Προς το περιεχόμενο

Σε μια εβδομαδα βαζω ISDN. Αξιζει η συνδεση 128?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πιο οικονομική λύση είναι κάρτα μήνα από TeledomeNET.

16 euro για 64Κ το μήνα=>48ευρώ το τρίμηνο.

Εκτός αν αυτό που διάβασα για 46 ευρώ παραπάνω για ACN είναι με ΦΠΑ.

Η ACN ειναι χωρις το ΦΠΑ. Οποτε μαλλον η Teledome ειναι η πιο φτηνη.

Αυτη η καρτα εχει καποιο περιορισμο ή απλα ισχυει για ενα μηνα? Μηπως εχει καποιο οριο στις ωρες συνδεσης? Την βρισκεις καπου συγκεκριμενα ή στα περιπτερα γενικα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι σίγουρος ότι τo ξέρεις το Flashget.

Βάλε να κατεβάζει με 2 ή περισσότερα threads.

Mα αυτό κάνω πάντα.

Αλλά πάνω από 12kb δεν έχω δεί και αυτά με το ζόρι.

Κάτι άλλο θα πρέπει να κάνω λάθος δεν μπορεί. :(

Πάντος όταν συνδέομαι στα 64kb πάει κανονικά στα 7,2-7,4kb.

Επισης ρε παιδια τι γινεται με την συνδεση 128 και στα δυο καναλια? Πως εχω την εντυπωση οτι οταν δεχεσαι κληση πεφτει το ενα καναλι μονο του? Για κατεβαστε εδω το manual του netmod που αναφερεται σε αυτο.

http://netmod.intracom.gr/pdf/pdf_gr/mlppp_act-deact_gr.pdf

170kb[/i]

Εαν ο συνδρομητης επιθυμει να χρησιμοποιει και τα δυο Β καναλια για την συνδεση πρεπει να δωσει την εντολη atb0

pragmatika diplasia taxythta den 8a exeis,egw toulaxiston den eixa.sta 64 to download einai sta8era 7,2-7,4 enw sta 128 den paei panw apo 12.

Μήπως έχεις συνδέσει το netmod στην σειριακή;

Αν ναι...καλά να πάθεις... :D

Σύνδεσέ το στην usb και θα πάρεις τα χαμένα kbps.

Πράγματι 128άρα δεν λέει εκτός και αν κάνεις μεγάλα downloads ή κατεβάζεις τραγουδια κτλ.

Αν είσαι περιστασιακός επισκέπτης του ιντερνετ (κανένα mail, λίγο serf, πολύ insomnia) τότε η 64άρα είναι μια χαρα.

fwtonio,

Σύνδεσέ το στην usb και θα πάρεις τα χαμένα kbps.

Λέτε ρε παιδιά να το βάλω στη usb;

Θα κάνω μια απόπειρα αφού πάρω ένα ghost :P

Moυ φαίνεται λίγο επικύνδινο να παίζεις με το usb του netmod. :oops: :?

Θα το κάνω πάντος να δω τι γίνεται.

fwtonio, to net mod to exw edw kai 2 xronia sto usb to exw grapsei allwste kai se allo post prin kairo.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=369159&highlight=

ta 14 den xerw pou ta briskete eseis enow sta8era giati gia aixmes paei kai ligo parapanw.sta8era den blepw panw apo 12 to lew ka8ara

anyway twra exw 64 opote den me apasxolei pia,opws eipa h gnwmh mou gia to 128 einai apath den a3izei oti plhrwneis

kai an ta 14 ta blepete me to du meter na to ry8misete na deixnei real kai oxi +10% opws einai prory8mismeno

Eμ πεστο ανθρωπε μου με αλλο μοντεμ τα επιασες και οχι αυτο του οτε!!

εγω εχω ενα pcmca isdn και εκει ηταν λιγο καλυτερα απο το netmod λλα οχι τρελλα πραγματα,δεν αξιζε η αγορα του με λιγα λογια.και σε ενα ασυρματο panasonic με ενσοματωμενο isdn 64 modem δεν βλεπω ουτε τα 64(115 λεει λογω driver)

και downloads me 4-5 san dialup!!!

Aααα είδατε.

Στο τέλος βγήκαν όλα στη φόρα. :P

Με λίγα λόγια να μην προσπαθώ και απελπίζομαι άδικα. Τα 12kb που πιάνω καλά είναι. Για λίγο ακόμα γιατί ανυπομονώ να επανέλθω στα 64kb .

Nα ξέρω και τι πληρώνω ρε παιδί μου. :lol:

Και φυσικά όπως λένε τα διεθνή στατιστικά. Είμασταν είμαστε και θα είμαστε πρώτοι από τους τελευτέους.

Όλα αυτά χάρη στον πΟΤΕ. :twisted:

ρε παιδια για την adsl με 9.95 απο οτενετ τη γνωμη εχετε :shock:

Ε τι να πούμε;

Αμα βλέπεις και συζητάμε για isdn που πληρώνουμε τόσα λεφτά πάει να πεί ότι dsl ούτε στο όνειρό μας δεν βλέπουμε άρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπεις δεν μας υποστηρίζει το δίκτυο.

Και ψάχνουμε κάνα kb παραπάνω :twisted:

Τώρα για adsl 9.95€ αυτό θα πρέπει να το κοιτάξεις εσύ τι θές να κάνεις πόσες ώρες είσαι ημερησίως μέσα τι κατεβάζεις και να αποφασίσεις.

Εγώ ας πούμε θα με σύμφερε έτσι που κάνω να πάρω adsl 1mb να ησυχάσω μία και καλή. :?

Ρε παιδια και εγω δεν ξερω και ουτε μου περισευουν ευρο ! Αυτο που μου ειπαν στον οτε ειναι οτι 9.95+φπα κανει η adsl το μηνα αλλα πληρωνεις και αλλα 25+φπα το μηνα για την γραμη ασχετως αν εχεις οτενετ η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια αρα στην ουσια ειναι 35+φπα το μηνα.Αυτα για το economy 1000kb

Λοιπον βαρεθηκα την dialup και σε μια εβδομαδα βαζω ISDN. Τωρα βεβαια πρεπει να παρω και συνδρομη ISDN. Βλεπω οτι οι 128αρες ειναι λιγο ακριβες. Να ρωτησω' date=' αξιζει πραγματικα να πληρωσω για 128αρα? Θα εχω την διπλασια ταχυτητα απο την "φτηνη" 64αρα?

Επισης να ρωτησω τι γινεται αν δεχτω τηλεφωνημα οσο χρησιμοποιω την 128αρα. Απενεργοποιειται μονο του το ενα καναλι η εγω πρεπει να κανω κατι? Θελει καποια ειδικη ρυθμιση στο modem γιαυτο?[/quote']

Αξίζει αν την εκμεταλλεύεσαι σωστά και με μέτρο. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σοβαρά το ενδεχόμενο aDSL.

Μπορείς να λαμβάνεις τηλεφωνήματα αφού το 2ο κανάλι θα κλείνει αυτόματα από το netmod. Αυτό ρυθμίζεται κιόλλας.

Απο προσωπική εμπειρία, είχα ISDN 128 για ένα χρόνο απο την ACN και το κατέβασμα μου ήταν συνήθως +- 16kb/s ...δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο του single channel (+-7kbs/).

Τώρα έχω aDSL 384 και δεν επιστρέφω στο dialup με τίποτα.

Τα πάγια που θα γλιτώσεις όταν δεν την χρησιμοποιείς, θα τα πληρώσεις έτσι κι αλλιώς σε συνδρομή και ΕΠΑΚ. Κοίτα το 256 της ACN. Με 49€ τον μήνα είσαι αρχηγός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...