geoman77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 αγορασα χτες μια ταινια απ το πριμε και μολις προσπαθησα να την κατεβασω στο πσ δεν ειχε αυτην την επιλογη..δηλ για το αντικειμενο που πληρωσα ωστε να το εχω ψηφιακα δεν με αφηνε,ειναι σαν να σου λενε κατεβασετω απ κανα σιτε πειρατικα..ξερει κανεις σιτε που πληρωνεις την ταινια η την σηρα και την κατεβαζεις στο πσ σου?
Rabican Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το prime, τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω, σου δινει την επιλογη stream, οχι download...
geoman77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το prime, τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω, σου δινει την επιλογη stream, οχι download... εγω ειμαι αμερικη οποτε δεν ξερω αν εχει διαφορα αλλα το θεωρω μουφα να πληρωνεις χωρις να κατεβαζεις
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εγω ειμαι αμερικη οποτε δεν ξερω αν εχει διαφορα αλλα το θεωρω μουφα να πληρωνεις χωρις να κατεβαζεις κι εγω Αμερικη ειμαι, NH.. To prime ξεκινησε ως streaming service Και νομιζω εσχατως εχουν ξεκινησει να προσφερουν και offline content. νομιζω και στο Netflix μπορεις να το κανεις αυτο πια.. ΥΓ: Αμερικη που αν επιτρεπεται;
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 netflix streaming μονο, εδω και 7 μηνες που ειμαι συνδρομητης αυτο ξερω, το αμαζον απ οσο ξερω ειναι το ιδιο τουλαχιστον για Εu
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 netflix streaming μονο, εδω και 7 μηνες που ειμαι συνδρομητης αυτο ξερω, το αμαζον απ οσο ξερω ειναι το ιδιο τουλαχιστον για Εu Απο mobile συσκευές το netflix δίνει τη δυνατότητα για download. Δεν είναι όλο το περιεχόμενο διαθέσιμο για κατέβασμα βέβαια.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ναι αλλά μιλάω για desktop laptop, με την mobile εφαρμογή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα