Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Αυτον τον μηνα ληγει η συνδεση μου με τον ΟΤΕ..

Για αρχη,σκεφτομαι να ληξει κ μετα απο μια μερα να κανω αιτηση σε νεο παροχο..

Το προγραμμα μου εχει 100 ευρω τελη αν φυγεις πριν ληξει..

Τους ειχα πει οτι θα φυγω,με πηρανε τηλεφωνο κ μου προτεινανε μια τρομερη προσφορα..

Να κρατησω δηλαδη το ιδιο παγιο..26 ευρω το μηνα παρακαλω με 60' σταθερα κ 30' κινητα..(ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ)

Τους ειπα οτι δεν ανανεωνω μ αυτη την τιμη κ μου λενε θα σας ξαναπαρουμε για καποια καλυτερη προσφορα..

Με πηρανε μετα απο κανα 10ημερο κ επειδη ημουν στο δρομο τους λεω παρτε με σε 5 λεπτα..

Ακομα παιρνουνε...

Την Wind δεν την εχω σε υποληψη,αλλα εχει οικονομικο συμβολαιο..

Εχετε να προτεινετε καποια εταιρεια?Να μην σερνεται το ιντερνετ..

Forthnet,4 χρονια και χωρις καμια αποσυνδεση στη γραμμη.Και παρολο που πηγαμε στον οτε, εκαναν καλη προσφορα και συνεχισαμε στη Forthnet.Στη περιοχη μου εχει ιδιοκτητο δικτυο και μπορω να παω σε vdsl.Απο ping ειμαι στα 80-100 χωρις fastpath.

Δημοσ.

Μερικοι χαλαρωστε..

Οντως εκανα λαθος,250 λεπτα προς σταθερα εχω..

Απλα δν παιρνω σταθερα οποτε δν εδωσα κ ποτε σημασια..

Double play economy λεγεται το προγραμμα..

Κ ναι ημουν ειρωνικος με το μη ζηλευετε..

Ειναι τραγικο το προγραμμα!!!

Το πρόγραμμα δεν είναι τραγικό απλά είναι γι' αυτούς που δεν μιλάνε (σχεδόν) καθόλου στο τηλέφωνο. Αλλιώς υπάρχει και το πρόγραμμα με απεριόριστα σταθερά και 30' λεπτά κινητά (ή και με 360') με 4 ευρώ παραπάνω.

Αν λοιπόν ήθελες πακέτο με απεριόριστα ή με άλλες (περισσότερες) παροχές τότε μπορούσες απλά να το βάλεις. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω να φταίει κάποιος παρά μόνο εσύ που επέλεξες το πρόγραμμα αυτό.

Δημοσ.

σε καταλαβαινω το πακετο πλεον λεγεται cosmote home play play 24 M

Δυστηχως ειναι ακριβος ο οτε

σε ενα φιλο μου το οδιο προγραμμα αλλα αντι για 24 ειχε 30 ιντερνετ 29 ευρω τομηνα του το εδωσαν

Δημοσ.

Πως δεν ειναι τραγικο πακετο οταν η ιδια εταιρια προσφερει εδω και 1μιση μηνα με 32 ευρο 50αρι VDSL 6μιση ωρες κινητα απεριοριστα σταθερα και 20% εκπτωση σε συμβολαιο cosmote?
Αν λοιπον εισαι ευχαριστημενος κανε αυτο το πακετο κ εισαι κ ομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...