Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω εάν είχες (έχεις) κινητό της εταιρείας. αλλά εδώ δεν μιλάμε για τα κινητά της εταιρείας. το ότι ο άλλος δεν πλήρωσε τα δάνεια της εταιρείας του και οι Κινέζοι του δέσμευσαν την περιουσία δεν έχει να κάνει με το εάν τα κινητά της εταιρείας του είναι καλά.

Και αν είχα και ήταν τρομερά επιτυχημένο όπως κάποιοι φίλοι τονίζουν ποιο πάνω, αλλάζει κάτι? Εγώ δεν αναφέρομαι σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Αναφέρομαι στην φύρα της παραγωγής. Είχα παλιότερα doogee συσκευή και κράτησε 3 χρόνια από τα χέρια μου στα χέρια της γυναίκας μου και τώρα στα χέρια μιας Θείας της. Ακόμη δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ και απροβλημάτιστα/σφεράτα και έχει πέσει άπειρες φορές κάτω. Αυτό που λένε.. "μαύρο" σκυλί.

Και την ίδια συσκευή που με ρώτησαν να συμβουλέψω ένα καλό τίμιο κινητό και φθηνό που την πρότεινα σε 2-3 στενούς φίλους βλαστήμησαν την ώρα και την στιγμή. Ακριβώς την ίδια συσκευή.

Τώρα γιατί δεν πλήρωσε τις δόσεις του ο πρόεδρος αυτά είναι ψιλά γράμματα για να τα κατανοήσουμε. Μιλάμε για 100άδες εκατομμυρίων και δεν έχω ούτε την γνώση ούτε την εμπειρία να απαντήσω. Και καλό είναι να γράφουμε τις φαντασίες μας αλλά στο τέλος του μηνύματος να γράφουμε και ένα "εγώ έτσι νομίζω" η "φαντάζομαι" κλπ κλπ... Το ποιο κοντινό που εγώ "φαντάζομαι" είναι ότι είχε μεγάλη φύρα προβληματικών συσκευών (δεν μας ενδιαφέρει το μοντέλο) είτε σε επίπεδο λογισμικού είτε κατασκευαστικά με αποτέλεσμα ζημιά 100άδων που έλεγα παραπάνω γιατί δεν μιλάμε για μια συσκευή αλλά εκατομμύρια συσκευών που παράγουν τα εργοστάσια.

Η Samsung για παράδειγμα. Κατασκεύασε πόσα εκατομμύρια note7 και επειδή "χτύπησαν" 1000 κομμάτια μπήκε μέσα κάποια (πολλά) εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια όταν μιλάμε για την Samsung δεν φαντάζομαι να έχει πρόβλημα και συνεχίζει ακάθεκτη στην κατασκευή και διόρθωση του επόμενου note Μοντέλου της. Η leeco πιστεύω ότι είναι πολύ μικρότερη εταιρία και δίχως αποθέματα αλλά με δάνεια. Κάτι να πάει στραβά (που πήγε) επέρχεται η καταστροφή. 

Και αυτό συνεπάγετε όποιος αγόρασε συσκευή της απλά μένει δίχως υποστήριξη. Άσχημα πράγματα αυτά... :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε πάρτε sony που είναι μια χαρά κινητά και έχουν μόνο το 1% και αυτό κατά τύχει πρόβλημα και μην ψάχνετε τον μπελα σας

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎5‎/‎7‎/‎2017 στις 5:48 ΜΜ, kwstasarva είπε

Το πόσο κολλημένα είναι άτομα σαν εσένα με ξεπερνάει. Μνημόνια για πολλές ζωές ακόμα! 

Στο θέμα μας. 

Τα LeEco μια χαρά κινητά είναι-ήταν. Θα δείξει τώρα..

kwstasarva σε μένα απευθύνεσαι;

Επεξ/σία από chrisreven

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...