Προς το περιεχόμενο

Δεύτερος fan σε desktop pc

SoraKH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνήθως η μεριά που πρέπει να βλέπεις όταν κοιτάς την ψήκτρα, πρέπει να έχει και logo της εταιρίας που την έφτιαξε, αλλιώς βάλε το χέρι σου να δεις την ροή, αλλιώς αν σβήσει από την θερμοκρασία που θα έχει ανεβάσει, θα καταλάβεις ότι την έβαλες ανάποδα...!!  B)  B) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν βελάκια οι περισσότεροι ανεμιστήρες. Σου δείχνει προς τα που πάει ο αέρας και προς ποια μεριά γυρίζουν οι λεπίδες. Εσύ θες να το βάλεις από την δεξιά μεριά της ψύκτρας και να φυσάει προς τον πίσω ανεμιστήρα του κουτιού.

• Like 1

Η ψήκτρα του επεξεργαστή να φυσάει προς τον πίσω ανεμιστήρα κι όχι προς τον επεξεργαστή...?? Και πως θα ψύχει την αλουμινοκατασκευη για να ψύχει τον επεξεργαστή...??

• Like 1

Αφού η Arctic Freezer A32 που πήρε δεν είναι top down cooler, πως θα μπορούσε ποτέ να φυσάει προς τον επεξεργαστή; Ή μπρος-πίσω θα φυσάει ή κάτω-πάνω, ανάλογα αν θα την βάλεις οριζόντια ή κάθετα.

Έτσι εννοώ εγώ:

Sxaeauv.jpg

• Like 2

Τελικά την έβαλα ακριβώς όπως δείχνει και η εικόνα που postάρε ο φίλος mindtrapper και αυτή τη στιγμή σας γράφω από το πιο ανανεωμένο και σχεδόν αθόρυβο pc μου. Μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν θα ξανακούσω εκείνη την βαβούρα της παλιάς ψύκτρας.  :D

Όμως πάλι έχω ένα θέμα, όχι που δεν θα 'χα δλδ...

Ένα last θεματάκι που έχω είναι αν έχω βάλει σωστά τον πίσω ανεμιστήρα, δεν θυμάμαι από ποία πλευρά έμπαινε κ δεν έχει κάποια ένδειξη εκτός από το αυτοκόλλητο στην μια πλευρά. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω απλώς βάζωντας το χέρι μου μπροστά την ώρα που δουλεύει; Και άρα η πλευρά που βγάζει πιο πολύ αέρα είναι αυτή που πρέπει να φυσάει στους αεραγωγούς;

Βάλε ένα λεπτό κομμάτι χαρτί από την έξω μεριά του κουτιού πάνω από την τρύπα του ανεμιστήρα. Αν απομακρυνθεί από το κουτί είσαι Οκ, αν κολλήσει πάνω στο κουτί πρέπει να γυρίσεις τον ανεμιστήρα. :)

• Like 2

Βάλε ένα λεπτό κομμάτι χαρτί από την έξω μεριά του κουτιού πάνω από την τρύπα του ανεμιστήρα. Αν απομακρυνθεί από το κουτί είσαι Οκ, αν κολλήσει πάνω στο κουτί πρέπει να γυρίσεις τον ανεμιστήρα. :)

Έξυπνο...!! Θα το κατοχυρώσω κι εγώ από τώρα κι έπειτα...!!

• Like 1

Νομίζω ο μόνος σωστός τρόπος για να βάλεις τον ανεμιστήρα είναι όπως ακριβώς τον έβαλε. Λογικά οτιδήποτε άλλο είναι λάθος λόγω του "airflow". Όλους τους κάθετους ανεμιστήρες τους βάζεις στην ίδια φάση δηλ να φυσάνε προς τα πίσω πχ..οι μπροστά πάντα να βάζουν αέρα και ο πίσω να βγάζει και οι οριζόντιοι οι πάνω πάνω βγάζουν Κ αν υπάρχει κάτω βάζει..αν το έβαζε απ την αντίθετη πλευρά πιθανώς θα χάλαγε το airflow και ίσως και ο πίσω ανεμιστήρας λόγω της πίεσης που θα ασκούσε ο ανεμιστήρας της ψύκτρας.

Οι ανεμιστήρες φυσάνε πάντα έτσι.

post-76145-0-85113300-1499827195_thumb.jpg

• Like 2

Δεν είναι απαραίτητο να χαλάσει το AirFlow... Ανάλογα με το πόσους ανεμιστήρες έχει και μπορεί να βάλει στο κουτί, μπορεί να κάνει και τις ανάλογες μονές/διπλές/τριπλές κατευθύνσεις... Θέλει μελέτη και πάντα να πηγαίνεις σύμφωνα με τον κατασκευαστή του κουτιού, δες τι AirFlow σου λέει ότι μπορείς να κάνεις & ίσως να επιτύχεις & κάτι ακόμα καλύτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...