De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Υπάρχει η δυνατοτητα να δούμε τα πραγματικά χιλιόμετρα με αυτά τα φθηνιαρικα από eBay που έχουν εφαρμογή στο κινητό;πχ torque
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απο οτι εχω διαβασει οχι μονο με αυτα αλλα ουτε με πιο ακριβα οργανα γινεται .Μακαρι να κανω λαθος .
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Με τα φθηνιάρικα σίγουρα όχι. Με κάτι πιο επαγγελματικό σε κάποια αμάξια μπορείς να τα διαβάσεις. Αυτό που έχω εγώ με έσωσε σε δυο περιπτώσεις αγοράς μεταχειρισμένων με "λίγα χλμ"
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Με τα φθηνιάρικα σίγουρα όχι. Με κάτι πιο επαγγελματικό σε κάποια αμάξια μπορείς να τα διαβάσεις. Αυτό που έχω εγώ με έσωσε σε δυο περιπτώσεις αγοράς μεταχειρισμένων με "λίγα χλμ" Σε ποια αμαξια και με ποιο οργανο ?
kostaskalamatas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 μπορεις να δεις τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα. αν σου δειχνει οτι εχει δουλεψει πχ 2500 ωρες και ο χιλιομετρητης δειχνει 20.000 χιλιομετρα, κατι δεν παει καλα.
aGka8l Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Από τι ξέρω μπορείς πχ με κάποιο διαγνωστικό να διαβάσεις τον εγκέφαλο του abs πχ πόσα χλμ έχει η στην ecu και συγκρίνεις με καντραν
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 μπορεις να δεις τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα. αν σου δειχνει οτι εχει δουλεψει πχ 2500 ωρες και ο χιλιομετρητης δειχνει 20.000 χιλιομετρα, κατι δεν παει καλα. Υπαρχει μια σχεση αλλα πορει να πεσει και πολυ εξω αναλογα που κινηται ενα αμαξι και με ποια μεση ταχυτητα.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Στη Citroen πάντως μας είπαν ότι δε μπορούν να το δουν ωστόσο ο υπάλληλος εκεί κάτι κοίταξε στον υπολογιστή και μας είπε ότι όντως αυτά είναι. Τώρα τι κοίταξε δεν ξέρω, από εξωτερικό ήρθε το αυτοκίνητο.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ναι ρε παιδιά ρωτάω όμως με τι εργαλείο τα βλέπουμε αυτά και τι λογισμικό. Να λέμε έτσι γενικά κι αόριστα το ξέρω κι εγώ. Πιο ειδικές απαντήσεις θέλω αν γίνεται, ευχαριστώ.
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 δεν γίνετε γιατί πολύ άπλα όταν κατεβάζουν τα χλμ κάνουν ρέστετ τον εγκέφαλο ή πετάνε αλλον από ένα τρακαρισμένο πάνω ... τα πραγματικά χλμ μπορεί να καταλάβει κάποιος με εμπειρία και αυτό στο περίπου ... πχ γω είχα ενα terios και στα 48000 χλμ ήθελε ρουλεμάν και στους δυο πίσω τροχούς μόνο από κει καταλαβαίνεις ότι έχουν πειραχθεί τα χλμ ... καλά δεν ήταν μόνο αυτό άπλα ως μια ένδειξή πολλών χλμ το ανέφερα
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 δεν γίνετε γιατί πολύ άπλα όταν κατεβάζουν τα χλμ κάνουν ρέστετ τον εγκέφαλο ή πετάνε αλλον από ένα τρακαρισμένο πάνω ... τα πραγματικά χλμ μπορεί να καταλάβει κάποιος με εμπειρία και αυτό στο περίπου ... πχ γω είχα ενα terios και στα 48000 χλμ ήθελε ρουλεμάν και στους δυο πίσω τροχούς μόνο από κει καταλαβαίνεις ότι έχουν πειραχθεί τα χλμ ... καλά δεν ήταν μόνο αυτό άπλα ως μια ένδειξή πολλών χλμ το ανέφερα Το θέμα είναι τι εργαλεία χρησιμοποιούν κ τα κάνουν αυτά. Γιατί σίγουρα αυτά που κάνουν hard reset μπορούν να διαβάσουν και τα περισσότερα.
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Λογικά με κάποια custom λειτουργικά που τα ξεκλειδώνουν όλα διαγραφούν αυτά που πρέπει και τα κλειδώνουν πίσω όπως ήταν .... Τεσπα ποιο αυτοκίνητο θες να τσεκάρεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Επιβεβαιώνω ότι με απλό OBDII μπορείς να δεις μέχρι και αβάνς και ποσοστό καυσίμου με ανάλυση δεκαδικού, αλλά τίποτα σχετικό με χιλιόμετρα. 3
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Λογικά με κάποια custom λειτουργικά που τα ξεκλειδώνουν όλα διαγραφούν αυτά που πρέπει και τα κλειδώνουν πίσω όπως ήταν .... Τεσπα ποιο αυτοκίνητο θες να τσεκάρεις? Ford Fiesta 2007
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τα πραγματικά χλμ δεν φαίνονται ουτε με της αντιπροσωπίας το διαγνωστικό αν έχουν αλλαχθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα