Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίταγα τιμές στο skroutz έτσι να περάσει η ώρα και φθάνω στην 570 το μοντέλο της Asus και βλέπω 310 euro και μένω μλκς, πριν 25 μέρες ούτε μήνας την πήρα 237 euro από το ίδιο κατάστημα  η δε 580 είχε 270 και τώρα 330.

Ξέρω ότι είναι νέα μοντέλα και υπάρχει ζήτηση και εγώ έκανα 10 μέρες να την πάρω αλλά δικαιολογείται τόσο μεγάλη αύξηση στην τιμή τους δεν ξέρω εγώ νομίζω είναι αισχροκέρδεια, εσείς τι λέτε ?

Δημοσ.

Σε κάνα δίμηνο το πολύ θα επανέλθουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα. Η όλη ιστορία με την έλλειψη διαθεσιμότητας των amd καρτών έχει ανεβάσει και τις τιμές των nvidia καρτών. Πριν 3 βδομάδες πήρα GTX1050ti με 135€. Τώρα η ίδια κάρτα έχει 169€... 

Δημοσ.

Mining & Δεν υπαρχει και στοκ, και σου λενε τωρα θα χτηπησουμε και τις τιμες, απλο.

90 ομως ευρω δεν ειναι υπερβολικο 33% πανω σχεδον

Σε κάνα δίμηνο το πολύ θα επανέλθουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα. Η όλη ιστορία με την έλλειψη διαθεσιμότητας των amd καρτών έχει ανεβάσει και τις τιμές των nvidia καρτών. Πριν 3 βδομάδες πήρα GTX1050ti με 135€. Τώρα η ίδια κάρτα έχει 169€... 

υπαρχει οντως έλλειψη ή ειναι τεχνιτη ? Εμενα οταν ρωτησα μου ειχαν πει εχει θεμα ο προμηθευτής. 

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε,εχω το τελευταιο τετραμηνο που κοιταω την εξελιξη τιμων στο skroutz γιατι θελω τον Σεπτεμβρη να φτιαξω συστημα και μου βγηκαν τα ματια με την 1060 6gb.Ανεβηκε σχεδον ενα 50αρικο μεσα σε μια εβδομαδα 310+ευρω τωρα...Πως να μην παραγγειλω απο amazon μετα που εχει υλοποιηση της msi 6gb στα 250 ευρω.Μην σου πω και τα μεταφορικα να κοστιζαν οσο η διαφορα της τιμης της με εδω περα,παλι θα επαιρνα απο εξω λογω ηθικης.Δεν γινεται να σε πηδαει ο αλλος εδω στο ελλαδισταν και να τον πληρωνεις και απο πανω...

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε,εχω το τελευταιο τετραμηνο που κοιταω την εξελιξη τιμων στο skroutz γιατι θελω τον Σεπτεμβρη να φτιαξω συστημα και μου βγηκαν τα ματια με την 1060 6gb.Ανεβηκε σχεδον ενα 50αρικο μεσα σε μια εβδομαδα 310+ευρω τωρα...Πως να μην παραγγειλω απο amazon μετα που εχει υλοποιηση της msi 6gb στα 250 ευρω.Μην σου πω και τα μεταφορικα να κοστιζαν οσο η διαφορα της τιμης της με εδω περα,παλι θα επαιρνα απο εξω λογω ηθικης.Δεν γινεται να σε πηδαει ο αλλος εδω στο ελλαδισταν και να τον πληρωνεις και απο πανω...

Για αρχη μα8ε να μιλας, μετα κανε μια βολτα Ευρωπη και βρες μου εσυ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Αιντε μαθατε μια λεξη τωρα και την λετε, εσυ τι εισαι δηλαδη;

PS Με το χαρτζιλικι ε; 

Δημοσ.

Για αρχη μα8ε να μιλας, μετα κανε μια βολτα Ευρωπη και βρες μου εσυ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Αιντε μαθατε μια λεξη τωρα και την λετε, εσυ τι εισαι δηλαδη;

PS Με το χαρτζιλικι ε; 

Αρχικα,θαρρω πως μιλαω μια χαρα.Δεν καταλαβαινω που κολλας.Δευτερον,το ματι μου πηρε αυτο εδω https://www.amazon.co.uk/MSI-Geforce-GTX-1060-Graphics/dp/B01KF90IY8/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1499230949&sr=1-3&keywords=1060

Για το μαθαμε μια λεξη,τι ειμαι εγω και κατι για χαρτζιλικια που λες δεν σε εχω καταλαβει καν.Calm your tits παντως..

Δημοσ.

Αρχικα,θαρρω πως μιλαω μια χαρα.Δεν καταλαβαινω που κολλας.Δευτερον,το ματι μου πηρε αυτο εδω https://www.amazon.co.uk/MSI-Geforce-GTX-1060-Graphics/dp/B01KF90IY8/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1499230949&sr=1-3&keywords=1060

Για το μαθαμε μια λεξη,τι ειμαι εγω και κατι για χαρτζιλικια που λες δεν σε εχω καταλαβει καν.Calm your tits παντως..

Μία χαρά κατάλαβες τι λέω, εκτός βέβαια αν είσαι από το Ελμπασάν φυσικά.

Διαθέσιμη δεν βλέπω να στέλνεις όμως παρά price holders.

Δημοσ.

η έλλειψη μοιάζει να είναι υπαρκτή,αφού και στο άμαζον,δεν υπάρχει στοκ.

2-3 εβδομάδες,λένε όλοι για αποστολή,αλλά ο μήνας είναι σίγουρος 100%

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις, γιατί μερικοί βλέπουν μια τιμή ακόμη αρχίζουν τις θεωρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια επικοινωνία με ανθρώπους που σχεδιάζουν να πάρουν κάτι 9 μήνες μετά και γκρινιάζουν γιατί δεν υπάρχει τώρα ή έχει ανέβει η τιμή της κτλπ ενώ δεν θα πάρουν τίποτα για άλλους 2 μήνες τουλάχιστον ε δεν μπορείς να έχεις ;)

Δημοσ.

Τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις, γιατί μερικοί βλέπουν μια τιμή ακόμη αρχίζουν τις θεωρίες.

Καλά δε χρειάζεται και πολύ μυαλό :P

Δημοσ.

της καρτας το κάγκελο :P 2 480 rx 8gb OC πόσο να τις σπρωξω συμφωνα με το trend ;

Όσο υπάρχουν θύματα που νομίζουν θα γίνουν πλούσιοι στα 350€ θα φύγουν εύκολα πιστεύω μιας και είναι 8gb

Καλά δε χρειάζεται και πολύ μυαλό :P

Το έγραψα παρακάτω!!!

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου πηρε πριν λιγες μερες απο το γερμανικο με 260κατι ευρω.Περιμενε καπου ενα 10ημερο μου ειπε.Πρεπει να ηταν πιο πολυ η περιπτωση αυτος?Αλλα και 15+ μερες να ηταν για να ερθει εγω θα προτιμουσα να περιμενω αν μπορω να σωσω κατι κοντα στο 50ευρο.

Βέβαια επικοινωνία με ανθρώπους που σχεδιάζουν να πάρουν κάτι 9 μήνες μετά και γκρινιάζουν γιατί δεν υπάρχει τώρα ή έχει ανέβει η τιμή της κτλπ ενώ δεν θα πάρουν τίποτα για άλλους 2 μήνες τουλάχιστον ε δεν μπορείς να έχεις ;)

Δεν καταλαβαινω που ειδες "γκρινια".Πιο πολυ γκρινια εβγαλες εσυ συνολικα απο ενα ποστ μου,παρα εγω με την γενικοτερη τιμολογιακη κατασταση που επικρατει στις καρτες.Και τον Σεπτεμβρη να ειναι ακομα τα πραγματα στην ιδια κατασταση εγω εχω υπομονη,δεν εχω καποιο θεμα.Οσο περι Ελλαδισταν,Ελμπασαν κλπ,οκ τωρα σε καταλαβα,εισαι ενας απο αυτους,ναι...

Well,deal with it  B)  B)  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...