SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ΚαλησπέραΉρθε φίλος απο κίνα σήμερα και αγόρασε ενα κινητό gionee F306 ( στο κινητό μεσα λεει GN3002 ) το οποίο ειναι ολο στα κινέζικα χωρίς φυσικά google play store κτλπ. Ψάχνω λοιπόν αν μπορεί κανένας φίλος να βοηθήσει να του περάσω ευρωπαικό λογισμικό για να εχει τα πάντα και κυρίως να απαλλαγεί απο τις κινέζικες χαζομάρες που εχει μεσα το λογισμικό.
k0nan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κλώνος είναι αγορίνα μην το ψάχνεις γιατί θα μπρικάρει.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Και όμως σύμφωνα με το cpuz που έβαλα μεσα ταιριάζει και ο επεργαστής που έχει μεσα με τα specs του κινητού που υπάρχουν στο internet ... τι αλλο πρέπει να τσεκάρω αν ειναι κλώνος η οχι ?
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μόνο αν έχει βγει ρομ από την εταιρία θα μπορέσεις να κάνεις δουλίτσα,ή αν βρεθεί τίποτα στο xda. Αν περάσεις από άλλο κινητό,απλά επειδή φοράει τα ίδια specs,κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις ένα ωραίο τούβλο.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Έχει την official rom της εταιρίας και μάλιστα έκανε και update στην πρόσφατη version , η rom μια χαρά ειναι το θέμα ειναι οτι ειναι κινέζικη και δεν εχει καν play store και ψάχνω μηπως βρώ την ίδια αλλα αν υπάρχει ευρωπαική έκδοση , η rom ειναι η amigo os
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αυτό εννοούσα. Να έχει βγει ρομ,με αυτά που ζητάς.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν θέλω να βάλω αλλη rom , την original θέλω αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει με play store
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 μόνο αν έχει βγει ρομ από την εταιρία θα μπορέσεις να κάνεις δουλίτσα,ή αν βρεθεί τίποτα στο xda. Αν περάσεις από άλλο κινητό,απλά επειδή φοράει τα ίδια specs,κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις ένα ωραίο τούβλο. μόνο αν έχει βγάλει η εταιρία. Αλλιώς ίσως και γίνεται αλλά μπελαλίδικο.
ziaba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δεν θέλω να βάλω αλλη rom , την original θέλω αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει με play store θα χει κάποιου είδους κινέζοστορ κανε αναζήτησή για play store μέσα αν αυτό είναι το θέμα σου ή κατέβασέ το manual http://www.androidapksfree.com/apk/play-store-7-1-25-0-pr-137772785-apk-download/
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το κατέβασα το play store αρχίζει και το κάνει install αλλα πετάει unfortunately google services framework has stopped
ELTASSOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Το κατέβασα το play store αρχίζει και το κάνει install αλλα πετάει unfortunately google services framework has stopped ΟΚ ΚΑΛΑ το πας...ρουταρισμα κα πεταμα ολες τις κινεζιλες
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δεν περνάει έτσι απλά παιδιά. Θέλει τα κατάλληλα permissions. Με ψάξιμο στο νετ λογικά θα βρει πως γίνεται.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλά πάντα κάνει fail να γίνει root , έχετε να προτείνετε κανέναν οδηγό / τρόπο
Chrysostomos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Σε άγνωστη εντελώς συσκευή ,σε εμένα τουλάχιστον,δε το βλέπω εύκολο να γινει. Μόνο με αναζήτηση στο ίντερνετ αν βρεις κατι.
leo066 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δες μήπως δουλέψει ο Google installer από xiaomi,meizu........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα