Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο το section εδώ , αν πρέπει να μετακινηθεί είμαι σύμφωνος.

Λοιπόν έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω.

Ο πατέρας μου έχει ένα lenovo ideapad A10 ( tablet με ενσωματομένο πληκτρολόγιο). Απο το εργοστάσιο η μαμά εγκατάσταση του Android (4.4.2) έχει 2 partitions. To πρώτο είναι 1G και το άλλο αν θυμάμαι καλά τα υπόλοιπα 11G.

Επειδή με το που κατέβαζε 4-5 applications γέμιζε και δεν μεταφέρονται όλα στο άλλο partition , ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να το κάνω root και να αλλάξω το fstab ώστε να νομίζει το λειτουργικό ότι το 2ο μεγάλο partition είναι το πρωτεύον.

Το θέμα είναι ότι όμως μετά απο αυτή την αλλαγή δεν ξεκινάει πλέον το tablet.

Δοκίμασα με Windows 10 να συνδεθώ με adb shell αλλά δεν έχω δικαίωμα να επαναφέρω το fstab στην αρχική κατάσταση.

Οπότε είπα να κάνω flash την μαμά rom αφού την βρήκα απο το site της lenovo.

To πρόβλημα :

1) Mε Windows 10 το βλέπω απο ADB αλλά όταν το γυρίζω σε fastboot για να κάνω flash δεν υπάρχουν drivers για Windows 10 οπότε μετά δεν αναγνωρίζεται η συσκευή.

2) Linux , Mac μία απο τα ίδια

3) Windows 7 που υπάρχουν drivers δεν το βρίσκω με τίποτα με το ADB. Πείραξα μέχρι και το INF του driver σύμφωνα με το hardware id αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω

Μίλησα με lenovo δεν βοηθάνε, μίλησα με cpi μου είπαν δεν ξέρουμε πώς γίνεται μόνο με αλλαγή πλακέτας (:S table του 2013)

Δεν έχω γνώσεις για το παραπάνω , έχω φάει μία εβδομάδα και δεν βγάζω άκρη, και είναι κρίμα γιατί το tablet δουλέυει.

Έχει κάποιος κάποια πρόταση?

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ, έπρεπε να σας δώσω να καταλάβετε το πρόβλημα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα από xda που βρήκα τούςdrivers που έβαλες (ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου) και άλλα 3 topics σχετικά με το μοντέλο μου,τζιφος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...