Vortalhe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καλησπερα προσπαθω να κανω ενα φορματ και τρωω συνεχεια ερρορ.οποιαδηποτε εκδοση τον windows και να προσπαθω να εγκαταστησω τρωω το ιδιο error!Υπηραν τα windows 8.1
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μπες στα bios και άλλαξε το ACHI σε IDE και ξανά δοκίμασε 1
Vortalhe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι δεν το έκανα update δεν μπορώ να μπω μέσα δεν υπάρχουν Windows εγκατεστημένα στοκ σκληρό Και όταν βάζω να μπει σε ide mode τρώω αυτό το error Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όχι δεν το έκανα update δεν μπορώ να μπω μέσα δεν υπάρχουν Windows εγκατεστημένα στοκ σκληρό Και όταν βάζω να μπει σε ide mode τρώω αυτό το error
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Από ότι φαίνεται τον βλέπει τον δίσκο κάνε διαγραφή και προχωρα κανονικά, bios update ανάλογα με την motherboard δεν χρειάζεται λειτουργικό για να γίνει μέσα από το bios γίνεται.
Vortalhe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 το εκανα σε IDE και μετα παλι σε AHCI και εγινε! αλλα εχω αυτο το ιεμα τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 πήγαινε πίσω και πάτα επιδιόρθωση του υπολογιστή μου , μετα πατα επιλογές για προχωρημενους επέλεξε την γραμη εντολων και εκτέλεσε τις παρακάτω εντολές Diskpart (πάτα enetr) List disk (πάτα enetr) Select disk 1( Αν εχει πολλούς δισκους επέλεξε τον δισκο με τα περισσότερα GB στην θεση του 1)(Η διαδικασία αυτη θα σβησει ολα τα δεδομενα απο τον δισκο!) (πάτα enter) Clean Mετα κανε επανεκινηση προσπάθησε να κανεις ξανα εγκατάσταση) Ορίστε και Βιντεο εσυ μπες στην γραμη εντολων όπως σου ειπα παραπανω https://www.youtube.com/watch?v=VZqhz2p1OFQ Στον δικο μου υπολογιστη lenovo λειτουργεί που ειχε προ εγκατεστημενα windows 8. Τωρα να δες τι θα σου πουν και τα παιδια..
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 το εκανα σε IDE και μετα παλι σε AHCI και εγινε! αλλα εχω αυτο το ιεμα τωρα Σβήσε όλα τα partitions που υπάρχουν και φτιάξε νέο/νέα. (το system partition θα δημιουργηθεί μόνο του). Μετά θα συνεχίσεις κανονικά.
Vortalhe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Οπότε πρέπει να πάρω backup γτ το ένα το partition το έχω αρχεία μέσα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Οπότε πρέπει να πάρω backup γτ το ένα το partition το έχω αρχεία μέσα Ναι πρέπει να πάρεις backup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα