darksoho33 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 The Division Sleeper Agent Edition Xbox με παζαρι 60ευρω κοτσοβολος http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one/159404-ubisoft-tom-clancy%60s-the-division-sleeper-agent-edition δεν θυμαμαι να εχει παιξει σε τετοια τιμη ελλαδα ή εξωτερικο απο τα καλυτερα games
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αν βάλεις 59,90 στο παζάρι στο ρίχνει τόσο οπότε κάτω απο 60ε
sitiros22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 χιλιες φορες κατεβασμα παζαρι λεει ο αλλος 60 ευρω...
dreaming123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 χιλιες φορες κατεβασμα παζαρι λεει ο αλλος 60 ευρω... Φίλε μπορείς να μου στείλεις με pm απο που έχεις κατεβάσει τα The Agent Watch Replica: Λειτουργικό ρολόι που φωσφορίζει όπως τα ρολόγια του παιχνιδιού. The Agent Armband: ένα περιβραχιόνιο για να μεταφέρεις τον πιο πολύτιμό σου εξοπλισμό. Ένα artbook υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει τα προσχέδια που ενέπνευσαν το παιχνίδι. Αφίσα Save What Remains. Αποκλειστικό συλλεκτικό κουτί. Και demo μου αρκεί. Ευχαριστώ.
billeiros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλε μπορείς να μου στείλεις με pm απο που έχεις κατεβάσει τα The Agent Watch Replica: Λειτουργικό ρολόι που φωσφορίζει όπως τα ρολόγια του παιχνιδιού. The Agent Armband: ένα περιβραχιόνιο για να μεταφέρεις τον πιο πολύτιμό σου εξοπλισμό. Ένα artbook υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει τα προσχέδια που ενέπνευσαν το παιχνίδι. Αφίσα Save What Remains. Αποκλειστικό συλλεκτικό κουτί.Και demo μου αρκεί. Ευχαριστώ. Πολυ σωστα. Σημειωτεον ουτε καν το παιχνιδι έχει σπασει. Και μαλιστα ειναι κ online οποτε ουτε θα σπάσει ποτε Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2017 από billeiros
green gordon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ασχετο αλλα ποσο με απογοητευσε αυτο το παιχνιδι... Day 1 αγορα το περιμενα καιρο. Οταν καταλαβα οτι οι εχθροι ειναι bullet sponges τελειωσα μια φορα το campaign και δεν το ξαναπιασα.
djkokalis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Απ' το πιο ωραία παιχνίδια που έχω στο xbox μου. Το έχω λιώσει. Άσχετο. Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τα dlc's φθηνά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα