Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρίσκομαι επαρχία. Έχω γραμμή vdsl ΟΤΕ και έχουν περάσει 10 ημέρες απ΄ όταν έκανα αίτημα μεταφοράς της γραμμής σε νέα διεύθυνση. Δυστυχώς ο οτε μου λέει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει vdsl στη νέα διεύθυνση, ενώ δεν υπάρχουν καν διαθέσιμες γραμμές adsl στην περιοχή μου. Αυτό που μου προτείνουν είναι να περιμένω 20 ημέρες σε περίπτωση που ανοίξει κάποια διαθέσιμη γραμμή, διαφορετικά να κάνω υπαναχώρηση από το συμβόλαιο χωρίς να χρεωθώ για παραβίαση των όρων εφόσον δεν θα αλλάξει κάτι. Πήγα σε κατάστημα βονταφον και μου ειπαν οτι εκεινοι πιθανόν να εχουν καλυψη σε εκεινη την περιοχη ομως ολες οι γραμμες ανηκουν στον οτε. δεν ξέρω τι να κάνω. είμαι 2η εβδομάδα χωρίς ίντερνετ. Δε μπορώ ούτε να περιμένω ούτε να ρισκάρω να πάω στη βόνταφον ή κάπου αλλού να χρεωθώ πάλι για νέα γραμμή εξοπλισμό κλπ. Μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορεί να κάνεις ναι. Σε αυτή την μπανανία μόνο υπομονή.

Πέρα από την υπομονή πάνε στο κεντρικό κατάστημα και ζήτα να συναντηθείς με τον προϊστάμενο ή τουλάχιστον να σου δώσουν το τηλέφωνό του. Όχι το κινητό του αλλά το σταθερό στη δουλειά του. Όταν τον πετύχεις κάνε μια κουβέντα μαζί του και ήρεμα. Σίγουρα δεν θα χάσεις. Κέρδος μπορεί.

Δημοσ.

Μπορεί να κάνεις ναι. Σε αυτή την μπανανία μόνο υπομονή.

Πέρα από την υπομονή πάνε στο κεντρικό κατάστημα και ζήτα να συναντηθείς με τον προϊστάμενο ή τουλάχιστον να σου δώσουν το τηλέφωνό του. Όχι το κινητό του αλλά το σταθερό στη δουλειά του. Όταν τον πετύχεις κάνε μια κουβέντα μαζί του και ήρεμα. Σίγουρα δεν θα χάσεις. Κέρδος μπορεί.

Έχω πάει 2 φορές στο κατάστημα. Σήμερα μίλησα και με τον προϊστάμενό του. Μου είπε αυτά που γράφω παραπάνω. Επίσης ήταν απόλυτος στο ότι δεν μπορεί καμία εταιρεία να μου χορηγήσει γραμμή, αν δεν το κάνει πρώτος ο οτε γιατι ολες οι γραμμές στην πόλη ανήκουν στον οτε.

Δημοσ.

Τότε μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Αν και μπανανία που είμαστε ήλπιζα ότι αυτά τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα έχουν λυθεί. Είναι λυπηρό πραγματικά. Δεν έχει πάτο το βαρέλι.

Ένα τελευταίο είναι να ρωτήσεις διπλανα σπίτια αν μπορούν να σου δώσουν. Είσαι από εκεί ή έχεις μετακομίσει και πληρώνεις ενοίκιο?

Δημοσ.

Τότε μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις δυστυχώς. Αν και μπανανία που είμαστε ήλπιζα ότι αυτά τα προβλήματα με τη διαθεσιμότητα έχουν λυθεί. Είναι λυπηρό πραγματικά. Δεν έχει πάτο το βαρέλι.

Ένα τελευταίο είναι να ρωτήσεις διπλανα σπίτια αν μπορούν να σου δώσουν. Είσαι από εκεί ή έχεις μετακομίσει και πληρώνεις ενοίκιο?

μετακόμισα δυστυχώς. 2 δικτυα πιανω μονο.

Δημοσ.

Πάρε τηλ. τον σπιτονοικοκύρη σου. Αυτός θα ξέρει γείτονες. Να τους μιλήσει πως έχει η κατάσταση για να σε εξυπηρετήσουν μέχρι να βάλεις δική σου σύνδεση. Τουλάχιστον για σερφάρισμα γιατί για download (για μεγάλα αρχεία όπως ταινίες) δεν θα είναι σωστό γιατί θα τους τρως bandwidth. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...