Alex-V Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εχω ενα lenovo με προεγκατεστημενα τα 8.1 bing. Μπορω ακομη να αναβαθμιστω σε 10? Αν δηλαδη κανω clean install θα μου ζητησει κλειδι?
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εμένα σε λαπτοπ φίλου που το έκανα πριν 1 μήνα, δεν μου ζήτησε. (Έκανα clean install) 1
Alex-V Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καποιος μου ειχε πει οτι πρεπει πρωτα να κανω upgrade απο τα 8.1 σε 10 και μετα να κανω clean install για να μην ζητησει. Αρα δεν ισχυει κατι τετοιο ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αυτό ήταν απαραίτητο στην πρώτη έκδοση τον Windows 10 που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015. Πλέον δεν είναι απαραίτητο!Αν όμως έχεις το κλειδί το Windows 7/8.1 όταν θα κάνεις format θα στο ζητήσει.. Μπορείς και να πατήσεις ενεργοποίηση αργότερα και θα ενεργοποιηθουν όταν συνδεθείς στο Internet. Το παραπάνω λειτουργεί αν ο υπολογιστής σου είχε windows 8.1 καθώς το κλειδί προϊόντος είναι στο Uefi και θα ενεργοποιηθουν αυτόματα. Στα windows 7 χρειάζεται κλειδί.
Alex-V Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Οοο κομπλε τοτε. Ναι με 8.1 ηταν. Οποτε παταω ενεργοποιηση αργοτερα και μετα ενεργοποιουνται. Ευχαριστω!
stelios5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Καποιος μου ειχε πει οτι πρεπει πρωτα να κανω upgrade απο τα 8.1 σε 10 και μετα να κανω clean install για να μην ζητησει. Αρα δεν ισχυει κατι τετοιο ε? Από 8.1 σε 10 είναι κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο. Από εδώ για update: https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade Αφού σου δώσει κλειδί μετά κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Θα τα ενεργοποιήσει αυτόματα. Κατά την εγκατάσταση σου ζητά κλειδί. Έχει επιλογή να το παρακάμψεις. Αν έχεις λογαριασμό Microsof μπορείς να ενεργοποιήσεις τα windows 10 (χωρίς update) Από εδώ windows 10 στην τελευταία έκδοση για καθαρή εγκατάσταση: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
Alex-V Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στελιο, μολις εβαλα το φλασακι με την 1703 μεσα και δεν μου ζητησε καν κλειδι!!! Την πηρε επιτοπου χωρις να κανω upgrade απο 8.1!! Και παντα μιλαμε για καθαρο iso. ειχε την 8.1 bing και εβαλα την single language
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στελιο, μολις εβαλα το φλασακι με την 1703 μεσα και δεν μου ζητησε καν κλειδι!!! Την πηρε επιτοπου χωρις να κανω upgrade απο 8.1!! Και παντα μιλαμε για καθαρο iso. ειχε την 8.1 bing και εβαλα την single language Ε στο είπα οτι δεν μου ζήτησε ανούσιες συζητήσεις πιο πάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα