djpolyvios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sencor-3cam-2000-1185089.html Καλησπέρα παιδια, αν δεν ειναι προσφορα ή αν ειμαι σε λαθος θεμα, ζηταω εκ των προτερων συγνωμη, απλα το ειδα και μου κινησε το ενδιαφερον.Αξιζει τα 39 ευρω? πιο πολυ για το χαβαλε στη θαλασσα για καμια φωτογραφια κ κανα βιντεο. δεν με ενδιαφερει να βγαζει τελειες φωτογραφιες και βιντεο, απλα ειναι αδιαβροχη , κανει 39 ευρω και το χαβαλε με τη γυναικα να κανουμε. τι λετε? ευχαριστω
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 για χαβαλέ δεν θα είναι κακή,αλλά μην περιμένεις και τίποτα επιδόσεις gopro ας πούμε.
djpolyvios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 οχι βεβαια απο επιδοσεις δεν περιμενω κατι εννοειται αυτο. απλα οι φωτογραφιες να βλεπονται τουλαχιστον . δεν ειχα σκοπο να παρω γιαυτο και δεν βλεπω αλλες εστω και με 60-70 ευρω , απλα το πετυχα και λεω αμα ειναι τα 40 για το χαβαλε να αξιζουν τουλαχιστον.
dollyyy19 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 για φωτο,χειροτερες απο καλο κινητο.το βιδεο ειναι καλυτερο μεσα στο νερο,παρα εξω απο αυτο 1
djpolyvios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 @dollyyy19 την εχεις χρησιμοποιησει;φωτογραφιες αν βγαζει οπως ενα κινεζικο κινητο των 70-80€ ή οπως το τιμημενο μου nokia n78 των 3,2mp ευχαριστημενος ειμαι. Βεβαια δεν βρισκω κανενα review και στο youtube ολα ειναι απο ρωσια πλευρα
asteras84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 γιατι δεν πας στην πεπατημένη ΕΚΕΝ Η9 (https://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi-Sport-Action-Camera-DV-Car-DVR-SPCA6350-4K-25fps-1080p-60fps720P-120fps-p-1085695.html?rmmds=detail-left-hotproducts) που ειναι μια σουπερ σε αυτη την τιμη? (το λινκ ειναι ενδεικτικο, δεν ξερω αν ειναι η φθηνοτερη τιμη που παιζει αλλα ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη.) 1
harris84firefox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πήγα να γιατι δεν πας στην πεπατημένη ΕΚΕΝ Η9 (https://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi-Sport-Action-Camera-DV-Car-DVR-SPCA6350-4K-25fps-1080p-60fps720P-120fps-p-1085695.html?rmmds=detail-left-hotproducts) που ειναι μια σουπερ σε αυτη την τιμη? (το λινκ ειναι ενδεικτικο, δεν ξερω αν ειναι η φθηνοτερη τιμη που παιζει αλλα ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη.) Πήγα να γράψω ακριβώς το ίδιο. Από ευρώπη με 46,50 ευρώ κάμερα με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Επίσης υπάρχει και η Hawkeye Firefly 6S στην ίδια κατηγορία τιμής με image stabilization
djpolyvios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.δεν ειχα σκοπο να παρω καμερα αλλα επειδη ετυχε και την ειδα μπροστα μου. Μεθαυριο φευγω διακοπες και γιαυτο την ηθελα σημερα η αυριο. Και απλα για τον χαβαλε. Δηλαδη ουτε για τον χαβαλε που λεμε δεν αξιζει;
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Για χαβαλε αξιζει. Θα βγαλεις τις φωτος σου, τα βιντεα σου Καλοριζικη
keysmith Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κάτοχος Eken h9r (ίδια με την h9 απλά έχει και τηλεχειριστήριο είναι λίγο πιο ακριβή δλδ) με omnivision OV4689 sensor (4mp = 2.7k true video και όχι 4k που είναι interpolation δλδ ψεύτικο/άχρηστο). Ωστόσο πολύ οξύτερο βίντεο στα 1080 από όλες στην κατηγορία τιμής της και φανταστικά κορεσμένα χρώματα. (είδα παρα πολλά τεστ για να το αποφασίσω και τελικά νομίζω δεν έκανα λάθος) Βέβαια άλλο 39€ και άλλο 65€ που έχει η Eken h9 στην Ελλάδα αλλά αφού έρχεται από Ευρώπη με 49$ θα πήγαινα σε αυτήν ρισκάροντας την εγγύηση ωστόσο που περιέχει ένα ρίσκο. Στο θέμα μας. Πριν πάρεις action cam κάτε ψάξε reviews με δείγματα να δεις τι αλήθεια βγάζει και μην πιστεύεις specs καθώς αυτές είναι όλες γεμάτες μαϊμουδιές σε αυτά (άλλα λένε άλλα ισχύουν). Για το "χαβαλέ" πλάκα έχουν μόνο που μπαίνουν στο νερό. Αν και εκεί προσοχή με τις θήκες και πως τις κλείνετε. πρώτα δοκιμή με χαρτομάντιλο μέσα και μπλουμ σε νερό πατώντας κουμπιά η θήκη γιατί γίνονται πολλά με αυτές.
djpolyvios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 παιδια ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες σας. εντελει την πηρα σημερα. εννοειται ειχα δει παρα πολλα βιντεο ( δεν τρελαθηκα με την ποιοτητα βεβαια) αλλα ειπαμε για το χαβαλε μια χαρα φαινεται. απαιτησεις δεν εχω. απο εξω φαινεται και η θηκη και η καμερα ποιοτικη. αυριο θα δοκιμασω και σε νερο την θηκη να δουμε τι παιζει απο στεγανοτητα, θα βγαλω και βιντεο+φωτο να βγαλουμε κανα συμπερασμα και θα σας ενημερωσω!
mtriandros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Πεταμενα λεφτα, ειχε βγει και στα 29 ευρω. παρτε κατι αλλο.
cmour79 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 ... Βέβαια άλλο 39€ και άλλο 65€ που έχει η Eken h9 στην Ελλάδα αλλά αφού έρχεται από Ευρώπη με 49$ θα πήγαινα σε αυτήν ρισκάροντας την εγγύηση ωστόσο που περιέχει ένα ρίσκο... Έχεις κάποιο link για το 49$ που λες από Ευρώπη?
G.makrihairis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Pr γιατι δεν πας στην πεπατημένη ΕΚΕΝ Η9 (https://www.banggood.com/EKEN-H9-WiFi-Sport-Action-Camera-DV-Car-DVR-SPCA6350-4K-25fps-1080p-60fps720P-120fps-p-1085695.html?rmmds=detail-left-hotproducts) που ειναι μια σουπερ σε αυτη την τιμη? (το λινκ ειναι ενδεικτικο, δεν ξερω αν ειναι η φθηνοτερη τιμη που παιζει αλλα ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη.) 'Εχω την ΕΚΕΝ αλλά προσπαθώ να την συνδέσω με το κινητό μου αλλά θελει κωδικό....ειναι κάποιος σιγκεκριμένος της καμερας ή κατι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα