Touch_Gold Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σε ολους εχω εναν πυργο CM STACKER STC-T01 . Μου λειπουν απο το μπροστινο πανελ 3 κομματια ,ειναι το πλαστικο μαζι με το φιλτρο αερα που εχει απο μεσα και κουμπωνει πανω στον πυργο . Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας τετοιο πυργο ?
BringMe2Life Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα νομίζω πουλάνε τα parts που θέλεις... ψάξε "εκτός"... Ή βάλε τίποτα σε τέτοιο αν δεν βρεις... 1
Touch_Gold Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εχω ψαξει "εκτος" εχω στειλει και στον αντιπροσωπο της CoolMaster εδω στην Ελλαδα e-mail και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν λογο παλαιοτητας εχω στειλει και στα κεντρικα της CoolMaster στην Αμερικη και μου ειπαν οτι πλεον δεν ειναι διαθεσιμα . Σαν υστατη επιλογη ειπα να δημιουργησω ενα θεμα εδω μηπως και βρω κανεναν που να εχει τετοιο πυργο και εχει ανταλακτικα ή εξαρτηματα που δεν τα χρειαζεται και θελει να τα πουλησει . Τι να πω.... Δυσκολα τα πραγματα . Μου φαινεται οτι μονο με πατεντα θα καταφερω να λυσω το προβλημα μου . Οσο γι αυτο που ειπες δεν θελω να βαλω κατι αλλο μπροστα στο πανελ γιατι εχω βαλει μπροστα 3χ14cm ανεμιστηρες led red και πιανουν ολη την προσοψη απο πανω εως κατω .
BringMe2Life Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Θα μιλήσω με κάτι φίλους σήμερα το απόγευμα που είχαν αν θυμάμαι καλά CM πύργους, να δω αν έχουν συμβατότητα και θα σου ξαναστείλω... 1
Touch_Gold Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου . Η οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ηταν πολυτιμη . Εστω εαν υπαρχει καποια συμβατοπητα με αλλη σειρας κουτιου της CM . Προφανως και η αντιπροσωπεια δεν θα ηθελε να μου προτεινει καποιο αλλης σειρας που να εχει καποια συμβατοτητα με τον πυργο που εχω να δοκιμασω για ευνοητους λογους .
BringMe2Life Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Θα μιλήσω με κάτι φίλους σήμερα το απόγευμα που είχαν αν θυμάμαι καλά CM πύργους, να δω αν έχουν συμβατότητα και θα σου ξαναστείλω... Καλησπέρα και πάλι, Κατάφερα να μιλήσω με ένα από τα παιδιά που έχουν CM πύργους και απ' ότι μου είπε και είδα σε φωτογραφία που μου έστειλε, δεν υπάρχει συμβατότητα... Οι διαστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές σου, βέβαια αν μπορούσες να μου στείλεις τις διαστάσεις σε εκατοστά για να συγκρίνω θα είχαμε μια πλήρη εικόνα... Με το μάτι πάντως δεν σου κάνουν δυστυχώς... Μπορείς να φτιάξεις custom με πατέντα, αλλά δεν θα είναι όπως τα μαμίσια δυστυχώς... Αν βρω πιο βράδυ το link θα στο στείλω να σε βοηθήσω περί αυτού... 1
Touch_Gold Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Το καθε κομματι ειναι 15cmχ4,3cm . Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το μηκος του (15cm) , το 4,3cm δεν με πειραζει τοσο ας ειναι και 4cm ειναι το υψος.
BringMe2Life Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα & πάλι, 17,5cm είναι αυτά που βρήκα οπότε δεν υπάρχει όπως είπαμε η συμβατότητα δυστυχώς... Δεν μπορώ να βρω με τίποτα το βίντεο που σου δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξεις δικά σου... Μόνο με πατέντα αν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι... Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω... Αν πέσει κάτι στο νου μου θα σε ενημερώσω, καλή συνέχεια... 1
Touch_Gold Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημερα ... Αν μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ απο ελληνικο site που να εχει παρομοια κομματια 5.25 . Βρηκα μερικα απο το επισημο site της CM αλλα τα μεταφορικα ειναι πολλα περισσοτερα απο οσο κοστιζουν τα κομματια . 1. http://www.cmstore.eu/spare-parts/haf-x-5-25-front-mesh/ 2. http://www.cmstore.eu/parts-replacements/case/centurion/centurion-590/centurion-590-5-25-front-mesh/
BringMe2Life Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Στα Ελληνικά e-shops όπως και να το έγραψα δεν βρήκα αυτό που ήθελα... Βρήκα όμως στο e-bay, σε πολύ καλή τιμή και μάλιστα είναι και Έλληνας πωλητής...!!
Touch_Gold Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Αυτο το λινκ που μου εστειλες δεν κανει αλλα βρηκα αλλα μεσα στο e-bay μονο που τα δινουν πολυ ακριβα και μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν κοντα στα 60€ . Οποτε ειναι απογορευτικο . Για 3 cover bay 5.25'' να δωσεις 60€ - Αν ειναι δυνατον ..... Αν βρω κατι και λυσω το προβλημα μου θα κανω ενα post εδω να υπαρχει . Θα την βρω την λυση , προσπαθω ομως να ειναι η καλυτερη .
BringMe2Life Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Εύχομαι ότι καλύτερο και περιμένω πως και πως...
coolerman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δες και με κάποιον 3d printer,να το εκτυπώσεις! 1
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Αυτο το λινκ που μου εστειλες δεν κανει αλλα βρηκα αλλα μεσα στο e-bay μονο που τα δινουν πολυ ακριβα και μαζι με τα μεταφορικα βγαινουν κοντα στα 60€ . Οποτε ειναι απογορευτικο . Για 3 cover bay 5.25'' να δωσεις 60€ - Αν ειναι δυνατον ..... Αν βρω κατι και λυσω το προβλημα μου θα κανω ενα post εδω να υπαρχει . Θα την βρω την λυση , προσπαθω ομως να ειναι η καλυτερη . Νομίζω είναι ένας καλός λόγος να συνταξιοδοτήσεις το stacker 1st Gen (1ής γενιάς) και να πας σε κάτι νεότερο, μικρότερο και με περισσότερες παροχές από το να πετάξεις ένα 60αρι για κουτί 10ετίας+ 2
Touch_Gold Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δες και με κάποιον 3d printer,να το εκτυπώσεις! Καλημερα , ειναι μια ενδιαφερουσα προσεγγισει η εκτυπωσει 3d ! Ξερεις εαν ειναι ανθεκτικο ή εαν εχει την ιδια αντοχη με το πρωτοτυπο ? Εχω την εντυπωσει πως ειναι μονο για παρουσιασει ή βιτρινα .... Νομίζω είναι ένας καλός λόγος να συνταξιοδοτήσεις το stacker 1st Gen (1ής γενιάς) και να πας σε κάτι νεότερο, μικρότερο και με περισσότερες παροχές από το να πετάξεις ένα 60αρι για κουτί 10ετίας+ Καλημερα , εχεις δικιο ειναι 10ετιας ο πυργος μεν αλλα ειναι πολυ καλος για πυργο 10ετιας , σου προσφερει πολλες δυνατοτητες εχει τεραστιους χωρους για να τους εκμεταλευτης οπως θελεις . Πλεον η μορφη του πυργου εχει αλλαξει ριζικα και εξωτερικα και εσωτερικα με πολυ δουλεια δικη μου πλεον ειναι ενας custom tower . Θα ανεβασω φωτογραφιες το πως ηταν , τα σταδια της εργασιας και το τελικο αποτελεσμα . Το μονο που πειραξα λιγοτερο απο ολα ειναι η μπροστινη οψη του πυργου εκει δλδ που ειναι τα cover bay 5.25'' με τα φιλτρα του αερα απο πισω . Οταν τον ειχα αγοραση (πριν 10 χρονια) ειχε πανω δυο drive (dvd/cd και ειναι recorder/dvd) . Δεν τα ειχα βγαλει ποτε και δεν χρειαστικε να ψαξω ποτε να δω εαν εχω τα κομματια αυτα για να καλυψω το κενο τους.Εαν το εχει κανει νωριτερα σιγουρα θα μπορουσα να βρω πολυ πιο ευκολα τα cover bay κομματια που μου λειπουν ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα