Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει καποιος αν πραγματι τελικα θα το κανουν ταινια? Ειδα οτι κατι λενε για το 2018. Γνωριζει καποιος κατι παραπανω?

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που είχα ακούσει είναι ότι τελικά θα το κάνανε σειρά. Μόνο αυτό δυστυχώς. Θα ήταν πολύ επική σειρά πάντως.

Δημοσ.

περιμενε να πεθανει πρωτα ο γιος Τολκιν που εχει αλλα δεν δινει τα δικαιωματα του Silmarillion, και μετα θα το δεις σε live action μεταφορα.
και οχι μονο αυτο, αλλα ολοκληρο shared cinematic universe με πολλαπλες spin-off ταινιες στο συμπαν της Middle Earth.

απλα υπομονη.

• Like 2
Δημοσ.

Σαν σειρα θα ηταν το ιδανικο να γινει. Μονοωρα επεισοδια που το καθενα θα ειναι αφιερωμενο σε ενα κεφαλαιο. Πχ η αναχωρηση των Νολντορ, η καταστροφη του Μπελεριαντ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

περιμενε να πεθανει πρωτα ο γιος Τολκιν που εχει αλλα δεν δινει τα δικαιωματα του Silmarillion, και μετα θα το δεις σε live action μεταφορα.

και οχι μονο αυτο, αλλα ολοκληρο shared cinematic universe με πολλαπλες spin-off ταινιες στο συμπαν της Middle Earth.

απλα υπομονη.

Aν ειναι να το κανουν σαν το star wars που καθε χρονο θα βγαινει episode και την επομενη spin-off, να μου λειπει.

Οταν πεφτει αρμεγμα τοτε ολα χαλανε, βλ hobit. 

• Like 2
Δημοσ.

Μα το Silmarilion δεν είναι μια ιστορία ουσιαστικά, είναι ένα μωσαϊκό ιστοριών που το μόνο που τις συνδέει είναι τα silmaril.

Το υλικό που μπορείς να βγάλεις με βάση το Silmarilion δεν είναι συγκρίσιμο ούτε με lotr, ούτε φυσικά με το Hobbit.

Αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση αυτού που μελλοντικά θα πάρει τα δικαιώματα είναι ότι θα άρχιζα επιλέγοντας συγκεκριμένα story arcs που μπορούν να ειπωθούν αυτοτελώς, έχουν αρχή μέση και τέλος και εστιάζουν γύρω από συγκεκριμένους χαρακτήρες και σταδιακά θα προσέθετα. Π.χ. Children of Hurin ή το Beren και Luthien, κλπ. 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόνο για MMORPG ή σκέτο open world RPG αξίζει το Silmarillion. Σειρά/ταινία θα πέσει άγριος βιασμός... :P

Δημοσ.

Κατά την άποψή μου, κάποια μέρη του Silmarilion δεν θα ταίριαζε καν να μεταφερθούν στην οθόνη ακόμη και με τις καλύτερες των προθέσεων εκ μέρους του σκηνοθέτη/σεναριογράφου.

Γι αυτό και λέω ότι πιο καλά θα ήταν να μεταφέρονταν συγκεκριμένες ιστορίες από αυτό. Και πάλι βέβαια θα χρειαζόταν να προστεθούν πράγματα όπως διάλογοι και ανάπτυξη χαρακτήρων καθώς όλα περιγράφονται πολύ συνοπτικά και δεν θα έχει καλή αφηγηματική ροή αν μεταφερθεί "αυτούσιο".

• Like 2
Δημοσ.

Και πάλι βέβαια θα χρειαζόταν να προστεθούν πράγματα όπως διάλογοι και ανάπτυξη χαρακτήρων καθώς όλα περιγράφονται πολύ συνοπτικά και δεν θα έχει καλή αφηγηματική ροή αν μεταφερθεί "αυτούσιο".

Σαν το τρομερο orc ( aka kratos) στο hobbit... Καλυτερα ειναι να μην γινονται αυτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...