Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 10 θα σου υπενθυμίζουν να εγκαθιστάς τη τελευταία σημαντική έκδοση τους

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και πως θες δηλαδή να ολοκληρώσει τις ενημερώσεις δίχως Restart? Αφού έχεις δουλειά υποτίθεται τι εγκαταστείς ταυτόχρονα ενημερώσεις αφού ξέρεις ότι θα σου ζητήσει Restart? Τόσο πολύ μυαλό χρειάζεται;

μα δεν ρώταγε τοσο μυαλό θέλει ? μόνο του τα έκανε και δεν είναι όπως τα 7 που το κλείνεις το ρημάδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μα δεν ρώταγε τοσο μυαλό θέλει ? μόνο του τα έκανε και δεν είναι όπως τα 7 που το κλείνεις το ρημάδι.

http://www.intowindows.com/how-to-pause-windows-update-download-in-windows-10/

Ρε τι έχει μαζέψει το ινσομνια... Πόσο κρίμα. Τα 9 στα 10 μηνύματα είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Καθαρίστε οι διαχειριστές το θέμα ρε παιδιά. Έλεος..

• Like 6

Να ρωτήσω τι πληκτρολόγιο και ποντίκι είχες και δεν δούλευαν; Γιατί εγώ μέχρι στιγμής πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει στα 10άρια...

Logitech G510 και G602. Μονο στο safe mode. Το "καινουργιο" λειτουργικό λογικα απενεργοποιεί τα  USB και δέχεται PS/2 για Input. Κάτι που δεν έχω δει από τα XP

Είχες πρόβλημα με nvidia drivers= φταίει η microsoft.Δεν λειτουργούσαν σε εσένα το kb/m πάλι φταίει η microsoft.Να στείλεις μήνυμα σε nvidia και τον κατασκευαστή των περιφεριακών σου να τους πεις το πρόβλημα σου.

Ναι φιλε μου η nvidia μ ειπε να μπω στο safe mode

Logitech G510 και G602. Μονο στο safe mode. Το "καινουργιο" λειτουργικό λογικα απενεργοποιεί τα  USB και δέχεται PS/2 για Input. Κάτι που δεν έχω δει από τα XP

Μια χαρά παίζουν στα 10 σε Safe mode. 

Η μόνη πιθανότητα είναι να τα είχες σε κάποιο δευτερεύον controller, που χρειάζεται driver για να δουλέψει (πχ usb3) και όχι στους default της μητρικής

• Like 5

https://www.tenforums.com/drivers-hardware/56726-safe-mode-usb-mouse-wont-work.html Τσέκαρε εδώ κάτι παρόμοιο.

Το προβλημά σου δεν είναι οτι δεν σου αναγνωρίζει το kb/m αλλά οι nvidia drivers.Το να μιλήσεις με nvidia support και να σε κατευθήνουν μέσω workaround για να φτιάξεις κάτι δεν είναι λύση.Η λύση είναι να φτιάξουν το πρόβλημα που εμφανίζουν οι drivers εξαρχής.Το software χτίζεται πάνω στο os όχι το αντίθετο

• Like 2

Περίεργο μου φαίνεται γιατί εγω έχω το G402 + G213

από ότι φαίνεται πολύ κόσμος δεν θέλει..  το πρόβλημα είναι ότι η M$ δείχνει αναξιόπιστη στα μάτια του κόσμου! αυτό είναι το πρόβλημα που έπρεπε να έχει λύσει πρώτα γιατί με τους εκβιασμούς θα πέσει και άλλο παρακάτω

Παρεμπιπτώντος, πως μπαίνουμε σε safe mode από cold boot; Το F8 δεν πιάνει. Αχρείαστο νάναι βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Εκει εχουν κανει πατατα, δεν μπορεις να μπεις βγαλεις τις επιλογες εκκινησης οπως παλια με F8.

Αν μπορεις να μπεις μεσα στα windows πατας shift +restart, ή αλλιως απο msconfig.

Aν δεν μπορεις να μπεις (και αυτο ειναι που με εκνευριζει) πρεπει να κανεις boot απο cd/usb και εκει ειναι μεσα σε καποια μενου μεσα στο troubleshoot.

• Like 1

ωραία υπάρχουν δεκάδες πατέντες να τα κλείσεις και μετά ?  το ξέρω και εγώ τα έκλεισα.

γιατί κάποιος που πήρε ένα pc και πήγε να κάνει μια δουλειά να του κάνει αυτές τις αρλούμπες ας πούμε ένας που δεν ξέρει απο τέτοια και πήγε να κάνει μια παρουσίαση και του κάνει reboot ο υπολογιστής μόνος του και του τα κάνει όλα π@τ@να

Ρε τι έχει μαζέψει το ινσομνια... Πόσο κρίμα. Τα 9 στα 10 μηνύματα είναι τουλάχιστον απαράδεκτα. Καθαρίστε οι διαχειριστές το θέμα ρε παιδιά. Έλεος..

Γκρινιάζει για την ποιότητα των μηνυμάτων κάποιος που το σχόλιο του αρχίζει με "ρε" :-)

...oh the irony

• Like 1

Windows 10 

λογισμικο για τον καδο των αχρηστων ετσι απλα

Άλλο ένα ηλίθιο μήνυμα από κάποιον που νομίζει πως πέταξε εξυπνάδα.

Έτσι απλά.

Τα 10 που έχω με όλες τις αναβαθμίσεις δεν έχουν λύσει τα παρακάτω προβλήματα που έχω (και δεν έχω με τα 7):

-Lenovo G500 - μετά από standby/shutdown δεν παίζει το wifi. Πρέπει να κάνω reboot.  Διάφορα άλλα θέματα με την διαχείριση ενέργειας σε αυτό το Laptop.  Τελικά το άφησα στα 7 και ησύχασα.

-Dell laptop σε ιατρείο.  Κάθε τόσο θέλει να κάνεις clear cache στους browsers (edge ή explorer) γιατί δεν δουλεύουν οι εφαρμογές συνταγογράφησης (βγάζουν λευκή σελίδα).  Συν ότι έτσι ξαφνικά αρνείται να τυπώσει.  Πατάς από το μενού της εφαρμογής Print ή CTRL-P και δεν κάνει τίποτα.  Δεν έχει να κάνει με τον εκτυπωτή -  δεν κάνει Print ούτε σε PDF.  Δεν εμφανίζει ούτε το μενού εκτύπωσης. Με reboot μπορεί να φτιάξει μπορεί και όχι.

-HP desktop, πάλι σε ιατρείο με 3 ίδιους εκτυπωτές xerox.  Σε κάθε αναβάθμιση οι 2 (τυχαίοι) σταματάνε να λειτουργούν.  Τους εμφανίζει γκρι ενώ στη διαχείριση συσκευών τους δείχνει κανονικά.  Δεν σε αφήνει να τους διαγράψεις (δεν κάνει τίποτα, ούτε σφάλμα δεν βγάζει) όταν πατήσεις delete.  Η λύση είναι διαγραφή από το registry και ξανά φόρτωμα τα drivers της xerox.

Μπορώ να γράψω και άλλα - όμως τα συγκεκριμένα PC έχουν επάνω μόνο το λειτουργικό και το MS office - καμία άλλη εφαρμογή.

Με άλλα λόγια - μια χαρά τα 10 όμως υπάρχει κόσμος που έχει προβλήματα με αυτά.

Σε προσωπικό επίπεδο για την επαγγελματική μου χρήση έχω 3 PC με XP, 7 και 10.  Αυτό με τα 10 είναι για την καθημερινή βαρετή δουλειά γραφείου (office, web).  Τα άλλα δυό είναι για εφαρμογές που δεν τρέχουν στα 10 (π.χ. θέλω direct IO) και για διάγνωση συστημάτων περασμένης τεχνολογίας.  Και εδώ να αναφέρω ότι δεν μου αρέσει καθόλου η όψη των 10 για αυτό έχω βάλει aero glass και classic start menu.

Τα 10 που έχω με όλες τις αναβαθμίσεις δεν έχουν λύσει τα παρακάτω προβλήματα που έχω (και δεν έχω με τα 7):

-Lenovo G500 - μετά από standby/shutdown δεν παίζει το wifi. Πρέπει να κάνω reboot.  Διάφορα άλλα θέματα με την διαχείριση ενέργειας σε αυτό το Laptop.  Τελικά το άφησα στα 7 και ησύχασα.

-Dell laptop σε ιατρείο.  Κάθε τόσο θέλει να κάνεις clear cache στους browsers (edge ή explorer) γιατί δεν δουλεύουν οι εφαρμογές συνταγογράφησης (βγάζουν λευκή σελίδα).  Συν ότι έτσι ξαφνικά αρνείται να τυπώσει.  Πατάς από το μενού της εφαρμογής Print ή CTRL-P και δεν κάνει τίποτα.  Δεν έχει να κάνει με τον εκτυπωτή -  δεν κάνει Print ούτε σε PDF.  Δεν εμφανίζει ούτε το μενού εκτύπωσης. Με reboot μπορεί να φτιάξει μπορεί και όχι.

-HP desktop, πάλι σε ιατρείο με 3 ίδιους εκτυπωτές xerox.  Σε κάθε αναβάθμιση οι 2 (τυχαίοι) σταματάνε να λειτουργούν.  Τους εμφανίζει γκρι ενώ στη διαχείριση συσκευών τους δείχνει κανονικά.  Δεν σε αφήνει να τους διαγράψεις (δεν κάνει τίποτα, ούτε σφάλμα δεν βγάζει) όταν πατήσεις delete.  Η λύση είναι διαγραφή από το registry και ξανά φόρτωμα τα drivers της xerox.

Μπορώ να γράψω και άλλα - όμως τα συγκεκριμένα PC έχουν επάνω μόνο το λειτουργικό και το MS office - καμία άλλη εφαρμογή.

Με άλλα λόγια - μια χαρά τα 10 όμως υπάρχει κόσμος που έχει προβλήματα με αυτά.

Σε προσωπικό επίπεδο για την επαγγελματική μου χρήση έχω 3 PC με XP, 7 και 10.  Αυτό με τα 10 είναι για την καθημερινή βαρετή δουλειά γραφείου (office, web).  Τα άλλα δυό είναι για εφαρμογές που δεν τρέχουν στα 10 (π.χ. θέλω direct IO) και για διάγνωση συστημάτων περασμένης τεχνολογίας.  Και εδώ να αναφέρω ότι δεν μου αρέσει καθόλου η όψη των 10 για αυτό έχω βάλει aero glass και classic start menu.

Οι εφαρμογές (και drivers) οφείλουν να είναι συμβατοί με το OS και όχι το αντίθετο.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...