kostaskontis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Hρθε η ωρα να αποχωριστω την LG 50" πλασμα μου που με υπηρετησε πιστα σχεδον 10 χρονια.Ψαχνω λοιπον μια oled πανω απο 50" για αποσταση θεασης λιγο κατω απο 3 μετρα και αποκληστηκα χρηση για τηλεοπτικες σειρες 720 και ταινιες εως 1080.Το 4K δεν με ενδιαφερει (ακομα τουλαχιστον) .Τηλεοπτικο σημα μονο οταν ερχεται η πεθερα μου (οποτε αδιαφορω εντελως...).O ηχος και ta "smart features" δεν μου χρειαζονται καθως ο ηχος περναει απο ενισχυτη και θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με windows HTPC.Mετα απο καποια ερευνα που εκανα κατεληξα οτι λογω τεχνολογιας και εποχης πρεπει να παρω τουλαχιστον την OLED LG55C6V για να ειμαι λιγο μεσα στα "πραγματα" .Εχει κατι ιδιαιτερο?Πρεπει να προσεξω κατι?Ειναι σωστη επιλογη για τα 2 χιλιαρικα που ζηταει?
Age4Greeks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο να προσέξεις, είναι μια πολύ καλή τηλεόραση, ιδανική για ταινίες. Το 4Κ μπορεί να μη σε ενδιαφέρει προς το παρόν αλλά αφού μπορείς να διαθέσεις 2.000 ευρώ δε νομίζω ότι θέλει σκέψη, πας για 4Κ. Το μόνο θεματάκι για απόφαση είναι αν όντως θέλεις το 3D+κυρτή έναντι επίπεδης χωρίς 3D(C6V vs B6V). Αν σου κάνει πιο πολύ κλικ η πρώτη, τότε οκ.
slk200gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 την ιδια εχω σε 65 αρα ,αριστη τιβι,δεν εχεις προβλημα με το 4κ αλλα ειναι 4κ ,hdr,που σημαινει για καιρο δεν θα μπεις σε πειρασμο να την αλαξεις,τωρα οσο για το 3d εγω το ηθελα γιατι δεν ειχα ποτε και ας εχω δει μονο 3 ταινειες (φοβερη αισθηση),το courvet σου δημιουργει μια πιο 3διαστατη εικονα περα απο την ομορφια (εφε στο μοναδικο μειον ειναι επειδη εχω παραθυρο απεναντι απο την τιβι οταν εχει ηλιο κανει περισσοτερες αντανακλασεις ,κατεβαζω παντζουρι και ειμαι οκ ,αυτο που μου λεγανε οτι η Oled παιζει χειροτερα σε τηλεοπτικο σημα ειναι μεγαλο ψεμα ,εχω και 55αρα hd samsung 7 σειρα στην κρεβατοκαμαρα και στο τηλεοπτικο σημα μοιαζει σαν ξεπλυμενη μπροστα στην oled,παρ την αφοβα εξαλλου δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες ,αυτη ειναι μοντελο 16 οι πρωτες ειχανε μικροτερη διαρκεια ζωης (δεν θυμαμαι ποσες ωρες δινανε ) τα μοντελα 2016 και μετα εχουν 3 πλασιες ωρες οποτε και εδω καλα εισαι.Μια μικρη συμβουλη επειδη ειναι ακριβα σπορ αυτα ,η κανε μια επεκταση εγγυησης (εμενα μετα απο παζαρια μου την εκαναν στην ιδια τιμη ),βαλε ενα ubs (50 ε ειναι υπεραρκετα) η εναν σταθεροποιητη τασης (καπου στα 25 ειναι οκ),καλες θεασεις
Rebel21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Οι oled έχουν αρκετά προβλήματα και κάποια από αυτά ίσως να μην λυθούν ποτέ.Οι ώρες ζωής που δίνει η lg είναι πλασματικές για αυτό και 7 στις 10 εκθεσιακές πάσχουν από burn in και μειωμένη φωτεινότητα.Επίσης το hdr χρησιμοποιεί max φωτεινότητα κάτι που είναι απαγορευτικό για τις oled και μειώνουν ακόμα περισσότερα την ζωή των pixels.Μια κακή παρτίδα μπορεί να αρχίσει να εξασθενει από τον πρώτο κιόλας χρόνο με αρκετές ώρες θέασης tv (γυναίκες, παιδιά). Και πάμε τώρα στο χειρότερο που δεν είναι άλλο από το ghosting που κυριολεκτικά καταστρέφει το gaming σε αυτές τις τηλεοράσεις.Και μαζί με όλα αυτά παίρνεις πακέτο και την lg με τον χειρότερο επεξεργαστή εικόνας από τους μεγάλους της αγοράς . Οι lg oled είναι καλές μόνο για ταινίες και με πολύ προσεκτική χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα