Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Αγορασα ενα LG G4 (ναι εκανα αυτην την πατατα) πριν απο περιπου 1.5 χρονο απο το Kaiser. Μεχρι και την περασμενη παρασκευη λειτουργουσε κανονικα (περα απο το restart που ηθελε μια φορα καθε 3 μερες για να μην κολλαει). Ξαφνικα εκει που βρισκομουν σε κληση το δεξια μερος της οθονης, κατακοριφα εγινε ενα συνολο απο πολυχρωμα pixel. Η αφη λειτουργουσε κανονικα, απλα η μιση οθονη ηταν πολυχρωμη ακομα και στο boot screen. Το πηγα στο σερβις την Παρασκευη και σημερα μου στειλαν μυνημα στο κινητο οτι η συσκευη μου ειναι ρουταρισμενη και για επισκευη ζητανε 244 ευρω για αλλαγη πλακετας. Εχοντας το κινητο παντα στα χερια μου απο τοτε που βγηκε απο το κουτι του γνωριζω οτι δεν ρουταριστηκε ποτε γιατι φοβομουν τις παρτιδες που κολλανε στο Bootloop. Παρ'ολα αυτα επικοινωνισα μαζι τους και αρνηθηκα οτι το ρουταρα αναφεροντας τα προηγουμενα. Η τηλεφωνητρια μου ειπε οτι μπορει να εγινε απο το κατεβασμα καποιας εφαρμογης (που ολοι ξερουμε οτι δεν συμβαινει τοσο απλα) και οτι η αποφαση ειναι τελεσιδικη αφου το μηχανημα που το συνεδεσαν ελεγε οτι ειναι ρουταρισμενο και πλεον η εγγυηση μου καταργηθηκε. Εχω καλεσει την LG Hellas και μου λενε οτι οτι ισχυριζεται το σερβις εχει δικιο... Αργοτερα επικοινωνισα και με την LG US (που μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν λογω ευρωπαϊκης αγορας) και μετα απο αυτο εστειλα email στην LG UK και περιμενω απαντηση (καλα Χριστουγεννα). Τελος,επειδη μου εδωσαν δανεικη συσκευη (LG G3), πρεπει να την επιστρεψω μεχρι παρασκευη οποτε πρεπει να ξεμπερδεψω μεχρι τοτε. Μπορειτε να μου πειτε τι θα μπορουσα να κανω εφοσον ειμαι σιγουρος οτι δεν το ρουταρα ποτε; (Και αν το εκανα προφανως θα το επανεφερα πριν το παω στο service);

Δημοσ.

ζήτα τους χαρτί ότι η συσκευή είναι ρουτ και μετά κανε καταγγελία στον ΣτΚ

• Like 1
Δημοσ.

ζήτα τους χαρτί ότι η συσκευή είναι ρουτ και μετά κανε καταγγελία στον ΣτΚ

ΣτΚ; Edit: Το βρηκα, συνηγορος του καταναλωτη, ευχαριστω! (Εψαχνα πως λεγεται πριν αλλα το παρατησα οταν  βρηκα συνηγορο του πολιτη)

ARVATO   ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ

Procordi Στην Κατεχακη

Δημοσ.

Επισης, κατι ακομα. Με τον ιδιο τροπο που με κατηγορει οτι το ρουταρα, δεν πρεπει να μου δειξει αποδηξεις για αυτο; Δεν θα μπορουσα να τον κατηγορησω οτι το ρουταρε ο ιδιος απλα και μονο για να με χρεωσει; Θα επρεπε να μου δειξει οτι ειναι ρουταρισμενο και την ημερομηνια που εγινε αυτο, αφου αν εκανα κατι τετοιο, τα SU binaries θα πρεπει να υπαρχουν και να δειχνουν ημερα και ωρα πριν το αφησω στο σερβις και αφου το αγορασα

Δημοσ.

Ζητά έγγραφο και από την LG ότι σου έχουν ή δεν σου έχουν δώσει κωδικό για να ξεκλειδώσεις τον bootloader

Δημοσ.

Ζητά έγγραφο και από την LG ότι σου έχουν ή δεν σου έχουν δώσει κωδικό για να ξεκλειδώσεις τον bootloader

Πηγα και το παρελαβα σημερα. Μου εδωσαν μια φωτοτυπια απο το συστημα τους που εδειχνε οτι το αρνειται λογω ρουτ. Μολις το πηρα στα χερια μου εγκατεστησα ενα root checker. Περιτο να πω οτι δεν βρηκε τιποτα... Απο το σερβις ομως με ενημερωσαν οτι αν με καποιον (μαγικο) τροπο τους το παω εκει αρουταριστο θα το δεχθουν κανονικα εντος εγγυησης. Λετε να flashαρω stock λογισμικο και να μεινω ησυχος;

Δημοσ.

Λετε να flashαρω stock λογισμικο και να μεινω ησυχος;

έχεις περάσει custom rom?

Αν όχι και αφού δεν το έχεις ρουτάρει εσύ ποτέ,σε δουλεύουν.

Δημοσ.

Πηγα και το παρελαβα σημερα. Μου εδωσαν μια φωτοτυπια απο το συστημα τους που εδειχνε οτι το αρνειται λογω ρουτ. Μολις το πηρα στα χερια μου εγκατεστησα ενα root checker. Περιτο να πω οτι δεν βρηκε τιποτα... Απο το σερβις ομως με ενημερωσαν οτι αν με καποιον (μαγικο) τροπο τους το παω εκει αρουταριστο θα το δεχθουν κανονικα εντος εγγυησης. Λετε να flashαρω stock λογισμικο και να μεινω ησυχος;

κανε μόνο επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και στείλε email ή πάρε τηλ στην lg εξήγησε τους ότι έτσι και έτσι .. ότι δεν το χεις ξεκλειδώσει μπορούν να το ελέγξουν απ το σύστημά τους και εντωμεταξύ κανε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή

Δημοσ.

έχεις περάσει custom rom?

Αν όχι και αφού δεν το έχεις ρουτάρει εσύ ποτέ,σε δουλεύουν.

Δεν περασα ποτε τιποτα. Ο μονος λογος που το συνεδεσα με υπολογιστη ειναι για να αποθηκευσω φωτογραφιες πριν τους το παω.

κανε μόνο επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και στείλε email ή πάρε τηλ στην lg εξήγησε τους ότι έτσι και έτσι .. ότι δεν το χεις ξεκλειδώσει μπορούν να το ελέγξουν απ το σύστημά τους και εντωμεταξύ κανε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή

Εκανα επαναφορα 2 μερες πριν τους το παραδωσω. 

Επικοινωνισα ξανα με αυτους μεσω τηλεφωνου σημερα και μου ειπαν οτι προκειμενου να καλυφθει απο εγγυηση πρεπει να τους αποδειξω οτι δεν το ρουταρα.... Ρωτησα, τι θα πρεπει να κανω προκειμενου να αποδειξω κατι τετοιο; (Αφου δεν δεχονται εφαρμογες ροοτ checker ως αποδειξη)  Μου απαντησαν οτι απλα θα πρεπει να το αποδειξω καθως ειναι καθαρα διαδικαστικο κομματι αυτο το κολημα... Οποτε διακοπες μαλλον χωρις κινητο θα την βγαλω.... Επισης τους ειπα οτι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το LG Developer για να ξεκλειδωσω τo Bootloader της συσκευης μου καιαυτοι αρνηθηκαν οτι η ιστοσελιδα εχει οποιαδηποτε σχεση με αυτους... Δεν γνωριζω αν ειναι κατα των κανονισμων, αλλα η ιστοσελιδα που αναφερομαι ειναι η (https://developer.lge.com/

Στην συνεχεια ξανακαλεσα και τους ειπα ακριβως τον συνδεσμο αλλα αυτοι απλα απαντησαν οτι δεν μπορουν να γνωριζουν αν ειναι αυθεντικη και ανεξαρτητα δεν ειναι ο μοναδικος τροπος για επεμβαση στο λογισμικο της συσκευης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...