Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει το leagoo elite 1(32gb) η μπαταρια του ειναι 2400.ειναι φυσιολογικο να θελει να φορτισει 3 ωρες απο το 21 στο 100%?

Δημοσ.

ο φορτιστής τι χαρακτηριστικά έχει;

πάντως οχι δεν ειναι φυσιολογικό.

με εναν φορτιστή 2Α θα έκανε περίπου 1 ώρα.

Δημοσ.

θα σας τον στειλω σε φωτο το βραδυ απο το σπιτι......το θεμα ειναι οτι η εταιρια που το πηρα αρχικα μου ειπε να δοκιμασο αλλο φορτιστη,εβαλα απο το προηγουμενο κινητο κ δεν φορτιζε παλι......με τον φορτιστη του κινητου τον καινουργιο φορτισα κανονικα το tablet μου.μου ειπαν να το στειλω να τον ελεγξουν κ δεν βρηκαν κανενα προβλημα λενε προβλημα ειχε ο φορτιστης κ μου τον αλλαξαν με samsung επειδη δεν ειχαν leagoo διαθεσιμο.ειναι δυνατον; κ σημερα που τους πηρα ειτε να μου στειλουν τα χρηματα ειτε να μου το αντικαταστησουν ειπαν δεν γινετε τιποτα.εχω τρελαθει.....

Δημοσ.

3 εβδομαδες..........δεν ξερω κ τι γινετε με την αιτηση υπαναχωρησεις........λεει καπου οτι αν δεν σε εχουν ενημερωσει με χαρτι οταν παραλαμβανεις το προιον.......εχεις ενα χρονο για να κανεις αιτηση.....δεν ξερω τι ισχυει ομως

Δημοσ.

Εεεμ φιλε μου

1Α ειναι οπως σ ειπα

Γ αυτο αργει.

Ειναι φυσιολογικο.παρε εναν 2.1Α η 2.4Α φορτιστη και θα κανει να φορτισει 1.5 ωρα περιπου.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!στο πρωτο μου προβλημα κ βρηκα λυση απο εδω!!!!!!!

το φορτισα με 2α εχει ανεβει 15% σε μιση ωρα..........δεν ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...