Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ωραία να και κάτι διαφορετικό, σε χάλασε το Mate 9?

Δεν μοιάζει με καμία συσκευή. Λειτουργεί υποδιγματικα, είναι πολύ δυνατό (όχι μόνο στα χαρτιά) είναι bug free, το software του είναι γραμμένο άψογα και ραμμένο στα μέτρα της συσκευής

Μπαταρία πολύ καλή κλπ

Δημοσ.

@ωραία να και κάτι διαφορετικό, σε χάλασε το Mate 9?

Δεν μοιάζει με καμία συσκευή. Λειτουργεί υποδιγματικα, είναι πολύ δυνατό (όχι μόνο στα χαρτιά) είναι bug free, το software του είναι γραμμένο άψογα και ραμμένο στα μέτρα της συσκευής

Μπαταρία πολύ καλή κλπ

Μιλάς για αυτό που είναι μια ανάμιξη Galaxy Edge, HTC και iPhone? Μέσα και έξω; Τι να σου πω μέσα στην πρωτοτυπία.

Δημοσ.
Ήμαρτον πια τα ίδια και τα ίδια. Κανένα καινούργιο design δεν υπάρχει; έχουμε γεμίσει mediocre συσκευές.

Tι θες ρε φιλε μου σε ενα παραλληλογραμο σασι να κανουν; 4 5 παραλλαγές υπαρχουν, αμα θες στρογγυλο τηλεφωνο δεν υπαρχει. Στα αυτοκινητα οι ρόδες μπιρουν να αλλαξουν θεση;. Ειναι μετρημενες οι επιλογες τους και το πες μονος σου 100αδες συσκευες οποτε τι; μονο εσωτερικα χαρακτηριστικα μπορουν να αλλαξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εσύ βρίσκεις κάτι αξιόλογο στις εκατοντάδες συσκευές των τελευταίων δύο χρόνων με πάνω κάτω τα ίδια Specs και το ίδιο design.. κάτι που να αξίζει τα λεφτά. 

Πρέπει να αστειεύεσαι. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα για σένα. Δηλαδή τι περιμένεις απο αυτού του είδους συσκευές; Έτσι θα είναι για πάντα μέχρι να βγει το επόμενο εντελώς διαφορετικό τεχνολογικό προϊόν που δεν θα είναι smartphone αλλά κάτι ανώτερο. Σαν να μου λες πως είναι έτσι αυτά τα αμάξια με 4 ρόδες και στρόγγυλο τιμόνι φτιάξτε κάτι άλλο τα βαρέθηκα.

Μάλλον δεν είσαι σοβαρός και δεν ξέρω γιατί καθόμαστε και σου απαντάμε και σοβαρά στις ανοησίες σου.

Δημοσ.

Πρέπει να αστειεύεσαι. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα για σένα. Δηλαδή τι περιμένεις απο αυτού του είδους συσκευές; Έτσι θα είναι για πάντα μέχρι να βγει το επόμενο εντελώς διαφορετικό τεχνολογικό προϊόν που δεν θα είναι smartphone αλλά κάτι ανώτερο. Σαν να μου λες πως είναι έτσι αυτά τα αμάξια με 4 ρόδες και στρόγγυλο τιμόνι φτιάξτε κάτι άλλο τα βαρέθηκα.

Μάλλον δεν είσαι σοβαρός και δεν ξέρω γιατί καθόμαστε και σου απαντάμε και σοβαρά στις ανοησίες σου.

Μάλλον έχετε πολύ χαμηλά Standards. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε μου φαίνεται. Εκεί ποντάρει άλλωστε η mediocre βιομηχανία της Κίνας, στις ασθενές αγορές και απότι φαίνεται το έχει πετύχει αν κρίνω από τα λεγόμενα σας. 

Δημοσ.

Μερικοί θα είναι ευχαριστημένοι με την συσκευή τους μόνο όταν η τεχνολογία φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε το κινητό να έχει ενσωματωμένο fleshlight.

Δημοσ.

Ήμαρτον πια τα ίδια και τα ίδια. Κανένα καινούργιο design δεν υπάρχει; έχουμε γεμίσει mediocre συσκευές.

Όταν το αγοραστικό κοινό θέλει κάθε φορά κάτι που να μοιάζει στο τελευταίο iphone ή το νέο galaxy δεν φταίνε οι εταιρίες που θέλουν απλά να πουλήσουν.

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο με κινητό 6.000mah.

Lenovo.

Ούτε φόρτιζε σε φυσιολογική ταχύτητα όταν το τσέκαρα, ούτε το έχω δει ποτέ να έχει μπαταρία.

Τώρα έρχεται μόδα που μόνο η πράξη και η συνεργεία θα πείθει, ούτε specs ούτε τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Υπάρχει πάντως ήδη το ASUS Zenfone Pegasus με 5000mAh μπαταρία, 3 Gb Ram MT6753T 8πύρηνο επεξεργαστής στα 115 ευρώ.

Στην Ελλάδα; Στα σκρουτζομάγαζα που κοίταξα είναι από 190 και πάνω. Μπορείς να μου πεις πού για΄τι ενδιασφέρομαι. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πήρα μια φορά ASUS και ευχαριστώ, δεν θα ξαναπάρω,

τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει η Apple να πουλάει ...μητρικές.

Τέτοιο bloatware δεν το φτάνει κανείς!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...