bill2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εγω στη hol πριν αλλάξω σε vdsl με att 27 συχρόνιζα στα 15,7 είναι πολύ λίγα την ίδια ταχύτητα έχεις ένας φίλος μου με att 45
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δείτε τώρα εικόνα...χωρίς να αλλάξω τίποτα... Είναι φυσιολογικό αυτό?? Τα σφάλματα σχεδόν εξαλείφθηκαν και η γραμμή ανέβηκε στα 8.9? Αν δεν έκανες εσύ επανεκκίνηση, είναι φανερό ότι έκανε μόνο του επανασύνδεση. Προφανώς υπάρχει θέμα καλωδιακό, που επηρεάζει την σύνδεση σε βαθμό που να διακόπτεται περιοδικά.
koumos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 με πηραν απο ΟΤΕ να έρθουν Σαββατο πρωι τεχνικοι....ειδωμεν...Για την ωρα ειμαι κλειδωμένος στα 10....
bill2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 σε 2 μερες ; γτ τοσο αργα συνηθως την επομενη μερα ερχονται
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 σε 2 μερες ; γτ τοσο αργα συνηθως την επομενη μερα ερχονται έχουν μέγιστο χρόνο 2 μέρες. φαντάζομαι λόγω καλοκαιριού έχουν φύγει και πολλοί για διακοπές. με πηραν απο ΟΤΕ να έρθουν Σαββατο πρωι τεχνικοι....ειδωμεν... Για την ωρα ειμαι κλειδωμένος στα 10.... το θέμα είναι οταν βρεθούν εκεί,να εμφανιστεί και το πρόβλημα ώστε να έχουν συνολική εικόνα.
koumos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 σε 2 μερες ; γτ τοσο αργα συνηθως την επομενη μερα ερχονται Όντως μου είπαν ότι ήθελαν να ρθουν σήμερα το πρωί αλλά δε μπορούσα. έχουν μέγιστο χρόνο 2 μέρες. φαντάζομαι λόγω καλοκαιριού έχουν φύγει και πολλοί για διακοπές. το θέμα είναι οταν βρεθούν εκεί,να εμφανιστεί και το πρόβλημα ώστε να έχουν συνολική εικόνα. Το πρόβλημα ευτυχώς συνεχίζεται ακάθεκτο. Σήμερα το πρωί πάλι στα 4 ήμουν συνδεδεμένος. Άρα παίζουν και συχνές αποσυνδέσεις πράγμα το οποίο δεν είχα παρατηρήσει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αν τους βλέπεις να επιμένουν με δικαιολογίες "ε τόσο πιάνει η περιοχή", τόνισέ τους τα χάλια του upload σου...
koumos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αν τους βλέπεις να επιμένουν με δικαιολογίες "ε τόσο πιάνει η περιοχή", τόνισέ τους τα χάλια του upload σου... Βεβαίως! Με πήραν χθες τηλεφωνο, πηγε λεει ο τεχνικός τους στο ΚΑΦΑΟ και δε βρηκε κάτι... Οπότε τους περιμένω από στιγμή σε στιγμή σπίτι να δούμε τι παίζει. (+1 πάντως για την εξυπηρετηση τους. εχω μείνει εκπληκτος από την ανταποκρισή τους.)
koumos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 PROBLEM SOLVED (μάλλον)και ο ενοχος...το ρούτερ! το ZTE. Μέτρησε ο τεχνικος την ταχύτητα στο κουτι της πολυκατοικιας κάτω. 18. απευθείας στο μηχανημά του από την πρίζα μου..18. Μου έδωσαν το Speedport Entry 2i και ιδού...(κρατάω μια επιφύλαξη βέβεια...είχαν τερματίσει τη γραμμή μου στο 8 μετά την δήλωση βλάβης. την απελευθέρωσαν τώρα και πιάνω 18. αλλά το γεγονός ότι κλείδωνα στα 4 κάποιες ώρες με προβληματίζει...)
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 PROBLEM SOLVED (μάλλον) και ο ενοχος...το ρούτερ! το ZTE. Μέτρησε ο τεχνικος την ταχύτητα στο κουτι της πολυκατοικιας κάτω. 18. απευθείας στο μηχανημά του από την πρίζα μου..18. Μου έδωσαν το Speedport Entry 2i και ιδού... (κρατάω μια επιφύλαξη βέβεια...είχαν τερματίσει τη γραμμή μου στο 8 μετά την δήλωση βλάβης. την απελευθέρωσαν τώρα και πιάνω 18. αλλά το γεγονός ότι κλείδωνα στα 4 κάποιες ώρες με προβληματίζει...) βασικά στα 16 έχεις κλειδώσει. αν μπορούσε και το noise margin να γίνει 6 να επαιρνες παραπάνω θα ηταν καλύτερα αλλα δεν το ρίχνει παρακάτω ο οτε. (+1 πάντως για την εξυπηρετηση τους. εχω μείνει εκπληκτος από την ανταποκρισή τους.) επειδή είναι οτε. κανονικά ΟΛΟΙ έτσι θα έπρεπε να είναι αλλα δυστυχώς ΔΕΝ. Υπάρχει περίπτωση τώρα με το 2i που σου έδωσαν να σε γυρίσουν σε voip τηλεφωνία.Κάνε μια ερώτηση αν θες μην τυχόν καμια μέρα πεις δεν έχω σταθερό,το κόψανε κλπ κλπ και σου πουν απλά συνδέστε το στο μόντεμ. Τουλάχιστον μέχρι να φτιάξεις την καλωδίωση έτσι ώστε αν θες τηλεφωνικές γραμμές σε παραπάνω απο 1 πριζες να μπορείς να το κάνεις.
koumos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Ναι το attainable είναι 18 αυτό εννοώ. Και τα 16 μια χαρά είναι σε σχέση με τα 4 που ειχα πριν!Θα το δω αυτό με το τηλέφωνο, για την ώρα δουλεύει όπως πριν..
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 απλα οι τεχνικοί δεν έχουν άλλο ρουτερ μόνο αυτά δουλεύουν σε πολλόυς που δινουν voip βλέπω βαζουν vdsl με όρια 24/1 και συχρονίζεις ακριβώς 24 1
bill2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 χωρίς να αλλάξει το attenuation και το margin έχεις πολλή μείωση ταχύτητας ξαναδήλωσε το βλάβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα