Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κινητά της δεν προορίζονται για Ελλάδα, οποιος το έχει περνάει lineage και γίνονται νορμάλ, χωρίς κινεζιες και περίεργα μενού/υπηρεσίες.

Όποιος δεν το εχει πουλάνε και Huawei με 200€ ωραιότατα και από Ελλάδα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

λογικό να χρεοκοπήσει δεν είναι? αφού πούλαγε συσκευές με snap 82X στα 180-200 ευρώ την ώρα που η sammy, lg, sony κτλ ζητούσαν 600-800αρια 

Δημοσ.

τι γινεται ρε παιδια...μεχρι κ η κινα θελει να αντιγραψει την ελλαδα

Τρία πουλάκια κάθονται και ένα φτερουγίζει

Δημοσ.

Και η Xiaomi το Χ820 τοσο το πουλαει.

Σαν να μου λες οτι η Apple αμα πουλησει 400 αντι για 800 θα χρεωκοπησει.

Δημοσ.

Οποιος λέει ότι τα leeco είναι προβληματικά είναι απλά άσχετος.

Σε ότι αφορά τα ελληνικά πάρτε πλαστικουρα xiaomi με ελληνικά και αφήστε εμάς με τα leeco με την φοβερή ποιότητα κατασκευής να έχουμε στα αγγλικά το μενού.

Το μόνο λάθος που έκανε η Leeco είναι ότι ανοίχτηκε στα ηλεκτροκινητα αυτοκίνητα και άλλα τέτοια.

Δημοσ.

Για κάτσε.... Είχες ποτε leeco? Γιατί εγώ σε 3 διαφορετικά μοντέλα οπου ειχα ουτε ενα πρόβλημα δεν είδα και επίσης ηταν για το hardware τους ηταν πιο "γρήγορα" απο τον ανταγωνισμό.

Απο 2 φορές το χ600 και το χ800 και τα 4 συνολικά ως συσκευες βγήκαν σκαρτες.

Δημοσ.

Όντως τα leeco, - Letv ήταν vfm στη τιμή τους για την ποιότητα κατασκευής τους.

Εκτός από οθόνες είχαν και προσεγμένο ήχο.

Απλά στη Κίνα οποίος έχει σχέση με tv σαν περιεχόμενο έχει πρόβλημα πήγε να το ξεπεράσει σε νέες αγορές στις ΗΠΑ και βρήκε και εκεί το πρόβλημα.

Το λέει και ο πρώην πρεσβευτής μας στο Αφγανιστάν :

https://youtu.be/NxDrB5x0oJM

Δημοσ.

Ειστε καθολου σοβαροι εδω μεσα ; Οσοι υποστηριζετε οτι τα leeco βαζουν κατω ναυαρχιδες ακριβες απλα να σας υπενθυμισω οτι το περσινο htc 10 ξεφτιλισε σε performance ολα τα κινητα της leeco... Και ολα αυτα 2 μηνες πριν ... Μερικοι νομιζετε οτι τα low-cost κινητα μπορουν να ειναι "daily driver" ... Τα ξαναλεμε οταν δειτε ταξιτζη με Yugo .... Γατακια ... HTC μεχρι να σβησει ο ηλιος ...

Δημοσ.

Ειστε καθολου σοβαροι εδω μεσα ; Οσοι υποστηριζετε οτι τα leeco βαζουν κατω ναυαρχιδες ακριβες απλα να σας υπενθυμισω οτι το περσινο htc 10 ξεφτιλισε σε performance ολα τα κινητα της leeco... Και ολα αυτα 2 μηνες πριν ... Μερικοι νομιζετε οτι τα low-cost κινητα μπορουν να ειναι "daily driver" ... Τα ξαναλεμε οταν δειτε ταξιτζη με Yugo .... Γατακια ... HTC μεχρι να σβησει ο ηλιος ...

Το htc όμως είχε και την ανάλογη υψηλή τιμή...

Δημοσ.

Οποιος λέει ότι τα leeco είναι προβληματικά είναι απλά άσχετος.

Σε ότι αφορά τα ελληνικά πάρτε πλαστικουρα xiaomi με ελληνικά και αφήστε εμάς με τα leeco με την φοβερή ποιότητα κατασκευής να έχουμε στα αγγλικά το μενού.

Το μόνο λάθος που έκανε η Leeco είναι ότι ανοίχτηκε στα ηλεκτροκινητα αυτοκίνητα και άλλα τέτοια.

Πρόεδρε εσύ?

• Like 1
Δημοσ.

Πρόεδρε εσύ?

Αμα ειχες ιδέα απο LeEco θα ηξερες ότι ειχε προβληματα ρευστοτητας τα τελευταια 1-2 χρόνια επειδη ανοιχτηκε στην αγορα της Αμερικης αλλα και σε άλλες τεχνολογιες οι οποίες ήταν εξω απο τα νερα τους από ότι φανηκε.

Εγω την παρακολουθω απλα επειδη έχω LeEco τηλεφωνο το X800+.

Πριν γραφετε λοιπον αήδιες και νομιζετε ότι εχετε ανακαλύψει τον τροχο καντε ένα googlαρισμα.

Τζαμπα ειναι.

Απλά τωρα επειδη με τα προβληματα ρευστοτητας εμειναν απληρωτα τα δάνεια του δεσμευσαν και τους λογαριασμους.

Τωρα το ότι τα πουλαγε φθηνα, δεν βγηκαν καλα και άλλες αηδιες που διαβαζω εδω πέρα ειναι σαν να ακούω μαστορα να μου λέει το Audi μουφα, αλλα το Fiatακι του τα σπάει.

Αυτα τα ολίγα προς γνώση και τροφη για σκέψη.

Δημοσ.

Αμα ειχες ιδέα απο LeEco θα ηξερες ότι ειχε προβληματα ρευστοτητας τα τελευταια 1-2 χρόνια επειδη ανοιχτηκε στην αγορα της Αμερικης αλλα και σε άλλες τεχνολογιες οι οποίες ήταν εξω απο τα νερα τους από ότι φανηκε.

Εγω την παρακολουθω απλα επειδη έχω LeEco τηλεφωνο το X800+.

Πριν γραφετε λοιπον αήδιες και νομιζετε ότι εχετε ανακαλύψει τον τροχο καντε ένα googlαρισμα.

Τζαμπα ειναι.

Απλά τωρα επειδη με τα προβληματα ρευστοτητας εμειναν απληρωτα τα δάνεια του δεσμευσαν και τους λογαριασμους.

Τωρα το ότι τα πουλαγε φθηνα, δεν βγηκαν καλα και άλλες αηδιες που διαβαζω εδω πέρα ειναι σαν να ακούω μαστορα να μου λέει το Audi μουφα, αλλα το Fiatακι του τα σπάει.

Αυτα τα ολίγα προς γνώση και τροφη για σκέψη.

Όπως λέω και πίο πάνω είχα 4 φορές ιδέα απο leeco 1ον θεωρώ κάκιστο τον τεχνικο έλεγχο που γίνεται στις συσκευες της και 2ον όταν δεν μπορείς να φτιάξεις ενα ui της προκοπής για τούς πελάτες σου στην αμερική (και ευρώπη) τότε πέτα μια στοκ έκδοση και καθαρισες.

Δημοσ.

Όπως λέω και πίο πάνω είχα 4 φορές ιδέα απο leeco 1ον θεωρώ κάκιστο τον τεχνικο έλεγχο που γίνεται στις συσκευες της και 2ον όταν δεν μπορείς να φτιάξεις ενα ui της προκοπής για τούς πελάτες σου στην αμερική (και ευρώπη) τότε πέτα μια στοκ έκδοση και καθαρισες.

Οπως και  η stock εκδοση περιστρεφεται γυρο απο την google και ολες τις υπηρεσιες της, ετσι ειναι και η rom της leeco, τα κινητα τα εβγαλε ως μεσο για τις υπηρεσιες της και το οικοσυστημα της. 

Αυτο που θα μπορουσε να κανει ειναι, να εχει σωστη υποστηριξη αγγλικων και content για αμερικη/ευρωπη, δυστηχως το content ολων των εφαρμογων ειναι κινεζικο.

Αλλα οτι και να λεμε, το κινητο δεν ηρθε επισημα στα χερια σου, ηρθε με τριγωνικη πωληση, ενα μοντελο που ειναι για κινα, η μονη σου επιλογη ειναι να βαλεις εσυ καποιο αλλο skin/kernel, πολυ καλα δουλευει το lineage και ειναι πρακτικα stock android, κυριως αν το συνδιασεις και με gapps stock, γινετε πρακτικα pixel.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω το LeEco Le1 Pro X800.

Αμα θες βάλε την ROM του Cuoco την 17s που ειναι Mutlilingual και θα δουλευει μια χαρα.

Το τηλεφωνο το εχω 2 χρονια, από όταν πρωτοβγηκε, και ακομα δουλευει άψογα.

Το ότι εσυ ειχες μια κακη εμπειρια, και πραγματικα σε πιστευω, δεν σημαινει ότι τα τηλεφωνα αυτα δεν ειναι καλα.

Μην τα μπλεκουμε τα δυο πραγματα.

Αλλο η προσωπικη εμπειρια που ειναι σεβαστη, καί αλλο η συνολικη εικονα μιας συσκευης και κατα προέκταση μιας εταιριας.

Τα LG G5 βγηκαν ελλατωματικα αρκετα απο αυτα και τα Samsung τα S7 Note εσκαζαν λόγω μπαταριας.

Αυτο σημαινει ότι οι εταιριες αυτες δεν ειναι καλές ή δεν βγαζουν καλα προιοντα?

Η LeEco θα το φάει το κεφαλι της απο άλλες επενδύσεις και όχι απο τα κινητα της.

Η LeEco αρχικα εβγαλε τα κινητα της για να μπει και σε αυτον τον χωρο, αφου ήθελε να εχει ενα οικοσυστημα όπως λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...