Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, αγόρασα μεταχειρισμένα καθίσματα Fabia SE , σε αψεγάδιαστη κατάσταση και είπα να τα πάω για βιολογικό καθαρισμό , πριν τα φορέσω στο ανακαινισμένο fabiaκι μου.

Όταν παρέλαβα τα καθίσματα , διαπίστωσα πως είχαν εκτεταμένη φθορά σε πάρα πολλά σημεία από κάψιμο, μάλλον από τον ατμόκαθαριστή.

Ανέφερα στο κατάστημα το πρόβλημα και αφού μου έκαναν τους Κινέζους, στο τέλος παραδέχτηκαν την ζημιά.
Μου είπαν να πάω να πάρω προσφορές και πως θα το πληρώσουν.

Πήρα 2 προσφορές αλλά και γνωματεύσεις για το πρόβλημα από δύο ταπετσεριδες για αλλαγή των φθαρμένων μερών και τις πήγα στο κατάστημα.

Τώρα αρνούνται να καλύψουν την ζημιά με ηλίθιες δικαιολογίες .... Θέλουν να αλλάξω ΜΟΝΟ τα προσκέφαλα τα οποία έχουν και το μεγάλο θέμα , ολική φθορά ....

Τι μου προτείνετε να κάνω ? Εγώ τους είπα πως θα κινηθώ δικαστικά και είμαι έτοιμος για εξώδικο ...

Τι άλλο θα πρέπει να κάνω ?

Δημοσ.

Ενα εξωδικο στην αρχη και αναλογως πρατεις ...Δυστυχως εμπελξες ...Τα φτηνα βιολογικα κανουν ζημια .Πριν 3 χρονια σε audi TT coupe της κορης μου παλιο μετα τον βιολογικο κρεμασε η οροφη .Οχι αμμεσως ομως αλλα μετα λιγους μηνες.

• Like 2
Δημοσ.

IMG_20170702_195258.jpg

IMG_20170702_202433.jpg

IMG_20170702_195317.jpg

CKeD2Es.jpg

Μερικά από τα καψίματα είναι παραπάνω.

Ενα εξωδικο στην αρχη και αναλογως πρατεις ...Δυστυχως εμπελξες ...Τα φτηνα βιολογικα κανουν ζημια .Πριν 3 χρονια σε audi TT coupe της κορης μου παλιο μετα τον βιολογικο κρεμασε η οροφη .Οχι αμμεσως ομως αλλα μετα λιγους μηνες.

Στον συνήγορο του καταναλωτή να κάνω καταγγελία ?

Έχω ξενερώσει τρελά. Τα καθίσματα λόγω του ότι ήταν αψεγάδιαστα τα αγόρασα 500€ .

Οι ταπετσέριδες μου ζητούν

600€ ο ένας για να αλλάξει με άλλο διαφορετικό ύφασμα όλα τα μαύρα που έχουν το πρόβλημα.

400€ ο δεύτερος που τυχαίνει να έχει το ίδιο ύφασμα και αλλάζει μόνο τα φθαρμένα.

Ο καταστηματάρχης μου είπε να πάμε σε δικό του ταπετσέρη ο οποίος θα βάλει ένα οποιοδήποτε ύφασμα στα προσκέφαλα και μόνο !!! και δεν αναγνωρίζει άλλες φθορές ...

Επίσης η βασική δικαιολογία είναι πως ο υπάλληλος που θα πληρώσει την ζημιά είναι μεροκαματιάρης και δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιο ποσό.............

Επίσης μου το παίζει τρέλα πως δεν ξέρει λέει σε τι κατάσταση ήταν τα καθίσματα όταν τα παρέλαβε ....

Του είπα πως μια σωστή εταιρία, όταν παραλαμβάνει κάτι φθαρμένο,  κάνει έγγραφο παραλαβής που βάζει τον πελάτη να υπογράψει για τις υπάρχουσες φθορές ... Του ζήτησα να μου δείξει αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο το οποίο να έχω υπογράψει ...

Δημοσ.

αυτός που σ έκανε καθαρισμό σ έκοψε απόδειξή παροχής υπηρεσιών?

Δημοσ.

αυτός που σ έκανε καθαρισμό σ έκοψε απόδειξή παροχής υπηρεσιών?

Απόδειξη απλή από το κατάστημα μου έδωσαν.

Δημοσ.

τα αγόρασες (καθίσματα) από ιδιώτη ή επαγγελματία σου έκοψε απόδειξή που τ αγόρασες?

Δημοσ.

τα αγόρασες (καθίσματα) από ιδιώτη ή επαγγελματία σου έκοψε απόδειξή που τ αγόρασες?

Από επαγγελματία με απόδειξη. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ίδια καθίσματα φορούσα και πριν . :-D

Απλά τα άλλαξα στα πλαίσια ανακαίνισης.

Δημοσ.

ξεκινα με ενα εξωδικο...

επισης θα ξαναπω οτι οταν πληρωνεις μπανανες θα εχεις μαιμουδες... "βιολογικο πακιστανικό" να φανταστώ, χωρις να φταίνε κατι οι υπαλληλοι αυτης της προέλευσης...

• Like 1
Δημοσ.

ξεκινα με ενα εξωδικο...

επισης θα ξαναπω οτι οταν πληρωνεις μπανανες θα εχεις μαιμουδες... "βιολογικο πακιστανικό" να φανταστώ, χωρις να φταίνε κατι οι υπαλληλοι αυτης της προέλευσης...

Τα πήγα στο κατάστημα, μόνα τους χωρίς το αυτοκίνητο.

Τους είπα πως θέλω καλή δουλειά χωρίς να με ενδιαφέρει απόλυτα το κόστος.

Μου ζήτησαν και έκαναν 3εις ημέρες για να τα καθαρίσουν και να στεγνώσουν.

Το κατάστημα έχει τον ιδιοκτήτη , μια γυναίκα που ασχολείται με αυτά και 3-4 πακιστανούς απ`ότι είδα.

Δεν ζήτησα τιμή χάρισμα. Καλή δουλειά τους ζήτησα. Βέβαια πήρα τα καθίσματα στο χέρι ....

Δημοσ.

Εφοσον ειχαν θέμα, γιατι τα παρελαβες;

Και τι να έκανα ?

Αρχικά μου είπαν πως θα καλύψουν την ζημιά και να πάρω προσφορές ώστε να τα πάω για φτιάξιμο. Διαφορετικά δεν θα τα παραλάμβανα.

Δημοσ.

Από επαγγελματία με απόδειξη. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ίδια καθίσματα φορούσα και πριν . :-D

Απλά τα άλλαξα στα πλαίσια ανακαίνισης.

αυτό είναι κάλο πέρνα και απ αυτόν και ρωτά αν μπορεί να έρθει μάρτυράς ή να κάνει μια ένορκη κατάθεσή ότι σου τα πούλησε τόσα και ότι ήταν σε άριστη κατάστασή κτλ θα βοηθήσει πολύ στην δίκη ... άντε και καλά ξεμπερδέματα

• Like 2
Δημοσ.

Τι ακριβώς θα κερδίσει με τα εξώδικα; Και τη δίκη να κερδίσει το πολύ πολύ να τον αποζημιώσει ο άλλος, τα δικαστικά έξοδα όμως φαντάζομαι θα είναι πολλαπλάσια. Πάντως τα νούμερα μου φαίνονται υπερβολικά και της αρχικής αγοράς και των ταπετσέρηδων. Με 600€ βάζεις δέρματα ποιότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβώς θα κερδίσει με τα εξώδικα; Και τη δίκη να κερδίσει το πολύ πολύ να τον αποζημιώσει ο άλλος, τα δικαστικά έξοδα όμως φαντάζομαι θα είναι πολλαπλάσια. Πάντως τα νούμερα μου φαίνονται υπερβολικά και της αρχικής αγοράς και των ταπετσέρηδων. Με 600€ βάζεις δέρματα ποιότητας.

Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Τόσο ακριβό είναι να αλλάξεις ύφασμα στα καθίσματα;! Για ποιο λόγο; Έχει πολύ δουλειά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...