Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εχω αγορασει το leagoo elite 1(32gb) η μπαταρια του ειναι 2400.ειναι φυσιολογικο να θελει να φορτισει 3 ωρες απο το 21 στο 100%?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ο φορτιστής τι χαρακτηριστικά έχει; πάντως οχι δεν ειναι φυσιολογικό. με εναν φορτιστή 2Α θα έκανε περίπου 1 ώρα.
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 θα σας τον στειλω σε φωτο το βραδυ απο το σπιτι......το θεμα ειναι οτι η εταιρια που το πηρα αρχικα μου ειπε να δοκιμασο αλλο φορτιστη,εβαλα απο το προηγουμενο κινητο κ δεν φορτιζε παλι......με τον φορτιστη του κινητου τον καινουργιο φορτισα κανονικα το tablet μου.μου ειπαν να το στειλω να τον ελεγξουν κ δεν βρηκαν κανενα προβλημα λενε προβλημα ειχε ο φορτιστης κ μου τον αλλαξαν με samsung επειδη δεν ειχαν leagoo διαθεσιμο.ειναι δυνατον; κ σημερα που τους πηρα ειτε να μου στειλουν τα χρηματα ειτε να μου το αντικαταστησουν ειπαν δεν γινετε τιποτα.εχω τρελαθει.....
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 3 εβδομαδες..........δεν ξερω κ τι γινετε με την αιτηση υπαναχωρησεις........λεει καπου οτι αν δεν σε εχουν ενημερωσει με χαρτι οταν παραλαμβανεις το προιον.......εχεις ενα χρονο για να κανεις αιτηση.....δεν ξερω τι ισχυει ομως
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ειναι φυσιολογικο το 3ωρο στην φορτιση με τα χαρακτηριστηκα?
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εεεμ φιλε μου 1Α ειναι οπως σ ειπα Γ αυτο αργει. Ειναι φυσιολογικο.παρε εναν 2.1Α η 2.4Α φορτιστη και θα κανει να φορτισει 1.5 ωρα περιπου.
Stilgreg80 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!στο πρωτο μου προβλημα κ βρηκα λυση απο εδω!!!!!!! το φορτισα με 2α εχει ανεβει 15% σε μιση ωρα..........δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα