Devil9697 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπερα απο εμενα,έχω ενα lg g2 στην κατοχη μου,και αυτες τις μέρες έχω το εξης πρόβλημα,μου έβγαλε ενα μηνυμα ότι google.process.gapps has topped και το έβγαζε συνεχώς που εφτασε σε σημείο να ειναι ενοχλητικό,και λέω δεν κανω ενα hard reset να στρωσει.τελος παντων το εκανα,και τώρα εκει που ανοιγει το κινητο μετα το power on μου ξανα βγαζει ΠΑΛΙ αυτο το μηνυμα και δεν δεν προχωραει στην ενεργοποιηση του κινητου!οποτε δεν μπορω ουτε να μπω στις ρυθμισεις να ενεργοποιησω το usb debugging για να περασω twrp και να φλασαρω,ούτε τιποτα!και αυτο το μηνυμα απο τα το google services οσες φορες και να το εκανα ρεσετ ειτε ετσι είτε απο το pc με την εφαρμογη της LG δεν σταματει να βγαινει για να ανοιξω το κινητο!
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Φλασαρισμα την Official rom με το flash tools http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα