Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ειναι η εξής: να αρχίσω με metal gear solid 5 χωρίς να έχω δει κάποιο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς ή όχι ;

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε καν...

Θα ξεκινήσεις με το πρώτο MGS, ενώ θα έχεις διαβάσει ήδη το σενάριο των πρώτων Metal Gear (ιδανικά θα έπρεπε να τα παίξεις σε κάποιον emulator, αλλά μάλλον θα ήθελες να ξεριζώσεις τα μάτια σου μετά).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε καν...

Θα ξεκινήσεις με το πρώτο MGS, ενώ θα έχεις διαβάσει ήδη το σενάριο των πρώτων Metal Gear (ιδανικά θα έπρεπε να τα παίξεις σε κάποιον emulator, αλλά μάλλον θα ήθελες να ξεριζώσεις τα μάτια σου μετά).

Τα original δεν παιζονται με τιποτα.. Οχι μονο λογο γραφικων αλλα και γιατι ειναι γεματα στα bugs και στις ιδιοτροπιες.

Αν δεν θες να σπαταλησεις χρονο απο την ζωη σου (γιατι μπορει να ειναι MGS αλλά του MSX / NES και ειδικα το Snake's Revenge ηταν μια πατάτα και μισή σε gameplay), διαβασε το σεναριο τους και πηγαινε στου PS1 το Tactical Espionage Action και απο εκει προχωρα κανονικά.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Αν έχεις μόνο ps4 τότε μπορεις να το παίξεις πρώτα αυτό(δεν έχεις και άλλες επιλογές). Αν έχεις και ps3,αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να ΜΗΝ παιξεις το MGS V. Θα φαω ξυλο το ξερω, αλλα δεν ειναι ουτε πολυ καλο, ουτε τελειωμενο.

Παιξε τα υπολοιπα και δες τα cut scenes του στο YT.

Και ναι σαν φανατικος της σειρας εκανα την πατατα και το αγορασα.

Δημοσ.

μάλλον θα αρκεστώ σε βιντεάκια στο  yt ή απλά θα διαβάσω το σενάριο..
ΥΓ: έχω μόνο ps4

Εγω θα σου ελεγα να ΜΗΝ παιξεις το MGS V. Θα φαω ξυλο το ξερω, αλλα δεν ειναι ουτε πολυ καλο, ουτε τελειωμενο.

Παιξε τα υπολοιπα και δες τα cut scenes του στο YT.

Και ναι σαν φανατικος της σειρας εκανα την πατατα και το αγορασα.

έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια και μάλιστα είναι και παιχνίδι του βασιλιά (Hideo Kojima). Το ign είδα ότι το έχει ως masterpiece. Γιατί λες ότι δεν είναι πολύ καλό; Βάζει ως γνώμονα αξιολόγησης τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς;

ΥΓ2: θέλω μαζί με το Horizon Zero Dawn που έχω να πάρω κι ένα ακόμη παιχνιδάκι για το καλοκαίρι και έτσι κατέληξα στο mgs v, αλλά είχα τους ενδοιασμούς που παρέθεσα στο παρόν άρθρο. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι;

(εγώ είμαι ανάμεσα στο gta v και στο the witcher 3)

Δημοσ.

μάλλον θα αρκεστώ σε βιντεάκια στο  yt ή απλά θα διαβάσω το σενάριο..

ΥΓ: έχω μόνο ps4

έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια και μάλιστα είναι και παιχνίδι του βασιλιά (Hideo Kojima). Το ign είδα ότι το έχει ως masterpiece. Γιατί λες ότι δεν είναι πολύ καλό; Βάζει ως γνώμονα αξιολόγησης τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς;

ΥΓ2: θέλω μαζί με το Horizon Zero Dawn που έχω να πάρω κι ένα ακόμη παιχνιδάκι για το καλοκαίρι και έτσι κατέληξα στο mgs v, αλλά είχα τους ενδοιασμούς που παρέθεσα στο παρόν άρθρο. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι;

Open world αλλα αδειο, κανενα ενδιαφερον στον κοσμο του. Λιγα και ασχημα cutscenes, μιλαμε για Metal Gear οποτε σημαντικο. Αδιαφοροι χαρακτηρες. Δεν μπηκαν στον κοπο να το τελειωσουν καν, κοψανε τουλαχιστον αλλο ενα κεφαλαιο. Microtransactions. Ελλειψη αξιομνμονευτων τελικων. Και παρα πολλα αλλα.

Αν το βρεις φθηνα παρτο, μαζι με το Ground Zeroes, το πιο ακριβο demo που εχει βγει ποτε :D. Αλλα αν παιξεις το Snake Eater θα καταλαβεις τι σημαινει ΣΟΒΑΡΟ Metal Gear.

EDIT: Αφου εχεις ηδη ενα εξαιρετικο open world παιχνιδι (HZD) με παρα πολλες ωρες εκπληκτικου gameplay συμβουλη μου να ασχοληθεις με αυτο προς το παρων. Μετα, αν δεν εχεις χορτασει open world και δεν το εχεις, ενα Witcher 3 ειναι οτι πρεπει.

• Like 2
Δημοσ.

Αμα φτάσεις με το καλό στο 3 προσπάθησε να παίξεις το subsistence,οχι το snake eater...Μονο και μόνο για την 3rd person camera αξίζει. Επισης αν θυμάμαι καλά έχει και τα πρώτα δυο, Metal Gear και Metal Gear:Solid Snake, στο δίσκο μεσα να τα παίξεις. Αμα βαρίεσαι να παίξεις κάποιο μπορείς να δείς τα story τους εδω:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLae_AFHRR5HlGrWSz0sHebp8qgpRtfY6N

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα γραφικά και το gameplay παιξε το 5 κατευθειαν άφοβα, αν θες να δεις το story κανονικά τοτε imo παιξε τα με τη σειρα που βγήκαν η τουλαχιστον διαβασε το story σε αυτα που θα κανεις skip

Στο reddit προτεινουν να τα παιξεις ετσι:

1987 - Metal Gear *
1990 - Metal Gear 2: Solid Snake *
1998 - Metal Gear Solid
2001 - Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
2004 - Metal Gear Solid 3: Snake Eater
2006 - Metal Gear Solid: Portable Ops *
2008 - Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
2010 - Metal Gear Solid: Peace Walker

2013 - Metal Gear Rising: Revengeance (Side-story)

2014 - Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
2015 - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Διάβασε περισσότερα εδώ:

Εγω προσωπικα θα επαιξα το 1 του 1998 πρωτα και μετα το 2>3>4>5, το 3 ειναι το αγαπημενο μου της σειρας, το 2 και το 4 δεν μου αρεσαν και τοσο.

• Like 3
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα γραφικά και το gameplay παιξε το 5 κατευθειαν άφοβα, αν θες να δεις το story κανονικά τοτε imo παιξε τα με τη σειρα που βγήκαν η τουλαχιστον διαβασε το story σε αυτα που θα κανεις skip

1987 - Metal Gear *
1998 - Metal Gear Solid

Διάβασε περισσότερα εδώ:

Εγω προσωπικα θα επαιξα το 1 του 1998 πρωτα και μετα το 2>3>4>5, το 3 ειναι το αγαπημενο μου της σειρας, το 2 και το 4 δεν μου αρεσαν και τοσο.

αυτό ακριβώς έψαχνα τόση ώρα.. σε ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

1987 - Metal Gear *
1998 - Metal Gear Solid

Διάβασε περισσότερα εδώ:

Πόσες ζωές (πραγματικές) χρειάζεσαι για όλα αυτά;  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...