MeRo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 θελω να κανω εγκατασταση τα windows xp pro 64bit η μητρικη μου εχει τωρα 8gb ram θα τα βλεπει και τα 8 το xp ,,,,τωρα ειμαι στα 7 ξερετε αν θελει καποια αλλαγη στο bios ξερω οτι δεν εχει ελληνικα στα 64 ξερετε αν μπαινουν με καποιο update
Gigamestin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 θελω να κανω εγκατασταση τα windows xp pro 64bit η μητρικη μου εχει τωρα 8gb ram θα τα βλεπει και τα 8 το xp ,,,,τωρα ειμαι στα 7 ξερετε αν θελει καποια αλλαγη στο bios ξερω οτι δεν εχει ελληνικα στα 64 ξερετε αν μπαινουν με καποιο update https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_Professional_x64_Edition Διαβασε πρωτα εδω αν θες.
MeRo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_Professional_x64_Edition Διαβασε πρωτα εδω αν θες. αν καταλαβα καλα ειναι λιγο μετατροπη ολο το θεμα 64 βιτ
MeRo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Γιατί έχω 8g ram και θελω να ξέρω αν θα τα διαβαση
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Είναι πιθανόν να έχεις προβλήματα με drivers. Με τα win XP 64bit υπάρχουν αρκετά τέτοια θέματα. Γράψε αν θες το σύστημά σου μήπως μπορείς να βάλεις πιο σύχγρονο λειτουργικό.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν το θέλεις για συμβατότητα με παλιά προγράμματα τότε βάλε τα κλασσικά xp 32bit και άστο να βλέπει 3.5gb ram στα xp. Έτσι κι αλλιώς το xp με πάνω από 2 gb ram ήταν υπερευχαριστημένα. Τα 64 bit xp έχουν sp2 μόνο και δεν έχουν Ελληνικά. Αν αρχίσεις να σκαλίζεις στο τέλος θα κάνεις πάλι φορμάτ. Τώρα το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις θα είναι το dual boot καθώς τα xp δεν θα αναγνωρίσουν τα 7 και θα στηθούν σαν μοναδικό λειτουργικό. Μετά, ή θα κάνεις επιδιόρθωση τα 7 για να μπει το dual boot ή θα στήσεις κάποιο boot manager. Αν θέλεις να βάλεις τα xp σε άλλον δίσκο τότε μπορείς να αποσυνδέσεις τον δίσκο με τα 7 και μετά να τον ξανασυνδέσεις. Θα μπουτάρεις στο ανάλογο λειτουργικό ή από το bios με επιλογή δίσκου boot ή αν έχει κάποιο f πλήκτρο το bios σου που να επιλέγεις boot device.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα