djpolyvios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 λοιπον παιδια, δοκιμασα με χαρτι την στεγανοτητα ηταν κομπλε. και την επομενη μερα εκανα τον σταυρο μου και την εβαλα στην θαλασσα. ολα οκ. λοιπον στο ζουμι, βιντεο και φωτο προφανως δεν διεκδικουν δαφνες ποιοτητας αλλα ειπαμε για 39ε για το χαβαλε και να την παρεις τωρα, ειναι μια χαρα. απο κει και περα , εχω απλα να πω οτι βιντεο και φωτο ειναι πολυ καλυτερα μεσα στο νερο παρα εξω απο αυτο.
petroudis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Βίντεο που τραβηξα με την συγκεκριμενη καμερα https://youtu.be/IC8ANQIapic
liverpoolman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Παιδια μια χαζη ερωτηση απο μενα offtopic λιγο αλλα οκ... Πηρα και εγω μια παρομοια και θελω να την βαλω στο αμαξι, αλλα δεν ξερω σε ποιο σημειο θα ηταν καλυτερο να μπει για ωραια πλανο ?
imetrelosOK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Παιδια μια χαζη ερωτηση απο μενα offtopic λιγο αλλα οκ... Πηρα και εγω μια παρομοια και θελω να την βαλω στο αμαξι, αλλα δεν ξερω σε ποιο σημειο θα ηταν καλυτερο να μπει για ωραια πλανο ? Παιδια μια χαζη ερωτηση απο μενα offtopic λιγο αλλα οκ... Πηρα και εγω μια παρομοια και θελω να την βαλω στο αμαξι, αλλα δεν ξερω σε ποιο σημειο θα ηταν καλυτερο να μπει για ωραια πλανο ?Καθρέφτη κεντρο? 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εγω εχω βαλει στο κεντρο του ταμπλο και γραφει ωραιο πλανο δεξια και αριστερα. 1
liverpoolman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εγω εχω βαλει στο κεντρο του ταμπλο και γραφει ωραιο πλανο δεξια και αριστερα. Καθρέφτη κεντρο? Απλως η συσκευασια ειχε βαση με αυτοκολλητο της 3M και δεν ξερω που να το κολλησω και αν θα πιασει... Στον καθρεπτη πως το βαζετε? Μηπως να παρω καμμια με βεντουζα?
petroudis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Απλως η συσκευασια ειχε βαση με αυτοκολλητο της 3M και δεν ξερω που να το κολλησω και αν θα πιασει... Στον καθρεπτη πως το βαζετε? Μηπως να παρω καμμια με βεντουζα? Συνήθως η βάση με το αυτοκόλητο είναι για κράνος αλλά αν θες το κολλάς πάνω στο τζάμι και ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΦΗ και το αφήνεις για πάντα και την κουμπώνεις ξεκουμπώνεις όποτε θες, εγώ στο τζάμι δεξιά απέξω την είχα βάλει για να μην κάνει αντανακλάσεις το τζάμι την ώρα της έγγραφης καθώς φοβόμουν να μην γίνει κάνα σημάδι στο κέντρο από το αυτοκόλλητο και τελικά όταν την έβγαλα την βάση έμεινε στίγμα και βγήκε πολύ δύσκολα με ζεστό νερό και τρίψιμο με το πλαστικό για την πάχνη.
liverpoolman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Επισης παιδια σημερα πααρατηρησα οτι τραβαει θολα οταν τραβαω μεσα απο την θηκη της... ειναι λογικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα