voltmod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Έχεις στη διάθεση σου κάποιο σύγχρονο κινητό της Samsung και υπολογιστή Windows 10; Η ζωή σου τώρα θα γίνει λίγο πιο εύκολη. Η Samsung αναβάθμισε το app Flow επιτρέποντας τη χρήση του αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή Galaxy σου για να κάνεις log-in στον Windows 10 υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό Hello. Για να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη δυνατότητα που σου προσφέρει η νέα έκδοση του app Flow της Samsung, το κινητό σου θα πρέπει να τρέχει το Android 6.0 Marshmallow ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google (όπως στις σειρές Galaxy S6, S7 και S8). Χάρη στη νέα αυτή εξέλιξη, αν έχεις το κινητό σου στο χέρι, δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογείς το password σου κάθε φορά που κάθεσαι μπροστά από τον υπολογιστή σου. Το Flow επίσης είναι αρκετά χρήσιμο αν ελέγχεις συχνά τις ειδοποιήσεις στο κινητό σου. Το app τώρα μπορεί και συγχρονίζεις τις ειδοποιήσεις στο κινητό με οποιοδήποτε σύστημα με Windows 10, και όχι μόνο με υπολογιστή επωνυμίας Samsung, όπως στη περίπτωση του Galaxy Tab Pro S που ξεκλείδωνε κιόλας με το Samsung Flow app. Download: Samsung Flow | Android Site: Engadget
HAL10000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Και κάπως έτσι "τελειώνεις" ακόμα πιο γρήγορα την μπαταρία του S7...
fylatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εμένα μου ζητάει ένα Intel tpm driver. Που φυσικά δεν υπάρχει για το chipset μου σε 4-5 λάπτοπ. Μόνο για Samsung μήπως;
faitas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εμένα μου ζητάει ένα Intel tpm driver. Που φυσικά δεν υπάρχει για το chipset μου σε 4-5 λάπτοπ. Μόνο για Samsung μήπως; RTFI ! 1
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Όταν ακούω για app που σου διευκολύνουν την ζωή με πιάνει τρέμουλο. ΕΛΕΟΣ όχι αλλά app . App για την γυμναστική, app για δίαιτα, app για διακοπές, app για μετακινήσεις, app για τα φώτα, app για το κλιματισμό, app για το ψυγείο ,app για τον ύπνο και τον ξύπνιο, app για την υγεια αλλά app και για τα σουβλάκια,app για να ξυπνάνε αλλά app αλλά και για να κλείνουν αλλά app, προσεχώς app για την τουαλέτα κλπ κλπ. 15
sotosu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ωραίο ακούγεται αλλά δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι access έχει για να μπορεί να προσπελάσει την login οθόνη των Windows. Φαντάζομαι κάπου εκεί που πατάς allow to make changes to this pc θα παίρνει και administrator privileges ε? 2
Τραμπακος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τέλειο! Κάποιο αππ να μου φέρνει το σαμσουνακι μπροστά στα χέρια μ τώρα κ Κύριλλε. 2
Nikolo1991 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το προσπάθησα σημερα, αλλά θέλει το Creators Update. Καλά κρασιά. Τα μισά παιχνίδια μου δε θα παίζουν μετα, αν κάνω update
fylatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 RTFI ! Πολύ επεξηγηματικός ήσουν. Τελικά κάνει για υπολογιστές που υποστηρίζουν tpm. Οπότε όχι για όλα τα pc/laptop
d00med Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 μπλα μπλα μπλα...κλασικός άσχετος σχολιαστής του insomnia...μπλα μπλα μπλα
Neg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μ..ς, τέτοιες εφαρμογές υπήρχαν και για iOS εδω και χρόνια και έκανες το ίδιο πράγμα, αλλά μέχρι να βάλεις το δάχτυλο πάνω στο κινητό, έχεις ήδη γράψει τον κωδικό στην Lockscreen του υπολογιστή. Άχρηστα Gimmicks για να έχουμε να λέμε. 4
freegr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μόνο για τα νεώτερα μοντέλα οπότε δεν αξίζει τον κόπο..
AtSixes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το s8 ειναι τελικα το surface που ολοι περιμεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα