pc_admin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) http://store.steampowered.com/app/530700/Argo/ Πολυ καλο! ARMA 3 σε πιο γρηγορη δραση και free απο steam Μου αρεσει που ειναι οι πιστες σε Ελληνικη υπαιθρο (στην Λιμνο νομιζω) και νομιζω καποια στιγμη οτι θα δω καποιο χωριο ή χωραφι που ξερω (Το τοπιο ειναι κοινο με τα περισοτερα Ελληνικα νησια αλλωστε) Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από pc_admin 2
pc_admin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε μενα στην αρχη δεν ειχε καλη αποδοση και ειχα πολυ lag ,αλλα μετα απο μερικες ρυθμισεις παει νερακι πολυ smooth κολλημενο στα 60hz (vert synch on) : Στο steam στο παιχνιδι πηγα στα properies -> launch options και εβαλα τα εξης: -cpuCount=4 - high -exThreads=4 (εχω i5 με 4 cores k 4 threats- εσεις βαλτε τα αναλογα με την cpu σας) - Νομιζω θελει restart to steam για να δουλεψουν Επισης στα γραφικα στο παιχνιδι εβαλα αναλυση 1280χ720 ,που ομως δειχνει πολυ καλα γιατι στο sampling εχω 100% Επισης στο 0 bloom ,blur k depth of field Edit: Το εβαλα σημερα 1600χ900 και παιζει μια χαρα χωρις frames drops... Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από pc_admin
seithan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 http://store.steampowered.com/app/530700/Argo/ Πολυ καλο! ARMA 3 σε πιο γρηγορη δραση και free απο steam Μου αρεσει που ειναι οι πιστες σε Ελληνικη υπαιθρο (στην Λιμνο νομιζω) και νομιζω καποια στιγμη οτι θα δω καποιο χωριο ή χωραφι που ξερω (Το τοπιο ειναι κοινο με τα περισοτερα Ελληνικα νησια αλλωστε) την θανάτωσες την καημένη την Λήμνο!
pc_admin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 την θανάτωσες την καημένη την Λήμνο! Ναι , την εγραψα ετσι σαν να βγαινει απο την λεξη λιμνη !
pc_admin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Καλημερα, λοιπον χθες εριξα τοσο γελιο στο παιχνιδι αυτο Οπως ξερετε εχει ζωντανη συνομιλια και οι παιχτες λενε διαφορα, και χθες ηταν ενας Γαλλος , ενας αγγλοφωνος (αμερικανος ισως?) και ενας απο μεση ανατολη μερια , και εριχναν το βρισιμο της αρκουδας, ο γαλλος να μιλαει με γαλλικη προφορα , οι αλλοι 2 να τον κοροιδευουν για την προφορα του, αυτος απο συρια ή καπου εκει να λεει " Ι m terrorista" με μια προφορα που ξερενοσουνα στα γελια , και να λεει "i will kill you all " στους αλλους και ο αγγλοφωνος να μην καταλαβαινει χριστο απο τα αγγλικα τους με την προφορα που ειχαν οι αλλοι 2 και να λεει " wtf .. i cant understain a world" και να βριζονται ολοι μαζι με την προφορα τους που λυνοσουνα στα γελια Ολα τα λεφτα ,μακαρι να μπορουσα να το ηχογραφησω να το εχω 1
pc_admin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Καλημερα, μπορω να πω οτι ειχα κολλημα με το CS _ GO ,αλλα με το argo δεν υπαρχει μεγαλυτερο κολλημα! Ειδικα το Link mode , ειναι must ! υπαρχει στρατηγικη (ποια points να πιασεις , του εχθρου η τα δικα σου?) υπαρχει τρεξιμο να προλαβεις , ενας κεντρικος κομβος (main node) που εχει την μεγαλυτερη σημασια η καταληψη του , που για να γινει ομως πρεπει να υπαρχει συνδεση (link) με ταλλα points που εχεις καταλαβει Απο εκει και περα εχεις τα οπλα απο submachine και πιστολια μεχρι machineguns και χειροβομβιδες , με addons στα οπλα (σκοπευτρα - σιγαστηρες -τριποδα κτλ) ,αλλα και customize εμφανιση (κρανη -γιλεκα κτλ) Και οπως ειπα κολλησα γιατι ειναι σε Ελληνικα τοπια (βουνα -χωρια κτλ) που ειναι σα να πολεμας σε καποιο νησι που εισαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα