Προς το περιεχόμενο

Error sto format

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσπαθω να κανω ενα φορματ και τρωω συνεχεια ερρορ.οποιαδηποτε εκδοση τον windows και να προσπαθω να εγκαταστησω τρωω το ιδιο error!Υπηραν τα windows 8.1

post-338222-0-79530400-1499294788_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι δεν το έκανα update δεν μπορώ να μπω μέσα δεν υπάρχουν Windows εγκατεστημένα στοκ σκληρό

Και όταν βάζω να μπει σε ide mode τρώω αυτό το error

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι δεν το έκανα update δεν μπορώ να μπω μέσα δεν υπάρχουν Windows εγκατεστημένα στοκ σκληρό

Και όταν βάζω να μπει σε ide mode τρώω αυτό το error

post-338222-0-41534300-1499342673_thumb.jpeg

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται τον βλέπει τον δίσκο κάνε διαγραφή και προχωρα κανονικά, bios update ανάλογα με την motherboard δεν χρειάζεται λειτουργικό για να γίνει μέσα από το bios γίνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πήγαινε πίσω και πάτα επιδιόρθωση του υπολογιστή  μου , μετα πατα επιλογές για προχωρημενους επέλεξε την γραμη εντολων και εκτέλεσε τις παρακάτω εντολές

Diskpart (πάτα enetr)

List disk (πάτα enetr)

Select disk 1( Αν εχει πολλούς δισκους επέλεξε τον δισκο με τα περισσότερα GB στην θεση του 1)(Η διαδικασία αυτη θα σβησει ολα τα δεδομενα απο τον δισκο!)  (πάτα enter)

Clean 

Mετα κανε επανεκινηση προσπάθησε να κανεις ξανα εγκατάσταση) 

Ορίστε και Βιντεο εσυ μπες στην γραμη εντολων όπως σου ειπα παραπανω

https://www.youtube.com/watch?v=VZqhz2p1OFQ

Στον δικο μου υπολογιστη lenovo λειτουργεί που ειχε προ εγκατεστημενα windows 8. Τωρα να δες τι θα σου πουν και τα παιδια..

Δημοσ.

το εκανα σε  IDE και μετα παλι σε AHCI και εγινε! αλλα εχω αυτο το ιεμα τωρα

Σβήσε όλα τα partitions που υπάρχουν και φτιάξε νέο/νέα. (το system partition θα δημιουργηθεί μόνο του).

Μετά θα συνεχίσεις κανονικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπότε πρέπει να πάρω backup γτ το ένα το partition το έχω αρχεία μέσα

Ναι πρέπει να πάρεις backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...