Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 10 θα σου υπενθυμίζουν να εγκαθιστάς τη τελευταία σημαντική έκδοση τους

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλο ένα ηλίθιο μήνυμα από κάποιον που νομίζει πως πέταξε εξυπνάδα.

Έτσι απλά.

καλως το προβατο

Because?.... μπορείς να μας πεις και τον λόγο  τους λογους?

fixed

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ και 20 χρόνια τρέχω Windows 95 χωρίς να μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμισω ακόμα.

Υπάρχει και η second edition.Αν δεν το έβαλες κινδυνεύεις να μείνεις πίσω στην τεχνολογία.

Οι εφαρμογές (και drivers) οφείλουν να είναι συμβατοί με το OS και όχι το αντίθετο.

το λες αυτό σε άνθρωπο που θέλει να κάνει την δουλειά του χωρίς να πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να είναι καλυμμένος.

για αυτό τον άνθρωπο το μαύρο πρόβατο είναι τα 10 που δεν δουλεύουν με όλα τα άλλα και καλά κάνει και δουλεύει με 7.

τώρα όσο για την ms οφείλει να έχει υποστήριξη στα 7 μέχρι μερικά χρόνια ακόμα γιατί αν ο άλλος πήρε πχ το 14 τον υπολογιστή με τα 7 και όλα του τα πράγματα δεν μπορεί να του πει σε 3 χρόνια πέτα τα και πάρε καινούρια.

το λες αυτό σε άνθρωπο που θέλει να κάνει την δουλειά του χωρίς να πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να είναι καλυμμένος.

για αυτό τον άνθρωπο το μαύρο πρόβατο είναι τα 10 που δεν δουλεύουν με όλα τα άλλα και καλά κάνει και δουλεύει με 7.

τώρα όσο για την ms οφείλει να έχει υποστήριξη στα 7 μέχρι μερικά χρόνια ακόμα γιατί αν ο άλλος πήρε πχ το 14 τον υπολογιστή με τα 7 και όλα του τα πράγματα δεν μπορεί να του πει σε 3 χρόνια πέτα τα και πάρε καινούρια.

Ήμουν 100% σαφής και το ξαναγράφω.

"Οι εφαρμογές (και drivers) οφείλουν να είναι συμβατοί με το OS και όχι το αντίθετο."

Δεν έχει καμία δουλειά το OS να δουλεύει όπως γουστάρουν οι εφαρμογές αλλά οι εφαρμογές έχουν τον απαραίτητο χρόνο και οφείλουν να είναι συμβατά με το OS που θέλουν να δουλέψουν.

Απορώ τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Τα win 7 βγήκαν το 2009. Παρεπιπτόντως είναι ήδη 8 χρονών.

Παρεπιπτόντως (πάλι) το 2014 βγήκαν τα win 8.1.

Αλλά ο "έξυπνος" χρήστης το 2014 ήθελε τα win 7 που ήταν ήδη 5 χρονών. Τώρα γκρινιάζει γιατί του λένε πέτα τα.

Makes sense...

• Like 6

ωραία υπάρχουν δεκάδες πατέντες να τα κλείσεις και μετά ?  το ξέρω και εγώ τα έκλεισα.

γιατί κάποιος που πήρε ένα pc και πήγε να κάνει μια δουλειά να του κάνει αυτές τις αρλούμπες ας πούμε ένας που δεν ξέρει απο τέτοια και πήγε να κάνει μια παρουσίαση και του κάνει reboot ο υπολογιστής μόνος του και του τα κάνει όλα π@τ@να

Μαν μου το πρώτο και καλύτερο ρύθμιση είναι.Όχι πατέντα.Είναι αρλούμπες να έχεις up to date σύστημα?Με την ίδια λογική αν ήταν απενεργοποιημένο θα έλεγες γιατί κόλλησα ιό ή ransom ή οτιδήποτε άλλο και πρέπει να κάνω αρλούμπες για να το φτίαξω.Τώρα ο χρήστης αν δεν μπορεί να κάτσει να διαβάσει κάποια πράγματα για το λειτουργικό/σύστημα/pc που αγόρασε δεν του φταίει κανείς άλλος.Όπως θα διαβάσεις το πως θα χειριστείς οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείς έτσι θα διαβάσεις για το λειτουργικό σου.Δεν ξέρω γιατί φένεται παράλογο αυτό σε κάποιους και αποποιούνται την ευθύνη με την δικαιολογία δεν τα ξέρω εγώ αυτά ή δεν με ενδιαφέρουν..Και κατηγορούν την Μ$ (όπως λέει και ο φίλος alex1001 γιατί βάζοντας το $ στο όνομα είναι μαγκιά ξέρω γω) όταν κολάει το σύστημα τους μετά.

BTW δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πάει να κράζει την εταιρεία που δεν δίνει updates σε drivers για windows 10.Όλοι κράζουν την ms και δεν ξέρω γιατί.

EDIT.Συμφωνώ ότι είναι μακακία να κάνει reboot το pc για αναβάθμηση και ότι πρέπει να έχει επιλογή για να το αφήσεις για μετά(στα pro έχει) αλλά το σωστό μονοπάτι είναι ms  feedback και όχι χολή σε ms topics στο insomnia

Να υποθεσω οσοι κανουν παραπονα ... Δεν εχουν η Δεν ειχαν ποτε κλεψει την Microsoft εχοντας πειρατικα τα Windows  !!! 

Γιατι το να κλεβεις απο καποιον κατι, η να στο δίνει δωρεαν και να του την λες και απο πανω ... ξερετε πως λέγεται !!!

από ότι φαίνεται πολύ κόσμος δεν θέλει..  το πρόβλημα είναι ότι η M$ δείχνει αναξιόπιστη στα μάτια του κόσμου! αυτό είναι το πρόβλημα που έπρεπε να έχει λύσει πρώτα γιατί με τους εκβιασμούς θα πέσει και άλλο παρακάτω

Μάλιστα.. για αυτό ακριβώς το λόγο έχουν τα 9.9 μηχανήματα στα 10 microsoft λογισμικό. Αναξιόπιστη η microsoft. Άντε να δω τι άλλο θα διαβάσω...

δεν φτανει που καθε εξαμηνο γινεστε beta testers για να παρουν οι εταιρικες εκδοσεις σωστα updates το γουσταρετε κ απο πανω

ουτε με μνημονια δεν στρωνει ο κωλος σας τελικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα win 7 βγήκαν το 2009. Παρεπιπτόντως είναι ήδη 8 χρονών.

Παρεπιπτόντως (πάλι) το 2014 βγήκαν τα win 8.1.

Αλλά ο "έξυπνος" χρήστης το 2014 ήθελε τα win 7 που ήταν ήδη 5 χρονών. Τώρα γκρινιάζει γιατί του λένε πέτα τα.

Makes sense...

So? Δεν υπάρχει λόγος "αναβάθμισης" IMHO.

Επεξ/σία από jmirko15

Μια χαρά παίζουν στα 10 σε Safe mode. 

Η μόνη πιθανότητα είναι να τα είχες σε κάποιο δευτερεύον controller, που χρειάζεται driver για να δουλέψει (πχ usb3) και όχι στους default της μητρικής

Το keyboard είναι στην port 1 της μητρικής usb2 και στο port 2 το mouse. Mόνο και μόνο που έχω να αντιμετωπίσω τέτοια προβλήματα, το λειτουργικό κερδίζει από μόνο του την διάκριση ως άχρηστο και non user-friendly. Το keyboard-mouse τα έχω πάντα στις ίδιες port και με τα 7αρια σε safe mode δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Μια χαρά παίζουν στα 10 σε Safe mode. 

Η μόνη πιθανότητα είναι να τα είχες σε κάποιο δευτερεύον controller, που χρειάζεται driver για να δουλέψει (πχ usb3) και όχι στους default της μητρικής

https://www.tenforums.com/drivers-hardware/56726-safe-mode-usb-mouse-wont-work.html Τσέκαρε εδώ κάτι παρόμοιο.

Το προβλημά σου δεν είναι οτι δεν σου αναγνωρίζει το kb/m αλλά οι nvidia drivers.Το να μιλήσεις με nvidia support και να σε κατευθήνουν μέσω workaround για να φτιάξεις κάτι δεν είναι λύση.Η λύση είναι να φτιάξουν το πρόβλημα που εμφανίζουν οι drivers εξαρχής.Το software χτίζεται πάνω στο os όχι το αντίθετο

Καμία σχέση τα nvidia drivers με το kb/m . Οι άνθρωποι τις nvidia ναι με είπαν να μπω σε safe mode. Το ότι δεν λειτουργεί το kb/m σε same mode δεν φταίνε οι drivers ή το kb/m αλλά τα 10αρια. Το προβλημα μου είναι ότι δεν αναγνωρίζει το kb/m . Και αν δεν είχαν πρόβλημα οι nvidia drivers πάλι δεν θα αναγνωρίζονταν. Πως τα έχεις συνδέσει?

Strike that.

Στα 7αρια το G510 G602 λειτουργούν κανονικά. Δεν είπα ότι για τα n drivers φτάει η microsoft. Το θέμα είναι ότι το kb/m όπως έγραψες δεν λειτουργούσαν ΜΟΝΟ στο Windows 10 safe mode. Εκεί είναι θέμα λειτουργικού.

Strike that.

Στα 7αρια το G510 G602 λειτουργούν κανονικά. Δεν είπα ότι για τα n drivers φτάει η microsoft. Το θέμα είναι ότι το kb/m όπως έγραψες δεν λειτουργούσαν ΜΟΝΟ στο Windows 10 safe mode. Εκεί είναι θέμα λειτουργικού.

Έχεις δίκιο. Είμαι σίγουρος πως όποιος έχει G510 & G602 με Windows 10 και μπει σε safe mode, δε θα λειτουργούν.

Δε μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω, είμαι επίσης σίγουρος ότι υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που έχουν διαμαρτυρυθεί και η MS ετοιμάζει πυρετωδώς ειδικό patch για αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...