Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα  , ειναι μια ενδιαφερουσα προσεγγισει η εκτυπωσει 3d ! Ξερεις εαν ειναι ανθεκτικο ή εαν εχει την ιδια αντοχη με το πρωτοτυπο ? Εχω την εντυπωσει πως ειναι μονο για παρουσιασει ή βιτρινα ....

'Εχει αντοχή, αντίγραφο(copy)  με 3D εκτυπωτή θα το πετύχεις.

Δημοσ.

Καλημερα  , ειναι μια ενδιαφερουσα προσεγγισει η εκτυπωσει 3d ! Ξερεις εαν ειναι ανθεκτικο ή εαν εχει την ιδια αντοχη με το πρωτοτυπο ? Εχω την εντυπωσει πως ειναι μονο για παρουσιασει ή βιτρινα ....

Καλημερα , εχεις δικιο ειναι 10ετιας ο πυργος μεν αλλα ειναι πολυ καλος για πυργο 10ετιας , σου προσφερει πολλες δυνατοτητες εχει τεραστιους χωρους για να τους εκμεταλευτης οπως θελεις . Πλεον η μορφη του πυργου εχει αλλαξει ριζικα και εξωτερικα και εσωτερικα με πολυ δουλεια δικη μου πλεον ειναι ενας custom tower . Θα ανεβασω φωτογραφιες το πως ηταν , τα σταδια της εργασιας και το τελικο αποτελεσμα . Το μονο που πειραξα λιγοτερο απο ολα ειναι η μπροστινη οψη του πυργου εκει δλδ που ειναι τα cover bay 5.25'' με τα φιλτρα του αερα απο πισω . Οταν τον ειχα αγοραση (πριν 10 χρονια) ειχε πανω δυο drive (dvd/cd και ειναι recorder/dvd) . Δεν τα ειχα βγαλει ποτε και δεν χρειαστικε να ψαξω ποτε να δω εαν εχω τα κομματια αυτα για να καλυψω το κενο τους.Εαν το εχει κανει νωριτερα σιγουρα θα μπορουσα να βρω πολυ πιο ευκολα τα cover bay κομματια που μου λειπουν ...

Ως πρώην κάτοχος του stacker 830 μίλησα. Καλά κουτιά αλλά πλέον έχουν βγεί  άλλα με περισσότερα features και πρόσεξε παρέχοντας τους ίδιους χώρους με μικρότερο μέγεθος. Δεν είμαστε στο 2005 που το κριτήριο επιλογής κουτιού είναι το αλουμίνιο. Αφού το έχεις μοντάρει γιατί δυσκολεύεσαι να κλείσεις τα κενά μπροστά ? Στην τελική βάλε στις 5.25 κάποιον fan controller + hdd dock για να σου κλείσουν τα κενά.

• Like 1
Δημοσ.

Ως πρώην κάτοχος του stacker 830 μίλησα. Καλά κουτιά αλλά πλέον έχουν βγεί  άλλα με περισσότερα features και πρόσεξε παρέχοντας τους ίδιους χώρους με μικρότερο μέγεθος. Δεν είμαστε στο 2005 που το κριτήριο επιλογής κουτιού είναι το αλουμίνιο. Αφού το έχεις μοντάρει γιατί δυσκολεύεσαι να κλείσεις τα κενά μπροστά ? Στην τελική βάλε στις 5.25 κάποιον fan controller + hdd dock για να σου κλείσουν τα κενά.

Το εχω σκεφτει και εγω να βαλω καποιο fan controler αλλα και παλι μενουν δυο κενα . Θα ηθελα να εχω αυτα τα κομματια που μου λειπουν και μετα θα εβλεπα ποσα θα χρησιμοποιουσα 1 ή 2 ή εαν ηθελα και τα τρια . Οσο για τους πυργους που μιλησες εχεις δυο επιλογες να παρεις κατευθειαν εναν καινουργιο πυργο και να τα μεταφερεις ολα εκει ή να φτιαξεις αυτον που εχεις εαν σε καλυπτει σαν μεγεθος και χωρο εσωτερικο . Απλος εγω ειχα τον χρονο τα χρηματα και την ορεξη (να πιανουν τα χερια σου και να εχεις και τα καταλληλα εργαλεια) να το φτιαξω μονος μου και πιστεψε με δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο τα καινουργια κουτια εκτος βεβαια απο τα υλικα οπου ειναι κατασκευασμενο που οπως ειπες και εσυ εκει δεν μπορεις να κανεις κατι .Την τριτη με τεταρτη θα τον εχω τελειωσει περιμενω καποια καλωδια-Commander κ.τ.λ και θα ανεβασω φωτο .

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας  

Δημοσ.

Tην τριτη με τεταρτη θα τον εχω τελειωσει περιμενω καποια καλωδια-Commander κ.τ.λ και θα ανεβασω φωτο .

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας  

Μπράβο ρε φίλε έτσι σε θέλω..!! Περιμένουμε φώτο.. Πρέπει να έχει μεγάλη συναισθηματική αξία πάντως για να κάνεις τόσο κόπο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια καθηστερηση παραγγελιας και ενα προβλημα που προεκυψε με καθηστερουν στο να ανεβασω φωτο . Καινουργια ημερομηνια παραλαβης της παραγγελιας ειναι δευτερα-τριτη . Θελω να εχει ολοκληρωμενει εικονα ετσι οπως πρεπει να ειναι . Λιγη υπομονη ακομα (πιο πολυ για μενα το λεω αυτο :D ) . Οσο για την συνασθηματικη αξια δεν ξερω εαν ειναι η σωστη λεξη αλλα δεν βαζεις ευκολα στην ακρη ενα full tower αυτης της εταιριας . Θα εμπαινα και στην διαδικασια του custom water cooling αλλα ολο το συστημα ειναι παλιο μιλαμε για LGA 775 , βεβαια με βοηθησε αρκετα η μητρικη που επερνε αναβαθμιση σε cpu-gpu-ssd-ram. Ηθελα πολυ να ασχοληθω αλλα ειναι ανουσιο-ανοητο (custon water cooling) για ενα τετοιο συστημα.

Δημοσ.

Θα ανεβασω δυο μονο φωτο μετα απο την παροτρυνση και του φιλου γιατι θα δημιουργησω νεο θεμα στην καταλληλη κατηγορια του φορουμ οταν ειμαι ετοιμος 100%. Εκει θα αναλυσω τι εχει αλλαξη στον πυργο πως ηταν πριν και πως εγινε τωρα . Σταδια εργασιας κ.τ.λ. Μην ξεχνατε μιλαμε για CM STACKER STC-T01 10ετιας Για να καταλαβαινε που εχει γινει δουλεια και για τι πυργο μιλαμε :)

post-351802-0-20437700-1499951385_thumb.jpg

post-351802-0-84295900-1499951777_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω εναν πυργο CM STACKER STC-T01 .

Μου λειπουν απο το μπροστινο πανελ 3 κομματια ,ειναι το πλαστικο μαζι με το φιλτρο αερα που εχει απο μεσα και κουμπωνει πανω στον πυργο .

Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας τετοιο πυργο ?

Το ιδιο ακριβως κουτι εχω. Θα κοιταξω να δω που εχω βαλει τα extra πανελ που εχω φυλαξει και δεν τα χρησιμοποιω

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως κουτι εχω. Θα κοιταξω να δω που εχω βαλει τα extra πανελ που εχω φυλαξει και δεν τα χρησιμοποιω

Κοιτα να μην την πατησεις και μετα απο καιρο θελεις να τα ξανα βαλεις πανω στο κουτι και δεν τα εχεις :; . Παρολα αυτα ομως εαν δεν τα θελεις εγω θα το δεχτω να τα αγορασω , Εισαι η μοναδικη μου λυση (υπαρχουν και αλλες λυσεις αλλα ειναι αρκετα πιο ακριβες)

3 cover bay 5.25'' μου λειπουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...