localy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 αν εχει καποιος ενα μηχανημα με δυο καρτες γραφικων μια onboard πανω στην μιτρικη και μια σε pci-e θυρα.αλλα χρισημοποιει για ευνοητους λογους την pci-e μετα απο φορματ θα πρεπει να βαζει και τους οδηγους της onboard καρτας γραφικων?η δεν χρειαζετε?
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αν την έχεις ενεργοποιημένη απο bios τους βάζεις ναι,γιατι σε κατάσταση χαμηλής ζήτησης - κατανάλωσης αναλαμβάνει αυτή,
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αν την έχεις ενεργοποιημένη απο bios τους βάζεις ναι,γιατι σε κατάσταση χαμηλής ζήτησης - κατανάλωσης αναλαμβάνει αυτή,Αυτό που γράφεις πως μπορεί να γίνει εφικτό;; για ξανά σκέψου το; 2
micos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αυτό που γράφεις πως μπορεί να γίνει εφικτό;; για ξανά σκέψου το; Γίνεται, αλλά αυτές οι λειτουργίες είναι για τα laptop που έχουν και αυτόνομη κάρτα γραφικών και την vga από τον επεξεργαστή. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια επιλογή για τα desktop. αν εχει καποιος ενα μηχανημα με δυο καρτες γραφικων μια onboard πανω στην μιτρικη και μια σε pci-e θυρα.αλλα χρισημοποιει για ευνοητους λογους την pci-e μετα απο φορματ θα πρεπει να βαζει και τους οδηγους της onboard καρτας γραφικων?η δεν χρειαζετε? Όχι, δε θα χρειαστεί να βάλεις drivers για την onboard. Συνήθως αυτή είναι απενεργοποιημένη όταν έχεις pci-e κάρτα. Και ενεργή όμως να ήταν πάλι δεν είναι ανάγκη να βάλεις drivers, αν και αν είναι καμία intel και χρειαστεί drivers θα στηθεί αυτόματα από τα windows.. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κατ'αρχην ηταν περασμένη η ωρα δεν πρόσεξα κ το μυαλό μου πήγε σε laptop,εξου και η απάντηση, αλλα ετσι και αλλιώς αν νομίζεις ότι δεν την χρειάζεσαι την απενεργοποιεις,απο bios αν δεν το κάνεις καλό είναι για την εύρυθμη λειτουργία να βάλεις τον driver αν δεν τον βάλεις θα τον βάλουν αυτόματα τα Windows ετσι και αλλιώς. Η μόνη περίπτωση να μην γίνει εγκατάσταση είναι στις τελευταίας γενιάς μητρικές που εκτός από enable - disable έχουν και την επιλογη auto σε αυτη την περίπτωση χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος μπορεί το bios να την κρατάει σε έναν "λήθαργο" εφόσον αναγνωρίζει Pci-e καρτα γραφικών. Η δικη μου προτίμηση ετσι και αλλιώς είναι ότι οι συσκευές που δεν χρησιμοποιώ ποτέ όπως κάποια σειριακή η παράλληλη θύρα να τις κάνω disable από το bios ώστε να απελευθερώνονται και οι όποιοι πόροι η μνήμη του συστήματος και να μην το απασχολούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα