Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 4 μερες η ταχυτητα του ιντερνετ αυξηθηκε ξαφνικα απο (στοιχεια speedtest) 10.2 mbps(καμια φορα 11) σε 13.5 με Forthnet ADSL.

Για παραδειγμα αυτο το παρατηρησα στο speedtest οπου βρικα να εχω εναν αλλο ip address και να κανει identification οτι ειναι της forthnet και το ειδα βεβαια στα downloads στο steam να κατεβαζει απο 1.3 - 1.4 σε 1.6 - 1.7.

Το θεμα ειναι οτι στο information router λεει 16 downspeed και εχω 13.5 εινω πριν ελεγε 12.5 downspeed και ειχα 1.5

Τι φταίει ; Η διαφορα router και speedtest μηπως ειναι λιγο μεγαλυτερη απο οσο πρεπει ; 

Απο θεμα disconnection δεν ειχα προβλημα ουτε με ping

Μιας και το εφερε η κουβεντα εχω κ ενα αλλο κακο μολις ανοιγω pc δεν εχει internet λεει unknwon network και εχει εναν αλλο ip(βλεμε φωτο).Το φτιαχνω με το να κανω restart το router.

post-402635-0-15277700-1499176136_thumb.png

post-402635-0-98962000-1499176136_thumb.png

post-402635-0-48092100-1499176138_thumb.png

Δημοσ.

Άλλο η ονομαστική ταχύτητα συγχρονισμού (16Mbps) και άλλο η πραγματική κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο (13Mbps).

Λόγω overhead και πρωτοκόλλου επικοινωνίας, η δεύτερη είναι πάντα έως 20% μικρότερη της πρώτης και είσαι μέσα στο όριο.

Επίσης τα Online test δεν είναι τα πλέον αξιόπιστα. Καλύτερο έλεγχο κάνεις κατεβάζοντας ταυτόχρονα 2-3 μεγάλα αρχεία από κάποιον γρήγορο ftp server και βλέποντας την συνολική ταχύτητα.

Το να μην έχει ΙΡ το PC σημαίνει ότι κατά το άνοιγμα δεν βρήκε τον DHCP για να συνδεθεί ή υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα δικτύου ή τον router.

Μια λύση είναι να ορίσεις σταθερή διεύθυνση στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή.

Δημοσ.

Πως μπορω να ορισω σταθερη διευθυνση στν καρτα δικτυου?

Δεν νομιζω να εχει θεμα η καρτα δικτυου , ουτε το ρουτερ πιστεω οτι εχει να κανει με το dhcp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...