Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για καινουργιο υπολογιστη γιά την κορη μου, συμπεριλαμβανομενης και της οθονης και λοιπων περιφερειακών (οθονη 23 ιντσες μαλλον) .

Παιγνιδια που παιζει, SIMS, DRAGON BALL XENOVERSE. ΚΛΠ. 

Θα προτιμουσα απο μαγαζι που κανει συναρμολογηση πχ e-shop η οτι allo αξιοπιστο παιζει..

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια προτίμηση για την περιοχή του καταστήματος; Επίσης υπάρχει κάποιο κομμάτι από άλλο σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (π.χ σκληρός δίσκος); Λειτουργικό υπάρχει (windows 10,7) ; Για overclock δε ρωτάω... 

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κομματι απο αλλο συστημα.

Το καταστημα πρεπει να ειναι Αθηνα..

Δημοσ.

Από το mgmanager biRE3mo.jpg

Kαι αφού το παραλάβεις βάλε σε ένα στικάκι τα windows 10 αφού τα κατεβάσεις από εδώ  και εγκατέστησέ τα στον ssd. Tα ενεργοποιείς με κάποιο retail key, το πολύ 20€, είτε από αγγελία που μπορείς να βρεις εδώ είτε από κάποιο κλειδάδικο.

• Like 2
Δημοσ.

Και ένα λίγο διαφορετικό σύστημα από cosmodata. Αμα βγάλεις τον SSD χωράει μια rx460 μια χαρά.

+140ευρώ φτηνή freesync οθόνη http://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html

Windows από αγγελία ή κλειδάδικο όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ποντίκι-Πληκτρολόγιο έβαλα στην τύχη απλά για το budget.

post-331604-0-66480400-1499336751_thumb.jpg

Δημοσ.

Για τα παιχνίδια που αναφέρατε ότι παίζει, είναι μια χαρά η rx 460. Ακόμη και η ενσωματωμένη του επεξεργαστή (όπως στην σύνθεση του tanasen) θα είναι αρκετή για τα συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα ο G4600 καλυτερα να παρεις μεταχειρισμενο i3 6100 ή G4560 best value for money.

Επισης εχει στο Insomnia στις αγγελιες καλες ευκαιριες τωρα καλοκαιρι για να τσιμπησεις εξαρτηματα.

Επισης καλυτερα να χωρεσεις μια GTX 1050 Ti 4 GB

Δημοσ.

Πεταμενα λεφτα ο G4600 καλυτερα να παρεις μεταχειρισμενο i3 6100 ή G4560 best value for money.

Επισης εχει στο Insomnia στις αγγελιες καλες ευκαιριες τωρα καλοκαιρι για να τσιμπησεις εξαρτηματα.

Επισης καλυτερα να χωρεσεις μια GTX 1050 Ti 4 GB

Μα ο G4600 με τον ι3-6100 είναι σχεδόν ισοδύναμοι. Επίσης ο ts μίλησε για καινούριο υπολογιστή. Αν έψαχνε μεταχειρισμένο θα έβρισκε και σύστημα με i5 haswell σε αυτά τα λεφτά.

Η φθηνότερη 1050ti τώρα έχει 165€ και θα χωρούσε με μεγάλες υποχωρήσεις όμως (ssd, 21" οθόνη), όμως το θέμα είναι ότι δεν τη χρειάζεται γιατί τα παιχνίδια που θα παίζει δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα ΗD630 ή μια GT1030 είναι αρκετά. Ακόμα και η RX460 είναι λίγο overkill...

Δημοσ.

Ας παρει τον G4560 η διαφορα στις επιδοσεις δεν αντιπροσωπευει την διαφορα στην τιμη.

Επισης καλυτερα να παρει εναν Hybrid σκληρο δισκο απο το να παρει SSD και HDD ή να παρει μια Optane Memory μαζι με τον συμβατικο δισκο. Οσο αναφορα το μεταχειρισμενο εγω που βρηκα σε αγγελιες σφραγισμενους G4560 στα 50 και 55 ευρω σε τι με χαλασε? Επισης αγορασα και σφραγισμενο SSD 120GB 40ευρω με αποδειξη εγγυηση. Μητρικη B250M στα 55 ευρω επισης. Εαν τα βαλεις κατω το κερδος θα φτασει τα 100 ευρω. Μεταχειρισμενο ειναι και το καινουργιο αμαξι απο την αντιπροσωπεια που πηρα γιατι καποιος το οδηγησε απο το εργοστασιο μεχρι το φορτηγο και απο το φορτηγο μεχρι την εκθεση με την ιδια λογικη.

Δημοσ.

Λοιπόν καταλήγω σε επεξεργαστή τον G4560.

Motherboard Gigabyte M250 (Ποια όμως ? υπάρχουν πολλά μοντέλα)

....

Δημοσ.

Λοιπόν καταλήγω σε επεξεργαστή τον G4560.

Motherboard Gigabyte M250 (Ποια όμως ? υπάρχουν πολλά μοντέλα)

....

Την εχω δουλεψει πολυ καλη

http://www.skroutz.gr/s/10788941/Gigabyte-B250M-DS3H-rev-1-0.html

Από το mgmanager biRE3mo.jpg

Kαι αφού το παραλάβεις βάλε σε ένα στικάκι τα windows 10 αφού τα κατεβάσεις από εδώ  και εγκατέστησέ τα στον ssd. Tα ενεργοποιείς με κάποιο retail key, το πολύ 20€, είτε από αγγελία που μπορείς να βρεις εδώ είτε από κάποιο κλειδάδικο.

Συγνωμη εγω στραβωθηκα και δεν βλεπω καρτα γραφικων?

Και το συγκεκριμενο κουτι δεν παιρνει DVD-RW

Δημοσ.

Συγνωμη εγω στραβωθηκα και δεν βλεπω καρτα γραφικων?

Και το συγκεκριμενο κουτι δεν παιρνει DVD-RW

Δεν στραβώθηκες, δεν έχω βάλει γιατί δεν απαιτείται για τη χρήση που αναφέρθηκε. HD630 είναι ικανοποιητικά για τα παιχνίδια που ανέφερε ο ts. Έτσι εξοικονομεί και λεφτά για μια αξιοπρεπή ips οθόνη και για ssd δίσκο. Καλοί οι SSHD αλλά ένας SSD δεν συγκρίνεται σε απόδοση.

Εναλλακτικά για πιο δυνατά γραφικά ας πάει σε συνδυασμό G4560 - GT1030 https://www.mgmanager.gr/pci-express/61593-gigabyte-gt-1030-low-profile-2gb-gddr5-64bit-dvi-d-hdmi-gv-n1030d5-2gl.html#/chipset-nvidia_gt_1030 με +50€ συνολικά από τον G4600. Απλά έτσι θα πρέπει να πάρει μικρότερη-φθηνότερη οθόνη https://www.skroutz.gr/s/5199724/AOC-I2276vwm.html.

Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο το DVD-RW.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν βαζεις οριο 600ευρω ολα συγκρινονται. Τι δινεις και τι παιρνεις.

Οσο αφορα την GPU κατι εκτος απο rx460 και κατω ειναι πεταμενα λεφτα. Καλυτερα μια μεταχειρισμενη με εγγυηση.

Δημοσ.

Οταν βαζεις οριο 600ευρω ολα συγκρινονται. Τι δινεις και τι παιρνεις.

Δεν αντιλέγω. Εγώ θεωρώ ότι ο ssd είναι σημαντικότατος.

Οσο αφορα την GPU κατι εκτος απο rx460 και κατω ειναι πεταμενα λεφτα. 

Βάση τιμής απόδοσης μια καινούρια GT1030 είναι το ίδιο καλή με μια μτχ. 750ti και έχει την ίδια τιμή πάνω-κάτω. 

Όπως και να χει οι τιμές αλλάζουν διαρκώς. π.χ. σήμερα είδα έχει καλές τιμές σε ram + ssd στο ίδιο μαγαζί οπότε και με μια Η110 μητρική, που δεν θα χει πρόβλημα (το στήνουν αυτοί-κάνουν update και το bios της), και τώρα ναι χωράει RX460. 

gbmjUBv.jpg

+monitor https://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...