Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χθες το μεσημέρι έκλεισα τον υπολογιστή κανονικά και οταν δοκίμασα το βράδυ να τον ανοίξω μου εβγαλε μήνυμα στο μαύρο πλαίσιο ότι δεν μπορούν να ανοίξουν γιατί κάποιο σφαλμα έχει προκύψει η λείπει κάποιο αρχείο, μου λέει να βαλω το cd και να τρέξω το repair. Εν το μεταξύ δεν μου ανοίγει ουτε σε safe mode.

Βαζω το cd των Windows και κανω boot , παταω κάτω αριστερά που λεει repair my computer και κάποιες επιλογές για diagnostic , troubleshooting και fix αλλά μου λέει ότι δεν ειναι η σωστή version.

Δεν θελω να πάω σε καινούργια εγκατάσταση χωρίς να το παλεψω λίγο γι'αυτό ζητώ λίγη βοήθεια.

*παίζει να παρέδωσε πνεύμα ο ssd ετσι ξαφνικά?

Δημοσ.

Βγάλε μια φωτογραφία το τι δείχνει η οθόνη όταν κάνεις το boot.

Για μπες στο bios και πες μου αν βλέπει τον σκληρό δίσκο, κάτι μου λέει ότι παρέδωσε πνεύμα.

Δημοσ.

Δεν είμαι σπίτι τώρα, μόλις παω θα ανεβασω. Θεωρείς αν τον βλέπει δεν θα εχει πρόβλημα και πως αν δεν θα έχει?

Λογικά τότε αν παω να κανω εγκατάσταση και είναι χαλασμενος δεν θα με αφήνει.. σωστά?

Δημοσ.

Κατέβασε το hirens και κάψτο σε cd. Μπούταρε με αυτό και μπες σε live xp. Δες αν ο δίσκος σου είναι εντάξει και έχει τα αρχεία σου κανονικά και τους φάκελους windows, users κτλ.

Μετά δες στο παράθυρο με τα εργαλεία, στην κατηγορία hard disk/storage το hdtune και τρέξτο. Δες το smart αν αναφέρει σφάλματα.

Μετά στο Testing το memtest

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το έφτιαξα. Έκανα ενα recovery disk απο τον δεύτερο που εχω στο σαλόνι και μου το διόρθωσε. Δίσκος οκ ολα κομπλέ

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το έφτιαξα. Έκανα ενα recovery disk απο τον δεύτερο που εχω στο σαλόνι και μου το διόρθωσε. Δίσκος οκ ολα κομπλέ

Μην εισαι και τοσο σιγουρος.

Δημοσ.

Έβαλα hard disk sentinel και μου βγάζει 100% υγεία. Χρειάζεται να κανω και κατι άλλο για σιγουρια? Το hirens να το τρεξω ή δεν έχει νόημα?

Δημοσ.

Πες μας από την αναφορά του hdd sentinel το μοντέλο του δίσκου ( πάνω αριστερά ) τρέξε το hirens όπως είπε ο micos000 , βρες το memtest86 , βάλε να τρέξει έλεγχος για τις μνήμες ( 8ωρο έλεγχο ) το 7 test είναι το πιο κρίσιμο  B)

post-151794-0-05139700-1499335307_thumb.jpg

Δημοσ.

Έβαλα hard disk sentinel και μου βγάζει 100% υγεία. Χρειάζεται να κανω και κατι άλλο για σιγουρια? Το hirens να το τρεξω ή δεν έχει νόημα?

Από το hirens θα τρέξεις το memtest για τις μνήμες για να αποκλείσεις και αυτό το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...