grigoris93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): βαιμπερ, καμια στοιχηματικη εφαρμογη, μουσικη (βασικο) και κανενα παιχνιδι της πλακας 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.0-5.2 μαξ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; καλοδεχουμενο αλλα οχι προτεραιοτητα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; δεν εχω προβλημα να ειναι και στα αγγλικα 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; δεν γνωριζω τι προσφερει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Γενικα το θελω για απλη χρηση χωρις βαριες εφαρμογες αλλα θελω να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται χωρις κολληματα και να μεινει ετσι για οσο πιο πολυ καιρο γινεται. Δεν ειναι προτεραιοτητα η τελεια καμερα, προτιμω να εχει καλη οθονη και καλη αποδοση σε ακουστικα. Τελος δεν θελω να ειναι πανω απο 5.2 ιντσες. Εχω ξεχωρισει τα A5, iphone SE, honor 8, p9 με τα δυο τελευταια να ειναι ελαφρως εκτος μπατζετ αλλα εφικτα και θα ηθελα τη γνωμη σας. Ευχαριστω προκαταβολικα.
AggelosTz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 iphone SE για υποστήριξη, αξία μεταπώλησης, αξιοπιστία, κάμερες, λειτουργικότητα σε βάθος χρόνου, σταθερότητα, μέγεθος- φορητότητα. 3
grigoris93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 iphone SE για υποστήριξη, αξία μεταπώλησης, αξιοπιστία, κάμερες, λειτουργικότητα σε βάθος χρόνου, σταθερότητα, μέγεθος- φορητότητα. Στην εξελιξη τιμης στο σκρουτζ δειχνει οτι κυκλοφορησε πριν 3 μηνες, αλλα εγω το θυμαμαι απο πιο παλια. Εκαναν καποια αλλαγη και το επανακυκλοφορησαν;
ziaba Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στην εξελιξη τιμης στο σκρουτζ δειχνει οτι κυκλοφορησε πριν 3 μηνες, αλλα εγω το θυμαμαι απο πιο παλια. Εκαναν καποια αλλαγη και το επανακυκλοφορησαν; το 32αρι και το 128αρι τώρα κοντά βγήκαν ενώ το 16αρι & 64αρι κυκλοφορούν απ τα πέρσι 1
grigoris93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αναμεσα στο p9 και το honor 8 ποιο ξεχωριζετε;
vchristod84 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αναμεσα στο p9 και το honor 8 ποιο ξεχωριζετε;Αν κοιτάξεις για μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση, το HTC 10 είναι αυτό που ψάχνεις 2
grigoris93 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αν κοιτάξεις για μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση, το HTC 10 είναι αυτό που ψάχνεις Φαινεται φοβερο και τα HTC τα εκτιμω πολυ, αλλα ειμαι πολυ παραξενος και ξερω οτι δεν θα το ευχαριστηθω αν παρω μεταχειρισμενο
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δίνω βάση στο κομμάτι μουσική που θες που δυστυχώς το P9 και το Honor 8 είναι μέτρια. Το LG G5 SE και ειδικά το Sony Xperia X είναι μάλλον αυτό που ψάχνεις αλλά θα κάνεις εκπτώσεις στη μπαταρία με έκαστο. Αν θες να κοιτάξεις το Xperia X compact όμως θα κερδίσεις σε μπαταρία και θα θυσιάσεις μέγεθος οθόνης ενώ δεν θα χάσεις οπουδήποτε αλλού. H προσωπική μου ψήφος λοιπόν πάει στο Sony Xperia X compact. 1
ziaba Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι προτεραιοτητα η τελεια καμερα, προτιμω να εχει καλη οθονη και καλη αποδοση σε ακουστικα. Τελος δεν θελω να ειναι πανω απο 5.2 ιντσες. δες και το axon 7 mini σε ήχο και οθόνη δεν πιάνετε από κανένα που αναφέρθηκαν πιο πάνω 1
vchristod84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 δες και το axon 7 mini σε ήχο και οθόνη δεν πιάνετε από κανένα που αναφέρθηκαν πιο πάνωΘα τον κάψεις τον άνθρωπο, η μπαταρία είναι τραγική στο μίνι
ziaba Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θα τον κάψεις τον άνθρωπο, η μπαταρία είναι τραγική στο μίνι το μόνο σίγουρο ότι έχει καλύτερή αυτονομία απ το htc 10 που του πρωτινές
vchristod84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 το μόνο σίγουρο ότι έχει καλύτερή αυτονομία απ το htc 10 που του πρωτινέςΟ Χριστός κι η Παναγία.
ziaba Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ο Χριστός κι η Παναγία. έτσι τέρας αυτονομίας το 10αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα