Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ως νέος χρήστης θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να εισάγω λεκτικό σε μία φωτογραφία πουστέλνω χρησιμοποιώντας την επιλογή +.

Επίσης πώς μπορώ να συνθέσω φωτογραφίες σε μία...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ως νέος χρήστης θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να εισάγω λεκτικό σε μία φωτογραφία πουστέλνω χρησιμοποιώντας την επιλογή +.

Δεν μπορείς να εισάγεις κείμενο κάνοντας λήψη ή εισάγοντας φωτογραφία από την επιλογή «+». Θα πρέπει να πας στην κάμερα που χρησιμοποιείται για λήψη φωτογραφίας για την ιστορία σου. Σέρνεις την οθόνη προς τα δεξιά ενώ είσαι στην αρχική σελίδα ή πατάς το εικονίδιο της κάμερας πάνω αριστερά.

Εκεί, μόλις ετοιμάσεις την φωτογραφία σου με κείμενο κλπ, μπορείς μέσω του κατάλληλου εικονιδίου να την κατεβάσεις στη συσκευή σου και να συνεχίσεις με την δημοσίευση της πατώντας την επιλογή «+».

Επίσης πώς μπορώ να συνθέσω φωτογραφίες σε μία...

Μιας και αναφέρθηκες στο Instagram, υπάρχει η εφαρμογή Layout from Instagram για Android και iOS, η οποία κάνει ακριβώς αυτό που θες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά εγώ θέλω και κείμενο να γράφω όχι μόνο κολάζ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τα κάνει όλα?

Κείμενό-ώρα-κολάζ πάνω σε μία φωτογραφία?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά εγώ θέλω και κείμενο να γράφω όχι μόνο κολάζ.

Το Instagram επιτρέπει να γράψεις όσο κείμενο θες μέσα στη φωτογραφία και μάλιστα όχι συνεχόμενο σε ένα σημείο, μπορείς να ξεκινήσεις νέο κείμενο όποτε θες. Επίσης το κείμενο δέχεται μεγέθυνση και σμίκρυνση αν δεν το παρατήρησες. Θες κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα;

• Like 1
Δημοσ.

Το Instagram επιτρέπει να γράψεις όσο κείμενο θες μέσα στη φωτογραφία και μάλιστα όχι συνεχόμενο σε ένα σημείο, μπορείς να ξεκινήσεις νέο κείμενο όποτε θες. Επίσης το κείμενο δέχεται μεγέθυνση και σμίκρυνση αν δεν το παρατήρησες. Θες κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα;

Όταν λες κείμενο μέσα στη φωτογραφία?

Εγώ την λεζάντα βλέπω... Πού είναι αυτό?

Δημοσ.

Όταν λες κείμενο μέσα στη φωτογραφία?

Εγώ την λεζάντα βλέπω... Πού είναι αυτό?

Αφού τραβήξεις την φωτογραφία που θες, είναι στα εικονίδια που εμφανίζονται στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

post-218305-0-03277200-1499932569_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...