=S9OgIIgR5Po
barman_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Παρά πολύ ωραίο mouse δε το είχα ακουστά.. Αναμένω τις εντυπώσεις σας
crapatzi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλώς λογομαχουμε παρακαλώ να λήξει το θέμα και να επανέλθουμε στην προσφορά. Ας μας πει κάποιος διάφορες με το 2s και αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο εμπειρία χρήσης. Εχω το MX Master (αγορα απο Ελλαδα black Friday 2016, MediaMarkt, 40€). Τα 80€ ειναι πολλα για mouse γενικα, αλλα σε αυτα τα λευτα μην το σκεφτεστε καθολου, το ποντικι ειναι κορυφαιο. Απιστευτο πιασιμο (αγκαλιαζει το χερι), δουλευει σε γυαλι, 2 mode ροδελλα (με steps και free scroll), πλαινη ροδελλα (για οριζοντιο scrolling), ασυρματο (USB και Bluetooth), συνδεση σε μεχρι 3 συσκευες, καλη διαρκεια μπαταριας, εξαιρετικο support απο τη logitech, τι αλλο να ζητησει κανεις με 40-45€? 1
DimitrisDrama Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 συγνωμη στο skroutz εχει 57 .... σιγα την προσφορά και για το περίμενε και για την ταλαιπωρία
hellojim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τι λέει αυτό καλύτερο ποντίκι από τα razor ? Πρωτα απ'ολα δεν υπαρχει razor ποντικι. Δευτερον αυτο δεν εχει καμια σχεση με gaming mice, ειναι οffice .. 1
wannaplay Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 το πήρα και εγώ ,ευχαριστώ τον ts,τώρα εάν έπραξα καλά θα δείξει,πιστεύω το αμαζον να με καλύψει το ίδιο στο θέμα εγγύησης εάν βγάλει το γνωστό πρόβλημα με τη ροδέλα
vasmav Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 το πήρα και εγώ ,ευχαριστώ τον ts,τώρα εάν έπραξα καλά θα δείξει,πιστεύω το αμαζον να με καλύψει το ίδιο στο θέμα εγγύησης εάν βγάλει το γνωστό πρόβλημα με τη ροδέλα Για αυτο το παρηγγειλα κ εγω - το amazon ειναι εγγυηση απο το να ψαχνω με τους εγχωριους πωλητες κ αντιπροσωπειες να βρω ακρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα