Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Pentium 4 , κανω χρηση μονο ιντερνετ και office. Εχω επιλογη να βαλω VDSL , με λιγα χρηματα παραπανω στη cyta. Θα δω διαφορα στην ταχυτητα ανοιγματος των ιστοσελιδων, η μονο στο κατεβασμα αρχειων ; 

Δημοσ.

Σίγουρα θα δεις διαφορά, αλλά με τόσο παλιό μηχάνημα θα είναι ελάχιστη. Τη γραμμή που έχεις τώρα, την εκμεταλεύεται;

• Like 1
Δημοσ.

αν και......,  δεν λες ποιον ακριβως Pentium εχεις...(παιζει τεραστιο ρολο...), θα πω μονο οτι πλεον, δεν παιζει ρολο μονο οτι ακομα και το σερφαρισμα εχει "βαρυνει" τοσο πολυ, που ενας πολυ παλιος επεξεργαστης (15+ ετων, εννοω..) τα βρισκει πολυ σκουρα πλεον..!!!  

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εναν Pentium 4 , κανω χρηση μονο ιντερνετ και office. Εχω επιλογη να βαλω VDSL , με λιγα χρηματα παραπανω στη cyta. Θα δω διαφορα στην ταχυτητα ανοιγματος των ιστοσελιδων, η μονο στο κατεβασμα αρχειων ; 

Επειδή είχα τον Pentium 4 640 3,2 GHz, είναι τόσο παλιός που ούτε για σερφάρισμα κάνει ούτε για Office. Είχα απίστευτα κολλήματα όταν έκανα τέτοιες εργασίες. Κατά τα άλλα το Internet δεν έχει σχέση. Απλώς η μητρική σου πρέπει να υποστηρίζει Gigabit Ethernet 10/100/1000.

• Like 1
Δημοσ.

Exω Pentium 4 στα 2,6 χωρις Hyperthreating. Οχι εμενα δε μου κολλαει και στο ιντερνετ παει μια χαρα. Δεν ξερω βεβαια πως θα πηγαινε ενας πολυ νεοτερος επεξεργαστης, αλλα οχι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα,ουτε στο office, γιαυτο και τον κραταω ακομα. Αργει λιγο εως να ανοπιξει μια καινουργια σελιδα, μετα παει γρηγορα. 

Tωρα εχω ταχυτητα γυρω στα 10. 

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα θα είναι, η καθυστέρηση που έχεις τώρα είναι από τον υπολογιστή όχι από την γραμμή σου.

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε μου πιστευεις οτι μπορεις να διαθεσεις 80 ευρω περιπου ωστε να παρεις ενα καλομεταχειρισμενο quad core απο εδω μεσα;

Δεν θα το μετανοιωσεις πιστεψε με. Και εκει θα δεις μεγαλη διαφορα σε θεμα browsing.

• Like 1
Δημοσ.

Exω Pentium 4 στα 2,6 χωρις Hyperthreating. Οχι εμενα δε μου κολλαει και στο ιντερνετ παει μια χαρα. Δεν ξερω βεβαια πως θα πηγαινε ενας πολυ νεοτερος επεξεργαστης, αλλα οχι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα,ουτε στο office, γιαυτο και τον κραταω ακομα. Αργει λιγο εως να ανοπιξει μια καινουργια σελιδα, μετα παει γρηγορα. 

Tωρα εχω ταχυτητα γυρω στα 10. 

δεν απαντησες......

επιμενω στο συγκεκριμενο, γιατι υπηρξαν και 2πυρηνοι pentium, οι οποιοι σαφεστατα ειναι καλυτεροι απο τους μονοπυρηνους...

• Like 1
Δημοσ.

δεν απαντησες......

επιμενω στο συγκεκριμενο, γιατι υπηρξαν και 2πυρηνοι pentium, οι οποιοι σαφεστατα ειναι καλυτεροι απο τους μονοπυρηνους...

Σου απάντησε, βασικά δεν υπάρχει P4 dual core.Υπηρχαν με και χωρίς HT, αυτός που δείχνεις είναι μεταγενέστερος.

Δημοσ.

Επειδή είχα τον Pentium 4 640 3,2 GHz, είναι τόσο παλιός που ούτε για σερφάρισμα κάνει ούτε για Office. Είχα απίστευτα κολλήματα όταν έκανα τέτοιες εργασίες. Κατά τα άλλα το Internet δεν έχει σχέση. Απλώς η μητρική σου πρέπει να υποστηρίζει Gigabit Ethernet 10/100/1000.

Gigabit Ethernet 10/100  χωρις το 1000

Οποιος τραβαει ζορι με pendium IIII Ας ανοίξει θεμα!

Δημοσ.

δεν απαντησες......

Απαντησα πιο πανω. Pentium 4 στα 2,6 χωρις hyperthreating

Δημοσ.

Απαντησα πιο πανω. Pentium 4 στα 2,6 χωρις hyperthreating

αν ειναι τοοοοοσο παλιος, δε σε σωνει τιποτα πια......!!    οσο παει..., παει.    ακομα και το σερφαρισμα εχει βαρυνει αρκετα για old single core cpu.  

δεν εχει καμια σχεση με εναν νεοτερο. καλυτερα να βρεις πιο νεα πλατφορμα..! 

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι τοοοοοσο παλιος, δε σε σωνει τιποτα πια......!!    οσο παει..., παει.    ακομα και το σερφαρισμα εχει βαρυνει αρκετα για old single core cpu.  

δεν εχει καμια σχεση με εναν νεοτερο. καλυτερα να βρεις πιο νεα πλατφορμα..! 

Ειναι νεοτερος απο Pendium III αρα δεν ειναι τοοοοοσο παλιος, σιγα το βαρος που πηρε με Win-xp

και για να προτεινεις νεα πλατφορμα προφανως κερνας εσυ.

• Moderators
Δημοσ.

Πλέον έχουν βαρύνει σε τραγικό ποσοστό οι σελίδες.

Στο vogons μπαίνω και με τον Tualatin μου όμως  :-D  :-D

Αλλά για οτιδήποτε usable θα πρότεινα από διπύρηνο και πάνω. Και μπόλικη ραμ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...