Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το keyboard είναι στην port 1 της μητρικής usb2 και στο port 2 το mouse. Mόνο και μόνο που έχω να αντιμετωπίσω τέτοια προβλήματα, το λειτουργικό κερδίζει από μόνο του την διάκριση ως άχρηστο και non user-friendly. Το keyboard-mouse τα έχω πάντα στις ίδιες port και με τα 7αρια σε safe mode δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Καμία σχέση τα nvidia drivers με το kb/m . Οι άνθρωποι τις nvidia ναι με είπαν να μπω σε safe mode. Το ότι δεν λειτουργεί το kb/m σε same mode δεν φταίνε οι drivers ή το kb/m αλλά τα 10αρια. Το προβλημα μου είναι ότι δεν αναγνωρίζει το kb/m . Και αν δεν είχαν πρόβλημα οι nvidia drivers πάλι δεν θα αναγνωρίζονταν. Πως τα έχεις συνδέσει?

Strike that.

Στα 7αρια το G510 G602 λειτουργούν κανονικά. Δεν είπα ότι για τα n drivers φτάει η microsoft. Το θέμα είναι ότι το kb/m όπως έγραψες δεν λειτουργούσαν ΜΟΝΟ στο Windows 10 safe mode. Εκεί είναι θέμα λειτουργικού.

Οπότε το λογικό αποτέλεσμα είναι ή να μην λειτουργούν καθόλου όλα τα ποντίκια και πληκτρολόγια στο safe mode οπότε σφάλμα της ms,ή να μην λειτουργούν τα συγκεκριμένα οπότε γιατί όχι πάλι σφάλμα της ms ή είναι conspiracy και η ms θέλει να χρησιμοποιείς δικά της περιφερειακά μόνο.Θα σε αφήσω να επιλέξεις εσύ τι ισχύει και αν θες να προσθέσεις και επιλογές.

To ξέρω καμία σχέση τα nvidia drivers με το kb/m.Το πιο πιθανό θα έφταιγε ο controller ή θα γινόταν σύνδεση μέσω usb 3.Αλλά όχι ότι λάθος συμβαίνει windows 10 και ms.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το ότι όταν κάνει update ένα PC με windows 10, ρουφάει όλο το bandwidth και όλες οι άλλες συσκευές στο ίδιο δίκτυο κυριολεκτικά σέρνονται μέχρι να τελειώσει το download των updates το έχει και κάποιος άλλος ή μόνο εγώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...