Left13S Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Καλησπερα.Ειμαι νεος στις ιστοσελιδες και εχω μια ερωτηση.Φτιαχνω μια ιστοσελιδα σε drupal με ubuntu apache και ssh της putty.Εχω βρει και εβαλα θεμα απο το site της drupal το οποιο εχει ενα slideshow.Σε αυτο το slideshow τις εικονες γινεται να τις αλλαξω μονο μεταφεροντας τις εικονες στο φακελο του θεματος.Την μεταφορα την κανω με το filezilla.Μολις τις μεταφερω,αλλαζω ονομα κλπ και παω να κανω refresh το chrome δεν μου αλλαζουν οι εικονες στο slideshow.Μηπως πρεπει να κανω και κατι επιπλεον;Πχ ενα refresh και στο putty;
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Οταν ανοιγεις τη σελιδα στο chrome κανε ενα F12 και δες πρωτον αν εχει errors στο console και δευτερον ποιο ειναι το img src των φωτο ετσι ωστε να δεις γιατι δεν τις εμφανιζει. Αν θελεις δωσε μας και ενα λινκ για να το δουμε.
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Την δουλευεις local? Δε ξερω αυτο αν δημιουργει καποιο προβλημα. Δοκιμασες κατι απο αυτα που ανεφερα;
Left13S Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ναι local ειναι ακομα.Πατησα f12 τα errors που τα βλεπω;Θα χει ενα κιτρηνο τριγωνακι με θαυμστικο μεσα; Αυτο το error μου εχει bundle.js:4776 *** process.env.ENV is not defined, assuming 'prod' env
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τα img τι src εχουνε; Ειναι σωστο αυτο που εχει;
Left13S Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μου εχει τις παλιες εικονες,δεν εχει κανει ανανέωση ακομα Χτες που χα το ιδιο προβλημα,μου αλλαξαν οι εικονες μετα απο κανα δυωρο,οταν περασα ενα module μεσω drush
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ψαξε μηπως χρειαζεται να κανεις καποιου ειδους clear cache του Drupal. Δεν εχω καθολου εμπειρια στο cms αυτο, οποτε δε μπορω να απαντησω με σιγουρια.
Left13S Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Συνδεθηκα στο site απο την ανωνυμη περιήγηση του chrome και δειχνει τις καινουργιες εικονες.Τι στο καλο γινεται;;
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κανε Ctrl+F5 ή πατησε F12 και κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του refresh και επελεξε την τελευταια επιλογη.
Left13S Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Επιτελους...Ευχαριστώ πολυ.Ξέρεις μήπως τον λόγο που γινότανε αυτό;Επίσης σκέφτομαι να ανεβάσω το site στην cretaforce.Πιστεύεις αξίζει αυτός ο host; 1
dominotrix Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ειναι θεμα cache του Chrome. Για καποιες αλλαγες δεν κανει hard refresh για να γλιτωσει χρονο στην ανανεωση της σελιδας. Ειδικα αν εκανες overwrite αρχεια μεσω ftp (πχ να αλλαξεις τις εικονες, αλλα τα ονοματα εικονων μενουν ιδια) τοτε δε τις ξαναφορτωνει, απλα τις περνει απο το φακελο temp. Οσο για την Cretaforce ειμαι πανω απο 10 χρόνια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα με το support τους που ειναι αμεσο, κατι που δυσκολα θα βρεις σε αλλες εταιριες. Σου τους προτεινω με κλειστα ματια. 2
Predatorkill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Just for reference, αν η κονσολα στον chrome ειναι ανοιχτη, κανοντας παρατεταμενο κλικ στο refresh button σου ανοιγει μενου να κανεις hard reload.
CyberCr33p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Επιτελους...Ευχαριστώ πολυ.Ξέρεις μήπως τον λόγο που γινότανε αυτό;Επίσης σκέφτομαι να ανεβάσω το site στην cretaforce.Πιστεύεις αξίζει αυτός ο host; Εάν έχεις κάποια απορία μπορείς να μου στείλεις PM εδώ ή e-mail στο sales @ cretaforce.gr Ειναι θεμα cache του Chrome. Για καποιες αλλαγες δεν κανει hard refresh για να γλιτωσει χρονο στην ανανεωση της σελιδας. Ειδικα αν εκανες overwrite αρχεια μεσω ftp (πχ να αλλαξεις τις εικονες, αλλα τα ονοματα εικονων μενουν ιδια) τοτε δε τις ξαναφορτωνει, απλα τις περνει απο το φακελο temp. Οσο για την Cretaforce ειμαι πανω απο 10 χρόνια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα με το support τους που ειναι αμεσο, κατι που δυσκολα θα βρεις σε αλλες εταιριες. Σου τους προτεινω με κλειστα ματια. Ευχαριστώ για τη σύσταση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα