Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω το ρουτερ TD5120 της Forthnet,το οποιο το εχω απο τοτε που ειχα Forthnet,Ενω εδω και δυο χρονια ειμαι στον ΟΤΕ και κρατησα το ρουτερ της Forthnet στη γραμμη γιατι του ΟΤΕ δεν επιανε μακρυα το WIFI...Ξαφνικα σημερα μου αναψε το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ,και μετα απο το reset που του εκανα μου ζητα κωδικο και pass που μου ειχε στειλει η Nova με sms!!!!Tι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω τωρα,δεδομενου οτι το ρουτερ του ΟΤΕ το εχω δωσει στην αδερφη μου που μενουμε και μακρυα........?

Δημοσ.

Καλημερα,εχω το ρουτερ TD5120 της Forthnet,το οποιο το εχω απο τοτε που ειχα Forthnet,Ενω εδω και δυο χρονια ειμαι στον ΟΤΕ και κρατησα το ρουτερ της Forthnet στη γραμμη γιατι του ΟΤΕ δεν επιανε μακρυα το WIFI...Ξαφνικα σημερα μου αναψε το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ,και μετα απο το reset που του εκανα μου ζητα κωδικο και pass που μου ειχε στειλει η Nova με sms!!!!Tι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω τωρα,δεδομενου οτι το ρουτερ του ΟΤΕ το εχω δωσει στην αδερφη μου που μενουμε και μακρυα........?

ποιον κωδικό σου ζητάει ; Admin ; 

• Like 1
Δημοσ.

επικοινωνησε με την Forthnet...σε περιπτωση που δεν...

Δημοσ.

επικοινωνησε με την Forthnet...σε περιπτωση που δεν...

H Forthnet που κολαει Ο ΟΤΕ είναι ο παροχος του και θα έχει τους κωδικούς εάν τηλεφωνήσει στην τεχνική υποστήριξη θα τους στείλουν με μήνυμα 

• Like 3
Δημοσ.

αν έχεις my ote σου δίνει το user και το pass με υπενθίμση μεσω email αλλίως στο συμβόλαιο σου τα λέει

αλλίως δοκίμασε με .

user [email protected]

pass otenet 

Ευχαριστω πολυ αυτα εβαλα και ειμαι οκ,απλα μπερδευτηκα μην ειχε κλειδωσει η forthnet το ρουτερ!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...