Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλόκο στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Jia Yueting, συνιδρυτή και προέδρου της κινεζικής LeEco, αποφάσισε σύμφωνα με κρατικά κινεζικά μίντια δικαστήριο στη Σαγκάη.

Μαζί με τους λογαριασμούς της συζύγου και τριών συνεργατών του, τους οποίους επίσης συμπεριέλαβε στην απόφασή του το δικαστήριο, εκτιμάται πως το συνολικό ποσό που δεσμεύθηκε αγγίζει τα 183 εκατομμύρια δολάρια.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη μη καταβολή από τη LeEco δόσεων από δάνεια που έχει συνάψει για να χρηματοδοτήσει τη δραστηριοποίησή της στον τομέα των smartphone. Πάντως, ούτε ο Jia ούτε η LeEco σχολίασαν την είδηση.

Η LeEco έγινε αρχικά γνωστή ως η “Netflix της Κίνας”, καθώς ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο online streaming περιεχομένου, προσθέτοντας μάλιστα στη συνέχεια στο προσφερόμενο υλικό και δικές της παραγωγές. Αργότερα, επιδίωξε να επεκταθεί και στον κλάδο του hardware, και πιο συγκεκριμένα στους τομείς των smart TV, των τηλεφώνων και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό η εταιρεία, στα τέλη Μαΐου είχε ανακοινώσει την απόλυση του 70% των εργαζομένων στο παράρτημά της στις ΗΠΑκαι ότι θα επικεντρωθεί πλέον “στοχευμένα” στους κινεζόφωνους καταναλωτές που ζουν στην Αμερική. Νωρίτερα, αποφάσισε να πουλήσει τον χώρο όπου θα στεγαζόταν το αρχηγείο της στη Silicon Valley, όπως και να υπαναχωρήσει από την εξαγορά της Vizio.

Link.png Site: BBC

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφού τα πιο πολλά της smartphone είχαν πολλά θέματα (wifi κεραίες υπερθερμανση μη φόρτιση κλπ) και να να παίξει σωστά ευρώπη ήθελε 1002 αλλαγές πέρασε και δεν ακούμπησε.

• Like 1
Δημοσ.
Αφού τα πιο πολλά της smartphone είχαν πολλά θέματα (wifi κεραίες υπερθερμανση μη φόρτιση κλπ) και να να παίξει σωστά ευρώπη ήθελε 1002 αλλαγές πέρασε και δεν ακούμπησε.

Για κάτσε.... Είχες ποτε leeco? Γιατί εγώ σε 3 διαφορετικά μοντέλα οπου ειχα ουτε ενα πρόβλημα δεν είδα και επίσης ηταν για το hardware τους ηταν πιο "γρήγορα" απο τον ανταγωνισμό.

• Like 10
Δημοσ.

Η εταιρεία μπήκε μέσα γιατί τα μοντέλα της είναι εκπληκτικά και πολύ μικρό το κόστος!!!εγώ προσωπικά απ τα καλύτερα κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου!!

• Like 6
Δημοσ.

Η εταιρεία μπήκε μέσα γιατί τα μοντέλα της είναι εκπληκτικά και πολύ μικρό το κόστος!!!εγώ προσωπικά απ τα καλύτερα κινητά που έχω πιάσει στα χέρια μου!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω όσοι τα κατηγορούν δεν τα έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους γιατί...κρατάνε IPhone...

• Like 8
Δημοσ.

παιδιά και εγώ είχα πριν 3 μήνες το leeco le max 2 το τηλέφωνο έσκαβε και το πήρα μόλις 230 ευρώ έβαζε κάτω σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες τις ακριβές.

• Like 6
Δημοσ.

Τεχνολογία σχεδιασμό ποιότητα υλικών μπορεί ο καθένας να φτιάξει αν έχει το απαραίτητο κεφάλαιο. Για αυτό έχουν νετρυπωσει χίλιες διαφορετικές μάρκες κινητών και τάμπλετ.

Εκεί που σκοντάφτουν όλοι είναι στην υποστήριξη και το λογισμικό. Δεν αρκεί να πηγαίνει σφαίρα. Πρέπει να είναι και συμβατό με τις χιλιάδες εφαρμογές να είναι σταθερό και να έχει αντοχή στο χρόνο.

Ένα από αυτά να μην πάει καλά και rip. Απλά πράγματα.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω όσοι τα κατηγορούν δεν τα έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους γιατί...κρατάνε IPhone...

Το πόσο κολλημένα είναι άτομα σαν εσένα με ξεπερνάει. Μνημόνια για πολλές ζωές ακόμα! 

Στο θέμα μας. 

Τα LeEco μια χαρά κινητά είναι-ήταν. Θα δείξει τώρα..

Δημοσ.

Τεχνολογία σχεδιασμό ποιότητα υλικών μπορεί ο καθένας να φτιάξει αν έχει το απαραίτητο κεφάλαιο. Για αυτό έχουν νετρυπωσει χίλιες διαφορετικές μάρκες κινητών και τάμπλετ. Εκεί που σκοντάφτουν όλοι είναι στην υποστήριξη και το λογισμικό. Δεν αρκεί να πηγαίνει σφαίρα. Πρέπει να είναι και συμβατό με τις χιλιάδες εφαρμογές να είναι σταθερό και να έχει αντοχή στο χρόνο. Ένα από αυτά να μην πάει καλά και rip. Απλά πράγματα.

δεν ξέρω εάν είχες (έχεις) κινητό της εταιρείας. αλλά εδώ δεν μιλάμε για τα κινητά της εταιρείας. το ότι ο άλλος δεν πλήρωσε τα δάνεια της εταιρείας του και οι Κινέζοι του δέσμευσαν την περιουσία δεν έχει να κάνει με το εάν τα κινητά της εταιρείας του είναι καλά.

Δημοσ.

Τεχνολογία σχεδιασμό ποιότητα υλικών μπορεί ο καθένας να φτιάξει αν έχει το απαραίτητο κεφάλαιο. Για αυτό έχουν νετρυπωσει χίλιες διαφορετικές μάρκες κινητών και τάμπλετ. Εκεί που σκοντάφτουν όλοι είναι στην υποστήριξη και το λογισμικό. Δεν αρκεί να πηγαίνει σφαίρα. Πρέπει να είναι και συμβατό με τις χιλιάδες εφαρμογές να είναι σταθερό και να έχει αντοχή στο χρόνο. Ένα από αυτά να μην πάει καλά και rip. Απλά πράγματα.

Ακριβως οπως τα λες Νεκταριε δες το X910 το φαντασμα της Letv υποστηριξη μηδεν!

Φιλος εχει παρει το Χ720 με τα μισα Ελληνικα και εγω εχω της πλακας το redmi note 4 global και ειναι full Ελληνικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...